wreszcie coś sensownego napisałeś, tak za ten rachunek zapłacą wszyscy którzy w to "g" tu weszli.......... tylko spółdzielnia dobrze się bawi - NARAZIE ;-)
nie wierzę w to że RK pogodził się tak łatwo ze stratą kilku milionów pln, myślę że paniczna wyprzedaż przez tłum jest Mu na rękę,,, a tak nawiasem mówiąc żeby być takim milionerem to nie każdy potrafi, a ON działa, wkrótce będzie jeszcze bogatszy....WASZYM kosztem,bo straciliście już wiarę w Jego możliwości i .....zresztą wkrótce zobaczymy.beeee
To nie jest kwestia wiary tylko kasy oraz obszar odpowiednich paragrafów, które można otrzymać. Nie zapominaj , że zadłużenie kwartalnie wzrastało o ok. 3.6 mln pln, a na kwotę tą nie składały się tylko należności wynikające kosztów stałych, więc to co wydał spokojnie mógł wyprowadzić.........dlatego .jest to możliwe..............więc wiary ja bym do tego nie mieszał. jasne zawsze mogę się przecież mylić ;-)
Wzór pozwu zarządu, rady nadzorczej,awatar na pewno masz gotowca z pełną informacja o działalności PinoKKia i jego poplecznikow,takŻe dawaj!kilkadziesiąt osób na pewno złoży wniosek
Tak awatar na prezesa!!! On tylko jest dobry i zawsze dobrej rady udzieli. Sprzedajmy mu wszystkie akcje co mamy za 1 gr. to zrobi ze spoldzielnia porzadek
"Jak pokazują powyższe przykłady, wraz z serią strat najczęściej w parze idzie fatalna postawa spółki na giełdzie. Nie brakuje jednak wyjątków, stąd uznanie każdej spółki, która przez kilka kwartałów nie zanotowała zysków, za niewarty uwagi podmiot stojący na skraju upadłości, byłoby znaczącym naciągnięciem"
Ja bym akurat może nie wylewałbym tyle żółci i odreagowywał się na mojej skromnej osobie bo od tego sytuacja ekonomiczna w spółce się nie zmieni :-), no i koledzy nie zapominajcie, że postepowanie się już toczy, a na pozew cywilny to was chyba stać, po tak długim "zarządzaniu" ........ ;-) ?
Gościu nie życzę sobie takich insynuacji, zarówno Twoje IP jak moje nie są anonimowe, więc zważaj na to co gryzmolisz, jeżeli "TY i TWOI " kumple ma jakąś WYCIECZKĘ DO MNIE I UWAŻAJĄ ZE WYPISUJĘ kłamstwa to zawsze mogą WYSTOPIĆ PRZECIWKO MOJEJ SKROMNEJ OSOBIE na drogę sądową, więc zachowaj prawo do milczenia, zamiast wypisywać IDIOTYZMY !!!
Panowie po co ta irytacja?, skoro ja wale farmazony, to kupujcie za wszystko co macie skoro tak jest dobrze !!!. Zamiast ludziom wciskać te całe wasze kity , np., gość podaje hasło; ktoś kupił 600 tys. akcji, ale cały obrót wynosił dzisiaj zaledwie 32 tys pln zważywszy na ilość zleceń sprzedaży czy tam kupna, to ktoś tu mocno, ale to mocno czaruje, więc cały ten wasz jadzik lata mi koło "Dupy"