Ktoś tu poszedł po rozum do głowy i zobaczył, że po w miarę solidnym raporcie kwartalnym swoim popytem zbił kurs o ponad 20%. Swoją drogą to po 3 kwartałach zanosi się, że zysk netto za cały rok to będzie max 1,5mln złotych.
Gdyby spóła była silna to by jakieś głupie gadanie starego Gerwazego nie interesowało, a tu trzeba sporo kombinować jak zrobić podbitę widzę. Chłodno analizowałem, a widzę że tutaj niektórzy już mają paranoję. Ustosunkuj się lepiej do przychodów i zysków po 3q względem prognozy i może wtedy coś konstruktywnego tutaj wyniknie.
Gerwazy, tak jak mnie nie interesowały Twoje wczorajsze wywody o dywidendzie, tak tym bardziej nie interesują mnie dzisiejsze. Nie wytrzymałeś ciśnienia i tyle, i to przynajmniej przyjmij jak mężczyzna...
pisałem o "odpale" po dywidendzie. To była ironia, nikt chyba nie myśli o dywidendzie chyba w przypadku tak zadłużonej spółki. Przyznaję otwarcie, że jestem podirytowany środkami jakimi posłużono się tutaj w celu ożenienia papiera. Ja to nawet rozumiem, ale nie pogodzę się z komunikatem o braku dalszej dystrybucji po czym opychania papiera dalej. Wczoraj też było pchanie. Zobaczymy to zapewne wkrótce w komunikacie.