a co ci przeszkadza zmiana nicków na forum, na którym permanentnie niektórzy je "podkradają" ? Zdania nie zmieniam bez względu jak się podpisuję, Wasko to bankrut.
nie sugeruj się moim wpisem, decyzje podejmuj sam/a. Jeżeli w poł. sierpnia nie doszło do zaplanowanej ugody z GITD to oznacza proces, który - jak zazanczyła sama sędzia przewodnicząca- może potrwać nawet lata. W tym czasie Spółka się wykrwawi, nikt z dużą kasą nie zainwestuje w nią. W przypadku przegranej trzeba będzie zabulić i to kilkadziesiąt baniek. To co na ten temat wypisują na stronach Wasko to androny, GITD ma mocne argumenty, Poza tym w tym kraju z reguły przegrywa się ze skarbem państwa
ewentualne przekręty W.W. to pikuś. "Stawka większa niż życie" to dopiero ujawniona w Niebezpiecznych związkach Bronisława Komorowskiego i Niebezpiecznych związkach Andrzeja Leppera. Jak do tej pory nikt nie poniósł żadnej odpowiedzialności. A może jest jakiś wspólny mianownik?
ile są warte słowa PREZEsa widać po notowaniach spółeczki, a tak zapewniał rok temu, że spółka bardzo niedowartościowana!. Za to krętactwo powinni mu dołożyć kilka latek ciężkich robót
tak jak pisałem w grudniu poniżej 1 zł ,a w styczniu na fiksach ,tez mam tego śmiecia ,a za kłamstwa Wajdy o sprzedaży pakietu po 4,50 zł powinien ponieść kare ,myślę ze karma do niego wróci pozdrawiam