• wtorek 6 grudnia 2016 Autor: kolorowy_wiatr [89.68.130.*]
    Powiedzcie Moi Drodzy,
    Czy nie macie czasem takiego wrażenia, że już niedługo, dostaniecie solidne lanie i d....... zostanie zbita ?
    Czy mógłbym poprosić o wpis tych wszystkich co się ze mną nie zgadzają ?

Pozdrawiam
    kolorowy wiatr
  • Re: wtorek 6 grudnia 2016 Autor: ~ja [77.79.254.*]
    do budy
  • JSW-Opublikowano przy kursie: 9,23 zł, zmiana od tamtej pory: 836,19 % Autor: ~ponad-OSIEMSET-proc [81.190.159.*]
    kolorowy szukają cię na forum JSW - buhahahaha
    Przeproś tych co im cały czas wciskałeś by JSW sprzedawali.
    A najbardziej aktywny byłeś gdy JSW było NA SAMYM DNIE.
    I po ile teraz jest JSW ???

To twoje AT WZROSTÓW NIE WIDZIAŁO ??? - hahahahaha

Faktów nie zmienisz i ludzie WIDZĄ doskonale jaki z ciebie analityk - hahahaha

współczuję 
    Autor: kolorowy-wiatr [89.68.99.*]2016-01-11 16:08
    Współczuję wam wszystkim. Uprzedzałem, że tak będzie.
    Cena docelowa 5 zeta, cały czas podtrzymuję moją wypowiedź w tym temacie sprzed kilkunastu tygodni.
    ...Opisałem wam dokładnie formację diamentu. Wszystko jest na forum, wystarczy się cofnąć. To co się obecnie dzieje na JSW, to konsekwencje tej formacji.

https://www.bankier.pl/forum/temat_wspolczuje,19364661.html
  • Re: wtorek 6 grudnia 2016 Autor: ~antychodzik [87.205.53.*]
    Kolorowy - przypomnij wszystkim jak dostałeś lanie na habecie , miał być " spokojny wzrost w okolice 5,7 " a był zjazd do 1 gronia .
    Jak ty wtedy jęczałeś , jak zawodziłeś , cały czas wydzwaniałeś do sekretarki habety - zapomniałem jak miała na imię , wklejałeś odpowiedzi ba ! nawet pytałeś kto ile ma papierka aby jechać na walne :) cieplutko wtedy miałeś w pampersiku co ? :)))))))))))))))))))))
    No i jeszcze przypomnij sobie swoją " klasę " jaką pokazałeś " ten jeden raz " na patentusie , ale ubaw buhahahahahahahahaaaa
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [46.76.191.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [188.146.91.*]
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: kolorowy_wiatr [89.68.130.*]
    Jak widzę do tego miejsca same cymbały grają, a dźwięk niesie się daleko.
    Niestety panowie, znowu w dniu dzisiejszym wykonałem W S P A N I A Ł E i bardzo zyskowne zagranie na fali piątej impulsu PGE.
    Wszystko jak zwykle opisane ,,przed,,
    Wpadnijcie , to się czegoś nauczycie.

bbbbbeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

kolorowy wiatr
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: kolorowy_wiatr [89.68.130.*]
    Dzisiaj mam dzień drażnienia cymbalistów.
    Zamykam pozycje na PZU po kursie 31.20 !
    Gdzie kupiłem ?
    Tam gdzie wam napisałem ,,Brawo PZU,,

Teraz tylko na kasie, czekamy aż kontrakty się zdecydują spadać, a na razie ja powiem.......cymbaliści spadać !
    A tak w ogóle to mam pytanie, krytykujecie mnie i chlapiecie śliną gdzie popadnie, a ja ciągle do przodu.
    Teraz musicie jeszcze bardziej mnie krytykować.............. to mi dobrze robi

be......................beeeeeeeeeeeeeeeeeee

kolorowy wiatr
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~Ja1 [77.79.254.*]
    Kolorowy błazen wszedł za 1000zł na pge i zarobił po 10% dwa razy to jest 2 stówki do przodu. Niestety na PZU wszedł resztą kapitału i za 500zł zarobił 20% czyli kolejna stówkę. Geniusz inwestycji Hahahaha
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~max [31.178.136.*]
    a ja wykorzystałem na 30 spółkach na 3 stopniu drugiej fazy siódmego impulsu cudowne zagrania dajace mi kokosalne zyski i w ciągu jednej sesji zarobiłem kilka tysiecy procent inwestując jedynie 100k . starczy na bułkę z masłem i waciki dla zony
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~ja1 [77.79.254.*]
    hahahahaha kolorowy wiatr przepiękne wyjście z PZU hahahahahah, znowu ci się udało !!! Jak to piszą w różnych książkach- jak Ci nie idzie to zrób sobie przerwę i wróc za jakiś czas. Też ci to doradzam :)
  • Re: wtorek 6 grudnia 2016 Autor: ~Leszczu [89.79.243.*]
    Śmierdzące wiatry kolorowego wiatra
  • Re: wtorek 6 grudnia 2016 Autor: kolorowy_wiatr [89.68.130.*]
    Panowie,
    te wasze chamskie wpisy musicie zostać przykładnie ukarani !
    Zarządzam spadek na Autopartnerze, po prostu mnie wkurzyliście, a wkurzony wiatr, zrobi wam koło d.......
    tak, że się nie pozbieracie.

Autopartner - sprzedaj !

buziaczki
    kolorowy wiatr
    8.12.2016
    godzina 15.33
    kurs autopartnera minus 1.65 ....4.18
  • Kolorowa bździna Autor: ~Kolorowa_bździna [31.0.37.*]
    Jak sprzedałeś to po co tu siedzisz i zatruwasz forum.
  • Re: Kolorowa bździna Autor: ~skaurus [37.47.196.*]
    Pierd zatruwa forum i całe swoje otoczenie, jak zwykle, orać pajaca.
  • Re: Kolorowa bździna Autor: kolorowy_wiatr [89.68.130.*]
    piątek 9 grudnia,

Oprócz bardzo fajnych i sympatycznych ludzi, na Autopartnerze, jest jednak całkiem nie małe stado baranów.
    Żeby tylko baranów, ale przede wszystkim baranów daltonistów !

Potwierdzam wczorajsze ,,Sprzedam,,
    kara za chamskie zagrywki być musi.
    Spadek co najmniej do 3.80.

To co tu widzicie, to bardzo ładnie i fachowo prowadzony proces dystrybucji, a co z baranami - spytacie ?
    No cóż barany do rzeźni.

kolorowy wiatr
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [77.79.254.*]
  • Re: Kolorowa bździna Autor: ~Marcin [194.153.119.*]
    APR chyba pora na koniec bazy i lecimy na 5 zł.

Bez Kolorowego:) a co:)

Bardzo interesuje mnie zachowanie na listopadowe obroty....

Jeśli wynik na sprzedaży będzie nadal dobry, to wystąpi wzrost, który zostanie wykorzystany, przez profesjonalistów do zamknięcia pozycji. Nie ukrywam, że może to być impuls, który naruszy opór.
    Dlaczego tak właśnie myślę ?
    Ano dlatego, że to nikt inny jak właśnie profesjonaliści, robią obecnie to co robią. Nie strzelą sobie w kolano.

Pozdrawiam Marcina
    kw
  • Re: Kolorowa bździno - na forum JSW na ciebie czekają - hahahaha Autor: ~ponad-OSIEMSET-proc [81.190.159.*]
    kolorowy szukają cię na forum JSW - buhahahaha
    Przeproś tych co im cały czas wciskałeś by JSW sprzedawali.
    A najbardziej aktywny byłeś gdy JSW było NA SAMYM DNIE.
    I po ile teraz jest JSW ???
    To twoje AT WZROSTÓW NIE WIDZIAŁO ??? - hahahahaha

Faktów nie zmienisz i ludzie WIDZĄ doskonale jaki z ciebie analityk - hahahaha

https://www.bankier.pl/forum/temat_wspolczuje,19364661.html
    Jest jeszcze jedna rzecz, o której wam napiszę.
    Obserwuję mianowicie, spółkę, która bardzo nieśmiało, ale jednak rozpoczęła proces akumulacji.
    Uważam, że przy trafnym określeniu minimum jakie niebawem powinno nastąpić, będzie można na tych akcjach zarobić minimum 90%.

kolorowy wiatr
    co to za spółka?
  • Re: Kolorowa bździna Autor: ~spokojny [78.8.45.*]
    Marcin skoro kolorowy pisze, że widzi spółkę gdzie można zarobić 90%, to znaczy że już ją kupił lub kupuje?

I że na Tobie będzie chciał zarobić właśnie te 90% i Ci powie kiedy?

Kolorowy, mam nadzieję, że nie inna z moich, bo mieszasz strasznie :P
    Pewnie tak, chciałem zobaczyć proces akumulacji:)
    Wszystkim tym, którzy do mnie bezpośrednio napiszą, oczywiście odpowiem.
    Nie mam tych akcji i nie jest to obecnie poziom do kupowania.
    Napisałem, że rozpoczął się tam proces akumulacji.

Obecnie na rynku spodziewam się impulsu spadkowego, który powinien jeszcze mocno zbałamucić tą spółkę i doprowadzić do małej paniki.
    Przyjdzie czas, dam znać wszystkim tym, co są wobec mnie jak trzeba.

Jeśli chodzi o Autopartnera, to niech nie zwiedzie was ten niewielki wolumen podczas delikatnej obsuwy.
    Ralph nazywał taką dystrybucję formacją półksiężyca.

kw
    Kolorowy nie siej zamętu, akcje APR urosły o 50 % bez żadnego większego wolumenu, kolejne 40 % z dwoma mocniejszymi impulsami.

Po wejściu na poziom ponad 4 zł można byłoby Ci przyznać rację, że może zacząć się dystrybucja to ostatni czas skutecznie zanegował ją.

Wyjdziemy z konsoli górą z zasięgiem około 4,80 zł

Taką spółkę kupuje się na lata bo perspektywa na dalszy dynamiczny rozwój jest ogromna.

ps: Mam nadzieję, że misiaczków byk po prostu rozjedzie:)

Ależ ja nie zaprzeczam Marcinie, że tak może być.
    Ale najpierw co najmniej do 3.80 !

pozdrawiam
    kw
  • Re: wtorek 6 grudnia 2016 Autor: ~pankracy [37.47.99.*]
    Kolorowy wiatr to mi się tylko kojarzy z wiatrami z "czterech liter". Znam go z innych forumowych spółek i tam właśnie poległ... lub ledwo piszczy. Kolorowy - mam dla Ciebie jedną radę, a mianowicie postaraj się skłonić głowę, razem z korpusem i jeśli temu dasz radę to ze skuloną głową rozpędź się jak najszybciej potrafisz i uderz w najbliższą ścianę... Powinno Ci przejść. A jak Ci nie pomoże to weź znajdź kozę, wsadź jej tylne nogi do gumiaków i ... To Ci pomoże, bo żaden lekarz Cię nie uratuje.
    BBBBBBUUUUUUHHHHHHAAAAAHHHHHAAAA
  • Re: wtorek 6 grudnia 2016 Autor: ~Eskimos [188.146.164.*]
    Kolorowy do kopania rowów. O ile się nadajesz.
  • Re: wtorek 6 grudnia 2016 Autor: kolorowy_wiatr [89.68.130.*]
    Pankracy, kojarzy mi się z programem na dobranoc, taka dziurawa skarpeta.
    Co ty możesz powiedzieć Pankracy o moich wpisach, skoro czytasz mnie na innych spółkach i nie rozumiesz ?
    Po prostu głupi jesteś i tyle.

kolorowy wiatr
  • Re: wtorek 6 grudnia 2016 Autor: ~max [31.178.136.*]
    Jak mawiali starożytni "przyganiał kocioł garnkowi...".
  • Re: wtorek 6 grudnia 2016 Autor: momotaro [81.190.151.*]
    kolorowy wiatr to taki typowy analityk giełdowy. Naczytal się tony makulatury giełdowej i wali teraz wyuczonymi formulami o wskaźnikami, wstegach itp. farmazonach ale brak mu podstawowej rzeczy kompletnie nie czuje rynku. Przeczytanie jego kompletnie nietrafionych prognoz zajęło by dziesiątki stron. To że jest posmiewiskiem dla wielu kompletnie mu nie przeszkadza bo dalej pisuje swoje głupoty. Podobno tylko idiota nie wyciąga wniosków ze swoich błędów. Na twoim miejscu kolorowy wiatr vel chodzik księżycowy bym zamilkł na wieki chyba że dalej chcesz być blaznem forum Bankiera lub ewentualnie anty wskaźnikiem.
  • Opublikowano przy kursie: 4,21 zł , zmiana od tamtej pory: 10,45% Autor: ~rozbawiony-fryzjer [81.190.159.*]
    Dnia 2016-12-06 o godz. 14:47 kolorowy_wiatr napisał(a):
    > Powiedzcie Moi Drodzy,
    > Czy nie macie czasem takiego wrażenia, że już niedługo, dostaniecie solidne lanie i d....... zostanie zbita ?
    > Czy mógłbym poprosić o wpis tych wszystkich co się ze mną nie zgadzają ?
    >
    > Pozdrawiam
    > kolorowy wiatr

....................................................................................
    I co pseudoanlityku?
    Nie ma z tobą dyskusji bo klamiesz i wymyślasz na poczekaniu, ale aFAKTOW ni jak ukryć.
    Oamiętaj - ludzie te fakty widzą. Ale co to dla ciebie... Dla ciebie ważne by pisać, byle dużo i gęsto.
    Ale kariery tu nie zrobiłeś i NIGDY nie zrobisz. Od szeregu lat jesteś tu na forum zwykłym posmiewiskiem, a nowi których swym krasobelkotem na początku nabieraleś szybko sie na tobie poznają.
    A teraz wpuść klona i pochwal samego siebie...
  • Opublikowano przy kursie: 4,21 zł , zmiana od tamtej pory: 16,39% Autor: ~obecnie [89.228.68.*]
    Opublikowano przy kursie:  4,21 zł , zmiana od tamtej pory: 16,39%

• Chora ta jego analiza, tępa wiedza i absurdalne są te jego teorie Autor: ~TAKI-FINAŁ [89.228.68.*]
    I kolorowy znów wystrzyżony, a taki był buńczuczny, tak wyśmiewał i straszył - hahahaha
    Ciekawe czy on kolorowy rozumie (?), CZY WIDZI(?) jak chora i oderwana OD RZECZYWISTOŚCI jest ta jego analiza.
    Wszystko jest CZARNO NA BIAŁYM.

[x]
AUTOPARTN 1,31% 16,96 2025-12-01 13:13:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.