Bo to po prostu ekonomicznie nie jest już do sklejenia, lepiej przejąć np. znak towarowy ( wyprowadzi go "ktoś" na zewnątrz) i zacząć "nowy" start-up z czystym kontem i bez zobowiązań ar.
Dnia 2016-12-02 o godz. 13:37 ~kicha napisał(a): > Bo to po prostu ekonomicznie nie jest już do sklejenia, lepiej przejąć np. znak towarowy ( wyprowadzi go "ktoś" na zewnątrz) i zacząć "nowy" start-up z czystym kontem i bez zobowiązań > ar.
A może lepiej pozwolić działać zarządcy i poczekać na inwentaryzacje i działanie odpowiednich organów uprawnionych do kontroli. Sam pisałeś o działaniach prokuratury, więc coś chyba jest na rzeczy?:)
drogi kolego/koleżanko a o której to inwentaryzacji piszesz ?, bo ta która miała skutkować EWENTUALNYM DONIESIENIEM DO PROROKA dawno została już wykonana.....:-), obecny zarząd zaliczył już kilka okresów rozliczeniowych........;-)
A nikt ci nie mówił , że ciekawość to pierwszy stopień do piekła. Jak byś nie usuwał postów z linkami to byś wiedział sam, a teraz czekaj na info, powinno być wkrótce. I wiedz ze zarząd teraz nie ma prawie nic do powiedzenia. Milionowe długi to nie w kij dmuchał, nie da się nad tym przejść tak ot sobie do porządku dziennego.
Kolega jakieś herezje się skoro twierdzi że wierzyciele firmą DECYZYJNIE kierują/pokierują, a obecny zarząd nie ma już nic do powiedzenia i na kolanach zrobi co oni sobie życzą jednocześnie ograniczą swoją rolę do statystów, bo przecież nie ma żadnego znaczenia kto ponosi odpowiedzialność prawną za kierowanie spółką , a KSPH to tylko na papier toaletowy, który można przerobić na papier toaletowy bo w tym wypadku nie ma żadnego zastosowania. Dawno takich "mądrości" nie czytałem"!. W mojej ocenie to właśnie ci "decyzyjni wierzyciele już zostali z ręką W NOCNICZKU !!!
Kolega jakieś herezje sieje skoro twierdzi że wierzyciele firmą DECYZYJNIE teraz kierują/pokierują, a obecny zarząd nie ma już nic do powiedzenia i na kolanach zrobi to co oni sobie życzą. Jednocześnie ograniczą swoją rolę do statystów, bo przecież nie ma żadnego znaczenia kto ponosi odpowiedzialność prawną za kierowanie spółką , a KSPH to tylko papier toaletowy, który można przerobić na MAKULATURĘ bo akurat w tym wypadku nie ma żadnego zastosowania. Dawno takich "mądrości" nie czytałem"!. W mojej ocenie to właśnie ci "decyzyjni wierzyciele już zostali z ręką W NOCNICZKU !!!