...a ja chciałbym...kilka słów neutralnie....ostatnio... bardzo duże się w tej firmie dzieje - restrukturyzacja się przeciąga ...fakt długo to trwa ale zostało zrobione już bardzo dużo na plus... niestety restrukturyzacja ma swoje dobre i złe strony dobre w perspektywie złe to takie gdzie firma musi podejmować trudne decyzje np zamykać nierentowne oddziały, filie - dobra wiadomość to taka , że ostatni rok to z każdym miesiącem coraz mniejsza strata - a ostatnie wyniki tylko to potwierdzają - spółka walczy - to widać - choć łatwojej nie jest - myślę że jednak nie spadek - a jednak wzrost - czy dynamiczny - nie wiem - ale jednak ze wskazaniem na "in+" - ps. a jak zapatruje na "to wszystko " "xyz"....?
W interii piszą , ze jest bum na samochody nowe i używane idą jak świeże bułeczki . Zgadzam sie ze wcześniej odpali niż pózniej , ważna jest teraz decyzja uokiko, powinna być lada moment
no to xyx masz rozdwojenie jaźni że tak napisałeś 2 lub 3 posty wyżej ?? tzn cały czas piszesz że jest ok a tu nagle post żeby sprzedawać? Pewnie ktoś się podszył pod Ciebie :)
Dobrze bo jest już inwestor strategiczny z kasa i z umowa dostawy części do VW. Niie wpuszcza nikogo z zwewnatrz ,wszystko zostanie w rodzinie. Prwidlowa księgowość do zawarcia układu , zalała salonami na Pomorzu w życiu tylko liczy sie prawidłowe myślenie a nie bujanie w obłokach .
Radził bym Ci nie dociekać czy spala z nimi czy nie haha tylko włącz myślenie i będziesz miał odpowiedz. Masz już wyrok Sądu , ze upadłości likwidacyjnej nie bedzie , przynajmniej w okresie 1 roku Jeśli Sąd oddalił upadłość tzn. ze opierał sie na rzetelnych dowodach. Na tym poziomie kursu możesz spać spokojnie nawet przez pół roku, najwyżej nic nie zarobisz .Przez pół roku od teraz jak by nic sie nie działo to trzeba uciekać z akcji na wiosnę przyszłego roku. Wszystko
haha po wyroku Sadu zostały Ci tylko dwie możliwości jakie mogą Cie spotkac w okresie pół roku na Focie jak masz akcje , w najgorszym wariancie nic nie zarobisz a w najlepszym wariancie może być to zarobek 1000%. Wszystko.
haha tu tylko głupi ma straty a nie facet prawidłowo myślący haha. Widzisz Jola prze zemnie dostała zakaz pisania na temat foty, bo szukali przecieku skąd ja mam te wiadomości haha. Napisze skąd : uczonomnie intensywnego myślenia już od klasy IV szkoły podstawówka ja pamietam zadałem żeby tobylo już od klasy I . Niech napisze tu kilka postów haha to Wam napisze dokładnie ktorego dnia i godz. będą infa i dokładna cena akcji haha takie mam zdolności haha . Na wolnym rynku czuje sie teraz jak ryba w wodzie, tylko mnie jedno martwi , zez roku na rok bedzie coraz mniejtakich ludzi haha
Wczoraj jakaś zmiana wpłynęła od syndyka na temat firmy art-gum, ktoś coś wie? Pewnie chodzi o wyjście Foty z grupy i tym samym zobowiązania samej foty wobec wierzycieli spadnie tylko do 41 mil. zł a to powinno wytworzyć iskrę .
...pytanie do "xyz"...czy masz już jakieś "potwierdzone info" odnośnie spółki Art Gum...? ...?I Jakie ostatecznie będzie 'to" miało przełożenie na działalność Foty w najbliższej perspektywie...?
....w moim odczuciu - chyba w końcu "stabilnie do góry" , przemawia za tym fakt , że przeważająca większość "czynności restrukturyzacyjnych" spółka ma już "za sobą" - intensywnie co tydzień na stronie pojawiają się coraz to nowsze promocje - i nawet na bieżąco ją aktualizują:) , uwolnione hipoteki - w szczególności ta ostatnia z komunikatu - także przemawia "za" , no i niebawem "Fota Groblewski- zdaje się 01-12-2016 r..."także układanka na "finiszu" - i coraz lepsze komunikaty na horyzoncie....reasumując raczej systematyczny "intensywny" ruch ku "górze"....
no tak jak myślałem kiszonka. Wczoraj jak ukazalo się info to szybciutko "kupił" 40 -50k, a dzisiaj jak widzi że nie idzie to bach, trzeba wyrzucić towar :) nic nie zyskał, niewiele stracił :)