Mnie tam już nic nie zdziwi, choć powrót w okolice nastu groszy jest raczej już nierealny, a każdy ruch w górę mile widziany, aczkolwiek nie musi to być za chwile, gdyż wiem co mam i liczę jeszcze na dokupienie, gdy mi się jakaś kasa uwolni, bo w chwili obecnej wszystko popakowane.
Na pewno pozytywne jest że nikt nie
spuszcza kursu co zawsze miało miejsce. Chyba już każdy pilnuje akcji... A że ja liczę na zysk brutto podchodzący pod 0.5 mln na koniec roku (pod warunkiem braku jakichś hec księgowych) to wierzę że na groszach nie zostaniemy...
wole żeby to jeszcze z raz się obsunęło na 20 groszy ba za mały pakiet mam i trzeba dokupić a wiadomo im taniej tym lepiej a to raczej inwestycja dlugoterminowa
Oczywiście to jedynie nasza GPW, więc nie ma rzeczy niemożliwych ale tu długie oczekiwanie już było. Teraz pojawiły się dodatnie wyniki... Chyba trzeba brać już z prawej bo wydaje mi się że zaczęto szanować posiadane akcje.
Dokładnie, na pokładzie pozostał jedynie twardy i wierny akcjonariat, który tanio skóry nie sprzeda, bo wówczas czym by było tak długie kiszenie papiera w sienniku i w konsekwencji sprzedanie go za bezcen, jak nie totalną PORAŻKĄ. Tak więc wygląda na to, że nie tym razem i mus brać z prawicy, co na chwilę obecną nie jest aż takim karkołomnym wyzwaniem, gdyż jeżeli założymy trwałą tendencję w poprawie wyników finansowych spółki, to przy uwzględnieniu dość dziurawego karnetu, wzrost ceny akcji może następować skokowo i gwałtownie, a to oznacza szybkie zdobywanie kolejnych poziomów na relatywnie małych wolumenach.
teraz widać o co biega. Przewalają swoje pakiety i nęcą. Leszczyk postawił 10k po 38 i już nie ma pana na łyknięcie heheh wzieli tylko swoje 55k. Pułapka.