• No to sobie pogramy dalej. Autor: ~www [193.169.19.*]
    Jak wam się podoba dzisiejszy wzrost ?
  • Skup przed walnym zgromadzeniem Autor: ~Krawiec [66.249.93.*]
    Akcje trzeba posiadać 16 dni przed walnym. Newag ma 20 grudnia, więc mamy teraz zwiększony popyt z tego względu.

Od poniedziałku/wtorku upatruję korekty ostatnich wzrostów.
  • Re: No to sobie pogramy dalej. Autor: ~antysyf [31.0.36.*]
    Dobrze, że rosnieto. Ale tak samo teraz rosnie, jak kiedys spadalo. Wbrew wynikom. Przed Walnym wszystko obiecają aby miec spokoj podczas Walnego.
  • Re: No to sobie pogramy dalej. Autor: ~www [193.169.19.*]
    I co, nadal się podoba ? Przystanek przy 18,00. AS, jak tam samopoczucie ?
  • Re: No to sobie pogramy dalej. Autor: ~19666 [94.254.130.*]
    Fajnie się pnie w górę aż miło popatrzeć
    Jak się dba, to się pnie.
  • Re: No to sobie pogramy dalej. Autor: ~PPP [85.193.222.*]
    Dnia 2016-12-05 o godz. 16:49 ~www napisał(a):
    > Jak się dba, to się pnie.

Racja www, jak przestano sypać, i wypuszczono serię dobrych informacji, aby uspokoić nastroje na Walnym, to się pnie.

• Re: No to sobie pogramy dalej. Autor: ~AS [80.54.46.*]
    @ niejaki www vel ....

Nie rozumiem pytania, fajtłapo.
    Sugerujesz, moje złe samopoczucie z powodu wzrostu kursu, który to wariant opisałem jako możliwy con. kilka razy, nie wspominając o moich pierwszych "wróżbach" z września, kiedy pisałem, że tu coś poważnego wreszcie wisi w powietrzu - bez zapewniania na temat tego jaki ostateczny skutek będzie miała spadkowa sekwencja, od której wszystko się zaczęło, a którą sugerowałem? Takie zapewnienia, to po fakcie znają tylko samobójcy Rykowi, do których się zaliczasz.

Wówczas miałeś podkulony ogon i nie podejmowałeś "dyskusji", sugerowałeś wręcz żebym to ja Ci określił kierunek wybicia :)))))
    Po obsunięciu do 12,00 prowadziłeś na forum pamiętnik jak 12-letnia dziewczyna, nie widząc czy pampers wytrzyma, a
    dziś sugerujesz, że to ja mam jakieś "ale" ? :)
    Jest tylko jedna osoba, która umie budować takie konstrukcje myślowe, ale wszyscy czytający wiedzą o kogo chodzi, ja natomiast nie wiem dokładnie do kogo piszę, więc się powstrzymam.

ps. cieszy mnie, że Twoja pielucha ostatecznie wytrzymała i że jesteś wreszcie na 0 a może nawet wyhaczyłeś z 8 procent, co? :))
    Mylisz mnie z kimś innym, schizofreniku.
    I to byłoby na tyle na razie. Teraz korekta.
[x]
NEWAG 0,36% 84,30 2025-10-10 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.