• Panie Morawiecki: Stop hipokryzji i zakłamaniu polityków. Autor: emeryt_giełdowy [79.186.57.*]
    W imieniu tysięcy byłych i obecnych apolitycznych urzędników Korpusu Służby Cywilnej (KSC), nie należących do żadnej partii, uczciwie i sumienie wykonujących nałożone na nich obowiązki, składających oświadczenia majątkowe, na których przerzuca się odpowiedzialność personalną, karną i materialną za działania podejmowane przez polityków mówimy stop hipokryzji i zakłamaniu polityków.  

https://www.bankier.pl/wiadomosc/Morawiecki-Rozszczelnijmy-swiat-urzednikow-3626477.html

Apolityczny urzędnik Korpusu Służby Cywilne działa na podstawie prawa i w granicach prawa uchwalonego przez Organy Władzy Ustawodawczej, czyli przez polityków.
    To nie urzędnicy KSC uchwalają przepisy prawa łamiące wymienione zasady cyt. " Zasada: co nie jest prawem zabronione, jest dozwolone, zasada pewności prawa gwarantująca, że raz przyjęta interpretacja prawa nie będzie przez urzędy zmieniana," i wiele innych zasad konstytucyjnych.

To nie urzędnicy KSC spotykają się z przedsiębiorcami, otrzymują od nich propozycje zmian prawa powodujących dziury, wyjątki od zasad i powodujących, że to prawo jest dziurawe jak sito. Zarzuty pracodawców, "że odpowiedzialność urzędnicza w "Konstytucji biznesu" to tylko martwe zapisy." powinni zgłaszać - kierować do siebie. Tak długo jak przedsiębiorcy będą korumpować polityków i przygotowywać i uzgadniać z politykami przepisy prawa dot. odpowiedzialności urzędników tak długo te przepisy będą martwe.
    Tzw. "Konstytucja biznesu" powinna mówić o odpowiedzialności materialnej karnej polityków. Wtedy może zadziała.
    To nie apolityczni urzędnicy KSC kierują Urzędami Administracji Państwowej - Ministerstwami. To nie urzędnicy KSC podpisują Zarządzenia i wydają polecenia służbowe (pisemne i ustne), które mają wykonać. Za te wszystkie czynności odpowiadają politycy.

To nie urzędnicy KSC podejmowali decyzję o sprzedaży, a teraz o kupnie PKOSA.
    To nie urzędnicy KSC zdecydowali o tym, że pieniądze 16,5 obywateli uczestników OFE nie są ich własnością, a święte prawo własności zamienione zostało we własność publiczną, itd, itp.

To nie urzędnicy KSC przez lata zmieniali ustawę o Korpusie Służby Cywilnej zmieniając ją z apolitycznej na PARTYJNĄ SŁUŻBĘ CYWILNĄ. To nie urzędnicy dokonują demontażu swoich miejsc pracy i uchwalają przepisy o odpowiedzialności karnej za decyzje polityków. Robią to zawsze i to nie w interesie partyjnym - "publicznym" politycy.

Żaden apolityczny urzędnik KSC składający oświadczenie majątkowe nie pozwoli sobie na poświadczenie nieprawdy pod groźbą kary więzienia. Pańskie oświadczenie majątkowe jest najlepszym dowodem, że to POLITYCY mogą łamać i uczą jak "przestrzegać" uchwalonego przez siebie prawa.

W KSC znajdują się urzędnicy BMW (bierni, mierni, ale wierni), realizujący zamówienia polityczne i zależni od polityków.
    Takich urzędników dobierają i zatrudniają politycy oraz nie wyeliminuje się ich zamieniając apolityczną SŁUŻBĘ CYWILNĄ w PARTYJNĄ SŁUŻBĘ CYWILNĄ.  

• Re: Panie Morawiecki: Stop hipokryzji i zakłamaniu polityków. Autor: ~badziewiak [37.187.129.*]
    gdzie kolega zapend.....
    co zrobiles z legitymacja PZPR
  • Re: Panie Morawiecki: Stop hipokryzji i zakłamaniu polityków. Autor: ~forestfucker [185.63.110.*]
    Dnia 2016-12-09 o godz. 12:19 ~badziewiak napisał(a):
    > gdzie kolega zapend.....
    > co zrobiles z legitymacja PZPR

Zapytaj Piotrowicza i Kryżego co się w takich wypadkach robi. Na pewno ci naPiSzą !!!
  • Re: Panie Morawiecki: Stop hipokryzji i zakłamaniu polityków. Autor: ~heh [176.9.80.*]
    Powiadasz aPOlityczni urzędnicy powołani przez PełOwską bandę. Oni nie mają POglądów? W przysłowiu nawet "sfinia" je ma tylko ich nie zmienia.
  • Re: Peanie Morawiecki: Stop hipokryzji i zakłamaniu polityków. Autor: ~LON [119.81.248.*]
    emeryt czlowiek EPOKI........ ktory sluchal kurantow kremlowskich
  • Re: Peanie Morawiecki: Stop hipokryzji i zakłamaniu polityków. Autor: ~Badziewiak [95.108.41.*]
    emeryt jest bezmózgowcem i opłacanym agitatorem
    wkleja coś czego w ogóle nie rozumie bo mu kazali
    sam chyba tego nawet nie czytał i nie czyta poprzednich wklejonych.

Ile Ci płacą ?
    Weź się może za stragan. Sprzedając warzywka i owoce zarobisz więcej i nie będziesz robił sobie wstydu !
  • Badziewiak - ja tobie obiecałem i gwarantuję, że słowa dotrzymam Autor: emeryt_giełdowy [79.186.57.*]
    Dnia 2016-12-09 o godz. 13:12 ~Badziewiak napisał(a):
    > emeryt jest bezmózgowcem i opłacanym agitatorem
    > wkleja coś czego w ogóle nie rozumie bo mu kazali
    > sam chyba tego nawet nie czytał i nie czyta poprzednich wklejonych.
    > Ile Ci płacą ?
    > Weź się może za stragan. Sprzedając warzywka i owoce zarobisz więcej i nie będziesz robił sobie wstydu !

https://www.bankier.pl/forum/temat_badziewiak-ja-tez-obiecuje-i-gwarantuje-ze-dotrzymam-tak-jak-ty,22475871.html
    obiecałeś i dotrzymałeś przywrócić wiek emerytalny. 

Obiecuje, że za 3 lata za to czego NIE OBIECYWAŁEŚ w kampanii wyborczej, a ZREALIZOWAŁEŚ zostaniesz potraktowany tak jak ty traktujesz 70% społeczeństwa. 
    Internet to pamięć absolutna i wymieni ci wszystko to czego NIE OBIECYWAŁEŚ. 

z postanowienia o umorzeniu śledztwa w sprawie zbrodni komunistycznej wydanego po ponad 30 latach od daty mojego pobytu w "ośrodku wypoczynkowym". 
    Cyt. "Niektórzy pokrzywdzeni zeznawali, że nie czuli się represjonowani, a pobyt traktowali jako element walki z komuną."

Łatwiej walczyło z komuną, niż z tchórzami i "patriotami" takimi jak ty.

To co napisałem to są moje autorskie teksty i biorę za nie pełną odpowiedzialność.
    To ja 20 lat przepracowałem w Korpusie Służby Cywilnej, w tym okres rządów PIS.

Nie będzie mi ofiara losu (urzędnicze BMW) ofierze represji komunistycznych oraz osobie, która nigdy nie należała do żadnej partii ( w tym PZPR) mówił, że jestem "dzieckiem postkomuny", a ty jako mentalne dziecko postkomuny, uczeń Prof. K.Pawłowicz oraz Prokuratora i członka POP PZPR represjonującego działaczy opozycji Piotrowskiego fundował mi takie teksty 

https://www.bankier.pl/forum/temat_badziewiak-pis-obecnie-dzieli-polakow-na-uczciwych-i-nieuczciwych,22711867.html 

I mówił do mnie SB I UB, uczył historii oraz pałą walił po twarzy za WŁASNE KŁAMSTWA i INWEKTYWY.

A co do straganu. Spójrz się na swoje oświadczenie majątkowe i powiedz co robiłeś przez cały 26 letni okres transformacji, że musisz robić z siebie BADZIEWIE.

Ten wątek też zostanie zapisany w archoe.
    Zostaniesz tak potraktowany jak kiedyś FLORYDA z którym dobraliście się jak w korcu maku.
    https://www.bankier.pl/forum/temat_re-dlaczego-emeryt-niejaki-oraz-forestfucker-milcza,22233597.html 

• Re: Badziewiak - ja tobie obiecałem i gwarantuję, że słowa dotrzymam Autor: ~co_z_tego_wyniknie [178.235.40.*]
    Dnia 2016-12-09 o godz. 14:05 emeryt_giełdowy napisał(a):
    > Dnia 2016-12-09 o godz. 13:12 ~Badziewiak napisał(a):
    > To co napisałem to są moje autorskie teksty i biorę za nie pełną odpowiedzialność.
    > To ja 20 lat przepracowałem w Korpusie Służby Cywilnej, w tym okres rządów PIS.
    >
    > Nie będzie mi ofiara losu (urzędnicze BMW) ofierze represji komunistycznych oraz osobie, która nigdy nie należała do żadnej partii ( w tym PZPR) mówił, że jestem "dzieckiem postkomuny", a ty jako mentalne dziecko postkomuny, uczeń Prof. K.Pawłowicz oraz Prokuratora i członka POP PZPR represjonującego działaczy opozycji Piotrowskiego fundował mi takie teksty 
    >
    >https://www.bankier.pl/forum/temat_badziewiak-pis-obecnie-dzieli-polakow-na-uczciwych-i-nieuczciwych,22711867.html
    >
    > I mówił do mnie SB I UB, uczył historii oraz pałą walił po twarzy za WŁASNE KŁAMSTWA i INWEKTYWY.
    >
    > A co do straganu. Spójrz się na swoje oświadczenie majątkowe i powiedz co robiłeś przez cały 26 letni okres transformacji, że musisz robić z siebie BADZIEWIE.
    >
    > Ten wątek też zostanie zapisany w archoe.
    > Zostaniesz tak potraktowany jak kiedyś FLORYDA z którym dobraliście się jak w korcu maku.
    >https://www.bankier.pl/forum/temat_re-dlaczego-emeryt-niejaki-oraz-forestfucker-milcza,22233597.html
    >.................................................................................................................................................................................................
    ....................................................................................................................................................................................................

BRAWO__________________EMERYCIE GIEŁDOWY

• (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [95.108.41.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Peanie Morawiecki: Stop hipokryzji i zakłamaniu polityków. Autor: ~co_z_tego_wyniknie [178.235.40.*]
    Dnia 2016-12-09 o godz. 13:12 ~Badziewiak napisał(a):
    > emeryt jest bezmózgowcem i opłacanym agitatorem
    > wkleja coś czego w ogóle nie rozumie bo mu kazali
    > sam chyba tego nawet nie czytał i nie czyta poprzednich wklejonych.
    > Ile Ci płacą ?
    > Weź się może za stragan. Sprzedając warzywka i owoce zarobisz więcej i nie będziesz robił sobie wstydu !

BADZIEWIAK znowu NAPISAŁ o SOBIE
  • Re: Panie Morawiecki: Stop hipokryzji i zakłamaniu polityków. Autor: ~reBadziewiak [193.171.202.*]
    on nawek nie umie liczyc dobrze
    zwroc uwage jak podlicza WIGOMETR...
    na straganie by splajtowal......
  • Re: Panie Morawiecki: Stop hipokryzji i zakłamaniu polityków. Autor: ~forestfucker [185.63.110.*]
    Dnia 2016-12-09 o godz. 13:24 ~reBadziewiak napisał(a):
    > on nawek nie umie liczyc dobrze
    > zwroc uwage jak podlicza WIGOMETR...
    > na straganie by splajtowal......

PiS-towarzyszu Badziewny !!!
    Myślę, że wasz idol, który nie wie ile kosztują jabłka lub jego ulubione kartofle w pełni odpowiada POwyższemu oPiSowi...
  • Re: ave emerycie - PiSze centurion ... Autor: ~forestfucker [185.63.110.*]
    Nie spodziewaj się, że syn kogoś kto fałszuje przy pomocy innych osób wyniki sejmowego głosowania będzie postępował rzetelnie i godnie. Skoro tatuś twierdzi publicznie, że PiS władza w imieniu narodu, który się notabene na to nie godzi może manipulować rzekomo złym prawem... TO JA WĄTPIĘ !!! Niedaleko upadło jabko od jabłoni... Już w locie ku ziemi było... robaczywe.
  • Re: ave emerycie - PiSze centurion ... errata Autor: ~forestfucker [185.63.110.*]
    Oczywista, że POwinno być : JABŁKO, a nie "jabko"...