• czy jest na forum prawnik??? Autor: ~antyawatar [95.160.158.*]
    Chodzi o przełożenie z prawniczego na nasze tego tekstu
    4) Rada Wierzycieli wskazuje Zarządcy, iż w jej ocenie realny plan restrukturyzacyjny powinien opierać się o propozycje konwersji zobowiązań na akcje (ew. powiązane z połączeniem ze spółką Dayli Polska Sp. z o.o. w restrukturyzacji w trybie KSH lub na windykację roszczeń Kerdos Group S.A. wynikających m.in. z ew. czynności nieważnych lub bezskutecznych zdiagnozowanych przez Zarządcę).
  • Re: czy jest na forum prawnik??? Autor: ~Ar [46.76.148.*]
    AMEN !
  • Re: czy jest na forum prawnik??? Autor: ~antyawatar [95.160.158.*]
    Dnia 2016-11-25 o godz. 09:49 ~Ar napisał(a):
    > AMEN !

Kolega nie przeczytał pytania? Wyraźnie pytam o prawnika a nie o księdza.
  • Re: czy jest na forum prawnik??? Autor: ~kc [178.217.249.*]
    Dnia 2016-11-25 o godz. 08:08 ~antyawatar napisał(a):
    > Chodzi o przełożenie z prawniczego na nasze tego tekstu
    > 4) Rada Wierzycieli wskazuje Zarządcy, iż w jej ocenie realny plan restrukturyzacyjny powinien opierać się o propozycje konwersji zobowiązań na akcje (ew. powiązane z połączeniem ze spółką Dayli Polska Sp. z o.o. w restrukturyzacji w trybie KSH lub na windykację roszczeń Kerdos Group S.A. wynikających m.in. z ew. czynności nieważnych lub bezskutecznych zdiagnozowanych przez Zarządcę).

bardzo dobre info , ponagla zarządcę do działania , nie chcą dopuścić do upadku.
    Dnia 2016-11-25 o godz. 10:00 ~kc napisał(a):
    > Dnia 2016-11-25 o godz. 08:08 ~antyawatar napisał(a):
    > > Chodzi o przełożenie z prawniczego na nasze tego tekstu
    > > 4) Rada Wierzycieli wskazuje Zarządcy, iż w jej ocenie realny plan restrukturyzacyjny powinien opierać się o propozycje konwersji zobowiązań na akcje (ew. powiązane z połączeniem ze spółką Dayli Polska Sp. z o.o. w restrukturyzacji w trybie KSH lub na windykację roszczeń Kerdos Group S.A. wynikających m.in. z ew. czynności nieważnych lub bezskutecznych zdiagnozowanych przez Zarządcę).
    >
    > bardzo dobre info , ponagla zarządcę do działania , nie chcą dopuścić do upadku.

Mnie też tak się wydaje. Chodziło mi szczególnie o zaznaczony fragment, i jak odnieść się do tych roszczeń zdiagnozowanych.
    Czy to ma już ma moc prawną?

• Re: czy jest na forum prawnik??? Autor: ~Ar [5.60.107.*]
    głupoty wypisujecie !, w kwestii światopoglądowej
    AMEN z łaciny znaczy dosłownie; "niech się tak stanie",
    Dnia 2016-11-25 o godz. 11:40 ~Ar napisał(a):
    > głupoty wypisujecie !, w kwestii światopoglądowej
    > AMEN z łaciny znaczy dosłownie; "niech się tak stanie",

Miałem na myśli, że użyte przez Ciebie AMEN to raczej jak „amen w pacierzu”  tzn. koniec.  Tak czy siak odpowiedź była raczej nie na temat. Chodziło mi bardziej o to, czy "zdiagnozowanie roszczeń", pozwala w myśl KC lub KSH na windykacje, bez rozprawy sądowej.

• Miraculum+Kerdos ...,a nie mówiłem ???? Autor: ~xyz [89.78.129.*]
    Wtedy nie jaki avatar się śmiał...no i proszę , zobaczycie ,że bedzie to wszystko w rękach Miraculum.

Pozdrawiam.
  • Re: Miraculum+Kerdos ...,a nie mówiłem ???? Autor: ~Ar [95.40.176.*]
    i dalej się śmieje, bo ekonomia jest nie ubłagana !, przy ewentualnej stałej dzierżawie jaki będzie zysk ? ( a może celowa strata ?) , jaka wizja rozwoju jest dla tego "g" ?
  • Re: Miraculum+Kerdos ...,a nie mówiłem ???? Autor: ~antyawatar [95.160.158.*]

Powiedz czemu Ty znowu wprowadzasz w błąd? Już na początku wątku uczysz światopoglądu, tłumaczysz znaczenie użytego przez Ciebie słowa amen i że wywodzi się z łaciny a nie hebrajskiego.

link

teraz próbujesz jakichś teorii ekonomicznych, a nie widzisz istoty rzeczy. Rada wierzycieli wyraźnie wskazuje kierunki działania. Zobacz znaczenie słów  windykacja, czynności nieważnych lub bezskutecznych. W jednym z własnych wpisów radzisz nie czekać na wyniki czynności prowadzonych przez prokuraturę tylko dochodzić roszczeń na drodze cywilnej. Chcą wymieść wszystko z pod dywanu a Ty dopatrujesz się celowych strat.

• Re: Miraculum+Kerdos ...,a nie mówiłem ???? Autor: ~Ar [46.76.207.*]
    (Pwt 27, 15-26, Jr 11, 5).  :-)
  • Re: Miraculum+Kerdos ...,a nie mówiłem ???? Autor: ~Ar [5.60.108.*]
    pożyjemy zobaczymy, w ciągu tygodnia zapewne zobaczymy RAKEEEEEEEEETĘ .............., zobaczymy kto gogo wprowadza w błąd, a kto żyje marzeniami
  • Miraculum+Kerdos ...,a nie mówiłem ???? Autor: ~stei [89.78.129.*]
    Wtedy nie jaki avatar się śmiał...no i proszę , zobaczycie ,że bedzie to wszystko w rękach Miraculum.

Pozdrawiam.
[x]
KERDOS 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.