Ludzie się kręcili a była godzina 14. Zakupiłem fajny płaszcz za 599 zł (przeceniony z 899) plus 3 pary skarpetek w promocji. I powiem tak: nie jęczcie tutaj co niektórzy, nie kraczcie, że balon, że bankrut czy zero.... Jeśli macie faktycznie akcje idźcie do salonu, kupcie koszulę, gajer czy skarpety i wpłyńcie pozytywnie na swoją spółkę! Bo przecież macie akcje więc w nią wierzycie??? Czyż nie? Robiłem tak z Vistulą i zarobiłem, robię to tutaj i również zarobię (chociaż na razie 10% na minusie). Listopad będzie lepszy. Wiem to i zapamiętajcie moje słowa z dzisiaj. A cena 2.20 to cena mocno zaniżona. Tyle na dziś. Nie ma mnie tu często bo zalew ekspertów i wróżek czasem mnie przeraża. Pozdro!
plaszcz kupilem z przeceny z prochnika za 320 zl z darmowa dostawa i ewentualnym darmowym zwrotem do 14 dni.poza tym podatek sie zbliza zakaz handlu w niedziele oraz mamy caly tydzien bardzo cieply
80tyś szt. to raczej nie "walenie" i cały czas nie moge zrozumiec 1.dlaczego nie wywalaja ok 2,8-9 a spokojnie by mogli 2.kto zapłacił za reko 2 x po 3,00 i dlaczego momentalnie zaczeło spadać?
Na to już też tu na forum zwróciłem uwagę ,pozytywna rekomendacja na 3 zł lub wcześniej powyżej 3 zł a kurs obrał odwrotny kierunek.Moim zdaniem komuś zależało na wydaniu takich rekomendacji,wiedząc że kurs i tak będzie spadać
Płacz i zgrzytanie zębów, poubierali WAS i teraz zaklinacie rzeczywistość. Jakbyście wyczuli nastroje to w tym momencie z gotówką w kieszeni zastanowilibyście się czy kupić po 2.15 czy 2,.20. Tak bez stosowania stop losów zostaliście z akcjami, które nie do końca wiadomo czemu tak zjechały.
Mocny dolar. Słaby 3kw. To są przyczyny takiej padaczki lub trup w szafie o którym nie wiemy.
W tej chwili jest promocja -50% na niebieskie:) wg. mnie obecne wskaźniki są atrakcyjne do zakupów. c/wk 3.22 to promocja. CCC 7.8 Vistula 1.27 Może więksi wiedzą coś co my się dowiemy za jakiś czas. Ciężko to ogarnąć matematycznie :)
ckm dużo racji, ale w dolcach btm ma mało,chyba najmniej z odziezówek, q3 tez nie taki straszny inni mieli gorszy i nie spadli az tak...albo trup w szafie albo spekulanty sie dobrali...stawiam na to drugie.
Trzymam, trzymam :). Grudzień będzie dobry, trochę mnie martwi zmasowana wyprzedaż bo wydaje mi się, że w styczniu taka się zaczynała. Odbije się to na marży, podobnie jak w listopadzie. Ale przychody będą mocne. Mam nadzieję, że w grudniu nowe sklepu mocniej popracują. Trzymam i spokojnie czekam na kolejne miesiące! :)
w weekend byłem w duzej galerii(mieszkam w duzym miescie) i pruchik -pusto,vistula - troche ludzi, bytom-naprwde spory ruch. troche mnie to pocieszyło ale czy az tak zeby odrobic 1pln? to chyba cięzko bedzie fajnie jakby ten ...4litery.... prezes sie odezwał.