Tak jak kilkunastu innych osób, moich akcji po tej cenie tez nie otrzymają. Nie mam zbyt dużo, ale zawsze będą mieli mniej o lekko ponad 10k papierku. Z drugiej strony jak pozbierać do kupy pozostałych co to nie chcą dać z siebie robić jeleni to będzie całkiem sporo. Szanujcie mniejszych akcjonariuszy, będzie Wam łatwiej w lustro patrzeć. Mniejszy nie znaczy głupszy. Mniejszy nie znaczy, że można go oszukiwać
I niech sobie zdejmują jak chcą z GPW. W sumie to dobrze nawet bo wtedy nagle okaże się, że wyniki mogą być nie zafałszowywane -- zaniżane, nagle nie będzie tony fikcyjnych faktur żeby wytransferować kasę i żeby pomniejszyć wynik netto, na który na GPW patrzą mali inwestorzy.
Jak będą chcieli sprzedać w całości biznes to wtedy będą robili wszystko żeby było czysto i jak najwyżej wyniki. Alternatywnie, jak nie będą sprzedawali w całości to nagle zaczną sobie sowite dywidendy wypłacać. Tych co zostaną nie będą mogli pominąć.
Także, na nic strachy na lachy. Widać, że są ludzie trzeźwo patrzący na sytuację. Brawo brawo brawo
No to przy spadającym dolarze względem złotego , jeszcze bardziej promuje TFONE. Kolejny argument poza wewnętrznymi za tym żeby nie oddawać akcji za darmo.
Trochę przespałem
Czy 14,11,16 da się sprzedać jeszcze akcję.
liczyłem na długą inwestycje, dlatego nie śledziłem losów spółki,a tu taka sytuacja. Proszę o odp.