Patrzę na to bez żalu. Wszedłem czysto spekulacyjnie po 0,10 - wyszedłem 0,07. Miałem świadomość ryzyka. Zabawa kursem i piękne TKO tylko po to by wypchnąć resztę szamba może skończyć się tragicznie dla ulicy. Papier zawiśnie na haku i można wytapetować pokój kwitami. Niestety przestałem wierzyć nawet w jakieś spekulacyjne wybicie dające coś zarobić. Mnie nie ma, ale Wam życzę powodzenia, nie jestem zawistny. W swojej naiwności już liczyłem kokosy ;) Pozdrawiam tych co ciągle na coś liczą.
Najbardziej żenujące jest to że te pajace pierdzące w stołki zwani "nadzorcami" przyklepują wszystkie nawet najbardziej złodziejskie zagrywki takich złodziei. Są dziesiątki jak nie setki przykładów gdzie emisje były jawnie robione pod to aby wydymać drobnicę i nic nie miały wspólnego z ratowanie czy wzrostem rentownosci firmy. Po co Wy durnie tam jestescie? Zaslaniacie sie przepisami a kazdy pomysl mozna zablokowac argumentujac brakiem interesu wszystkich akcjonariuszy lub nierownym traktowaniem. JAK można dopuścic emisje o wartości 1gr?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dnia 2016-12-08 o godz. 15:23 ~Exciter napisał(a): > Najbardziej żenujące jest to że te pajace pierdzące w stołki zwani "nadzorcami" przyklepują wszystkie nawet najbardziej złodziejskie zagrywki takich złodziei. Są dziesiątki jak nie setki przykładów gdzie emisje były jawnie robione pod to aby wydymać drobnicę i nic nie miały wspólnego z ratowanie czy wzrostem rentownosci firmy. Po co Wy durnie tam jestescie? Zaslaniacie sie przepisami a kazdy pomysl mozna zablokowac argumentujac brakiem interesu wszystkich akcjonariuszy lub nierownym traktowaniem. JAK można dopuścic emisje o wartości 1gr?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! >
COŚ KIEDYŚ MÓWILI ŻE GROSZE NIE BEDO W MENICY PRODUKOWAĆ BO TO DUŻY KOSZT ....
spółka jest lustrzanym odbiciem Polskich Inwestorów Ten sam zarząd i rada nadzorcza Brak przychodów nic nie robią Wywalili w rynek akcje nic nie warte ta sama ilość obligacji 20tys zl wyceniona na niebotyczna kwotę emisja za 1gr setek milionów akcji no i czekamy na zarzadzenie giełdy odnośnie wyjaśnień podobnie jak dziś to miało miejsce na PIS Tu i tam umoczenie 100%