• Klasyka spekulacji Autor: ~Jack_Ma [83.10.229.*]
    Najpierw błyskawicznie podbijają cenę, kupując w krótkim czasie 100-200 tys. akcji, a potem robią dystrybucję wśród naiwniaków, spokojnie, bez pośpiechu pozbywają się śmiecia. Coś takiego właśnie od czasu wiadomej podbitki obserwujemy. Była to też zapewne gra pod przeniesienie na ciągłe. Tu również się naiwniacy rozczarowali, bo myśleli, że to jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki zrobi z oszukańczej chińskiej spółki "perełkę". Nawiasem mówiąc, obroty ponownie drastycznie spadły, czyli co, znowu fiksingi za jakiś czas?
  • Re: Klasyka spekulacji Autor: ~Gosc [195.212.29.*]
    Tak kupili po 3 złote zeby opchnąć po 2 złote

• Re: Klasyka spekulacji Autor: ~Jack_Ma [83.10.229.*]
    Dnia 2016-12-07 o godz. 14:22 ~Gosc napisał(a):
    > Tak kupili po 3 złote zeby opchnąć po 2 złote
    >

Zaczęli skup mniej więcej od 1,50. Jaka im wyszła średnia, tego nie wiadomo oczywiście, ale na pewno mniej niż obecne poziomy, więc dystrybucja jeszcze potrwa. A zaczęli sprzedawać przy 3,50. Nie wiem, skąd Twoja teoria. Zarobili nieźle, myślę że są zadowoleni z realizacji planu.
  • Re: Klasyka spekulacji Autor: ~Analizator [93.157.117.*]
    Najpierw zapoznaj się ze strukturą akcjonariatu, zobacz ile akcji jest u drobnych inwestorów. Zobacz wykresy przelicz ilość akcji które przewinęły się od minimum a potem oceń spółkę.
  • Re: Klasyka spekulacji Autor: ~xyz [78.9.181.*]
    Dnia 2016-12-07 o godz. 14:36 ~Analizator napisał(a):
    > Najpierw zapoznaj się ze strukturą akcjonariatu, zobacz ile akcji jest u drobnych inwestorów. Zobacz wykresy przelicz ilość akcji które przewinęły się od minimum a potem oceń spółkę.

Co tu oceniać , przecież każdy wie, że to gniot
  • Re: do xyz Autor: ~Analizator [93.157.117.*]
    Jeśli twoim zdaniem to gniot, to nie rozumiem dlaczego piszesz posty na tym forum, chyba że dostajesz kasę od każdego postu.
  • To kwestia czasu Autor: ~Viola [185.102.190.*]
    Ja cały czas akumuluje za pensje i za kredyt po 8% i liczę na 200 % zysku. Mam czas mogę poczekać, średnia to 2,7. Pozdrawiam
  • Re: To kwestia czasu Autor: ~re [88.156.116.*]
    cienka jesteś Viola bo kurs nie rośnie mimo twojego zaangażowania.
    Tutaj potrzebny jest gruby z większą gotówką!!!
[x]
PEIXIN 14,81% 1,02 2019-04-29 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.