• Przejrzałem na oczy... 2 grudnia Autor: ~RF [86.63.116.*]
    Patrzę na to bez żalu. Wszedłem czysto spekulacyjnie po 0,10 - wyszedłem 0,07. Miałem świadomość ryzyka. Zabawa kursem i piękne TKO tylko po to by wypchnąć resztę szamba może skończyć się tragicznie dla ulicy. Papier zawiśnie na haku i można wytapetować pokój kwitami. Niestety przestałem wierzyć nawet w jakieś spekulacyjne wybicie dające coś zarobić. Mnie nie ma, ale Wam życzę powodzenia, nie jestem zawistny. W swojej naiwności już liczyłem kokosy ;) Pozdrawiam tych co ciągle na coś liczą.
  • Re: Przejrzałem na oczy... 2 grudnia Autor: ~Exciter [149.226.255.*]
    Najbardziej żenujące jest to że te pajace pierdzące w stołki zwani "nadzorcami" przyklepują wszystkie nawet najbardziej złodziejskie zagrywki takich złodziei. Są dziesiątki jak nie setki przykładów gdzie emisje były jawnie robione pod to aby wydymać drobnicę i nic nie miały wspólnego z ratowanie czy wzrostem rentownosci firmy. Po co Wy durnie tam jestescie? Zaslaniacie sie przepisami a kazdy pomysl mozna zablokowac argumentujac brakiem interesu wszystkich akcjonariuszy lub nierownym traktowaniem. JAK można dopuścic emisje o wartości 1gr?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Re: Przejrzałem na oczy... 2 grudnia Autor: ~Oszust [31.2.75.*]
    Dnia 2016-12-08 o godz. 15:23 ~Exciter napisał(a):
    > Najbardziej żenujące jest to że te pajace pierdzące w stołki zwani "nadzorcami" przyklepują wszystkie nawet najbardziej złodziejskie zagrywki takich złodziei. Są dziesiątki jak nie setki przykładów gdzie emisje były jawnie robione pod to aby wydymać drobnicę i nic nie miały wspólnego z ratowanie czy wzrostem rentownosci firmy. Po co Wy durnie tam jestescie? Zaslaniacie sie przepisami a kazdy pomysl mozna zablokowac argumentujac brakiem interesu wszystkich akcjonariuszy lub nierownym traktowaniem. JAK można dopuścic emisje o wartości 1gr?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    >

COŚ KIEDYŚ MÓWILI ŻE GROSZE NIE BEDO W MENICY PRODUKOWAĆ BO TO DUŻY KOSZT ....
  • Re: Przejrzałem na oczy... 2 grudnia Autor: ~maciek [87.239.76.*]
    powystawiali batony i sprzedają reszte a nie kupują tu już nic nie pomoze będzie stało z 10 lat
  • Re: Przejrzałem na oczy... 2 grudnia Autor: ~baca [83.30.199.*]
    Zobacz aktualny akcjonariat na Biznes Radar 21.09. a potem wypisuj bzdety.!!!!!!!!!!!
  • Re: Przejrzałem na oczy... 2 grudnia Autor: ~MAŁYBOSS [77.65.95.*]
    http://www.biznesradar.pl/analiza-techniczna-wskazniki/HETAN-TECHNOLOGIES

to wygląda ciekawie ,
    też mi się wydaje
    ,,KUPUJ''
  • Re: Przejrzałem na oczy... 2 grudnia Autor: ~ben [5.60.105.*]
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [31.178.196.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [83.7.182.*]
  • Re: Przejrzałem na oczy... 2 grudnia Autor: ~Zezowaty [77.255.234.*]
    Może to nie KNF się powinna komuś przyjrzeć w tym kraju, ale ktoś w końcu powinien się przyjrzeć KNF.

Sprawa Amber była też zgłaszana a tu takich "Amber" jest i było wiele.

Mam dość patrzenia na tę Słomczyńską grę w kulki gdzie kręcący kubeczkiem się zwija bez śladu a przegrany ma szczęście jak bonusowo nie obiją mu gęby.

Zezowata władza ale władza choć czasem chciało by się rzec ślepa.

Z drugiej strony gdyby wywleczono na wierzch wszystkie brudy to byśmy wszyscy utonęli w szambie.

"Każdy za uszami cosić mo"

Nasuwa mi się jeszcze jedna myśl Szanowni Państwo !

"Jak gepard umie złapać zdobycz to musi się nią dzielić bo inaczej hieny odbiorą wszystko"

Najpierw jedzą hieny potem gepard.

Mam gdzieś że ktoś mnie morze namierzyć, może też mi naskoczyć bo wszelkie podobieństwo do panującej sytuacji jest czysto przypadkowe.

• Re: Przejrzałem na oczy... 2 grudnia Autor: ~baca [83.30.202.*]
    Co to za wpis !!!! Mam wrażenie ,że się czegoś albo kogoś boisz. Masakra !!!!!!!!
  • Re: Przejrzałem na oczy... 2 grudnia Autor: ~ii [185.172.86.*]
    może kto skomentuje walne
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [185.89.66.*]
  • Re: Przejrzałem na oczy... 2 grudnia Autor: ~Pier [188.97.200.*]
    spółka jest lustrzanym odbiciem Polskich Inwestorów
    Ten sam zarząd i rada nadzorcza
    Brak przychodów nic nie robią
    Wywalili w rynek akcje nic nie warte
    ta sama ilość obligacji 20tys zl wyceniona na niebotyczna kwotę
    emisja za 1gr setek milionów akcji
    no i czekamy na zarzadzenie giełdy odnośnie wyjaśnień podobnie jak dziś to miało miejsce na PIS
    Tu i tam umoczenie 100%

[x]
HETAN 50,00% 0,03 2018-05-18 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.