• Dayli Autor: ~olol [193.59.58.*]
    Chmielnik dotowarowany jak na bankruta to jest dobrze
  • Re: Dayli Autor: ~jedynak [78.28.14.*]
    Kłodawa tez ma nie zle towaru
  • Re: Dayli Autor: ~Jak [89.229.74.*]
    Bylam w Kłodawie na weselu w zeszlym tygodniu,sklep w miare dobrym punkcie,ale powierzchnia to juz bez komentarza,widzę,ze dayli idzie w kierunku malych miast,w Szczecinie juz nie ma,ja ciągle jestem w akcjonariacie od 0,1 ,ale trzymam rękę na enter☺Rambo musi odkupic od BOS pakiet akcji,zeby nie bylo,ze to on wywala akcje,bo kasy potrzebuje
  • Re: Dayli Autor: ~awatar [31.1.75.*]
    Bredzicie, dostawy do wszystkich punktów praktyczne są takie same, wózki towarowe do sklepów ładowane są w tym samym "centralnym" magazynie, a w nim obecnie puchy jak diabli (ok. Piotrków Tryb.).........:-)
    Kłamać to trzeba umieć, ....
    LUDZISKA; jeżeli spółka jedne sklepy by zatowarywowała, a drugie nie, to o czym by to świadczyło ?, stuknijcie się w czółko.
    Obecnie towar z likwidowanych lokalizacji jest upychany w tych co jeszcze funkcjonują , głównie na południu Polski,
    swoją drogą, to nie ciekawi was fakt, ile tych lokalizacji faktycznie jeszcze "funkcjonuje" .....?
  • Re: Dayli Autor: ~Banan [5.172.236.*]
    Jaki magazyn centralny? Od lipca jest już zdany właścicielowi, a do magazynu koło Mińska Maz. zwożą śmieci z zamykanych sklepów. Reszta tak jak pisze Awatar. Niedługo koniec sanacji i wreszcie ten burdel zniknie z rynku!
  • Re: Dayli Autor: ~zxzx [91.210.237.*]
    Mega bawią mnie takie wpisy "bredzicie" ipt. itd. odkąd pamiętam Awatar jest na tej spółce i zawsze pisze ale to zawsze że to bagno. jak widać uwielbia się w tym bagnie babrać.
  • Re: Dayli Autor: ~obserwator [78.88.31.*]
    Dnia 2016-11-05 o godz. 18:32 ~awatar napisał(a):
    > Bredzicie, dostawy do wszystkich punktów praktyczne są takie same, wózki towarowe do sklepów ładowane są w tym samym "centralnym" magazynie, a w nim obecnie puchy jak diabli (ok. Piotrków Tryb.).........:-)
    > Kłamać to trzeba umieć, ....
    > LUDZISKA; jeżeli spółka jedne sklepy by zatowarywowała, a drugie nie, to o czym by to świadczyło ?, stuknijcie się w czółko.
    > Obecnie towar z likwidowanych lokalizacji jest upychany w tych co jeszcze funkcjonują , głównie na południu Polski,
    > swoją drogą, to nie ciekawi was fakt, ile tych lokalizacji faktycznie jeszcze "funkcjonuje" .....?

„Chopie” co ci się porobiło? Zarzucasz ludziom brednie, kłamstwa, a sam wypisujesz  wyssane z palca głupoty.  Poczytaj sobie sprawozdanie z działalności,( link poniżej) no i tak na wszelki wypadek zapoznaj się z art.216 kk

https://www.bankier.pl/static/att/emitent/2016-08/Sprawozdanie_z_dzialalnosci_1P2016_20160831_203616_0442075231.pdf

• Re: Dayli Autor: ~Ar [31.1.213.*]
    "CHOPIE" PRZESTAŃ STRASZYĆ, CO DO PARAGRAFÓW CHĘTNIE SPOTKAM SIĘ Z TOBĄ  I KAMILKIEM W SĄDZIE, JAKO BYŁY CZŁONEK ZARZADU/RN TEGO GNIOTA CHĘTNIE POWTÓRZĘ PRZED OBLICZEM SWOJE ZENANIA Z PROKURATURY, I NIE WYWIJAJ MI TU RAPORTEM BO TAM NIC NIE MA......"CIEKAWEGO"....., CIEKAWE TO SĄ POPRZEDNIE RAPORTY I INNE JESZCZE DOKUMENTY !
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [78.8.56.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Dayli do awatar vel Ar Autor: ~obserwator [78.88.31.*]

Na Twój post odpowiem w punktach;
    1) Zamieściłem link do sprawozdania, abyś je przeczytał i znalazł w nim odpowiedź na
          a) sposoby zaopatrzenia sklepów w towar ( produkty wstawiane w komis)
           b) lokalizacji sklepów  (miejscowości od 5 – 40 tyś mieszkańców)
           c) planowaną liczbę sklepów  ( z 74 obecnie  ograniczenie do 60 rentownych )
    2)  Zamieściłem nr art. kodeksu karnego po to abyś się z nim zapoznał i zastanowił  czy aby na pewno,
    swoimi wpisami nie działasz na szkodę spółki i nie załapujesz się pod ten artykuł lub jemu podobne

• Re: Dayli do awatar vel Ar Autor: ~Ar [95.40.218.*]
    W sposób w jaki formułujesz swoje posty, raczej świadczą o tym że reprezentujesz interesy "obecnie zarządzających' tym gniotem, więc Twoja wiarygodność jest słaba, co do wypowiedzi "kolegi" który w tym samym miej więcej czasie zawsze równolegle z Tobą zamieszcza posty, czasem nawet z tym samym ID, to odpowiem tak,; fakt język polski nie jest moją najmocniejszą stroną, ale cały czas nad tym pracuje..:-),,,,,,,,,,???

PS; tak, tak ja też zmieniam ID, ale zawsze tak samo się podpisuje Ar/Awatar/123, Ty natomiast postępujesz chyba odwrotnie.:-)
  • Re: Dayli do awatar vel Ar Autor: ~obserwator [78.88.31.*]

Twierdzisz że jestem stronniczy, może i tak przecież mam ich akcje, ale swoje posty staram się opierać na jakichś tam faktach. Ty natomiast, podobnie jak nasz minister MON, podajesz w żaden sposób nie udokumentowane  informacje i negujesz wszystko co nie jest po twojej myśli. A po za tym do sytuacji w jakiej znajduje się spółka ,doprowadził poprzedni  zarząd w którym jak sam piszesz byłeś członkiem. Jest takie powiedzenie „ zły to ptak co własne gniazdo kale”

• To nie moje gniazdo! Autor: ~Ar [46.169.191.*]
    jw.,
    z interpretacji faktów 2, z czytania ze zrozumieniem 1,
    na tym zakończmy już tą POLEMIKĘ
  • Re: To nie moje gniazdo! Autor: ~zxzx [91.210.237.*]
    A ja dodam tylko tyle że ten kto kieruje się w jakikolwiek sposób forum a w szczególności tym przy inwestowaniu to niech lepiej omija giełdę z daleka
  • Re: To nie moje gniazdo! Autor: ~Pracownik [178.239.9.*]
    Wiecie co chłopaki, pracuje w Dayli i śmiech mnie ogarnia jak czytam co za bzdury tu wypisujecie.
  • Re: To nie moje gniazdo! Autor: ~aaa [37.47.103.*]
    to pochwal się ile tego towaru tam jest
[x]
KERDOS 0,00% 0,01 2018-03-29 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.