Przeciez to b proste - kazda decyzje bedzie musial uzgadniac z nowym prezesem .Nowy prezes tez bedzei musial miec czas na blizsze zapoznanie sie z firma jej kontarktami etc .Wszystko to spowolni i zatrzymac moze nowe koncepcje rozwoju firmy a trzeba pamietac ze to juz chyba 6 lub 7 my kwartal z rzedu na stratach /raporty kwartalne/
hehe spoko, tak masz rację to bardzo jasne:) hehe tylko cymbał to mógł wymyśleć:)
a poiwedz nam wątpiący tak dla śmiechu bo przecież nikt nie traktuje takiej pussy jak ty poważnie w jkaich okolicznościach byś się skusił żeby kupic akcję?:) hehe bo siedzisz całymi dniami, właśnie cię minał wystrzał z 10 gr prawie pod 30 gr i nic tego nie uszczknałeś a siedzisz tu calymi dniami i bredzisz:) hehe
1.Dobry solidny raport 2.Nowe rynki +nowe mozliwosci dla Spolki /narazie nie ma nic / 3.Wzrost przychodow lub chociaz ich wyrownanie z tymi co w polowie 2015 roku.
Nic nie wiesz o mnie moze np mam akcje od 2012 roku i widze jak firma sie stoczyla od tamtego okresu i widze tez ze nie zabradzo ja chca wyciagnąc z tego dolka /moze juz po prostu sie nie da /
Najgorsze ze nie widac pomyslu na dalsza egzystencje traca klienow obroty im spadaja 1 nowy kontrakt i troche wiecej z lotosu nie zapelni dziury po DHL i Paybacku przeciez .
Taki jest banan nic nie dzieje się bez przyczyny moim zdaniem pogrzebali spółkę kiedy to Płock zaczął tutaj mieszać jak nie będziecie z nimi grać to skończy się wasz problem dawcy kapitału.
Gram ale jak mam zarobek to sprzedaje na PIS tak mnie wyczyscili że wolę mały zarobek niż duża starate patro jest jak szef amer-Gold emisja i zwija zabawki a ludzie zostają z makulatura warta grosze i Płocka wirowka ma czysty kesz.