qde, trzymacie pikne wartosciowe akcje nadal ? bo ja juz 2i raz dalem szanse tej spółce i dzis to juz mnie z równowagi wyprowadzily te idiotyczne ruchy w dół, moze niech ogłoszą strate za 3q -50mln to od razu ruszymy z kopyta na razie jakies przepakowania między sobą i zamiast pociągnąc jednych czy drugich na wyższych poziomach to beszczelnie zjeżdzają w dół...nastepnej okazji do wyjscia jak będę na 0 nie ominę i juz nigdy więcej to takiego szamba nie wskoczę, nie patrzyłem na arkusz, ale ciekawe na ile by sie zatrzymało jakbym swoje 15k puscil adhoc ? jacys ogarnięci cos napiszą sensownego ? oprócz tych bogatych merytorycznych wpisów o zakupach tylko Miraculum i tylko Miraculum, pzdr
oddac na bezsensownym minusie to idiotyzm,z 2ej strony i tak juz usrednialem po ostatnim zjezdzie wlasnie do bazy wrocilismy, korci mnie dokupic z 5k i oddac jak tylko wielmozni zaczną sie wymieniać na nieco wyzszych i pozegnac to raz na zawsze, a tyle gniotów juz mialem i nadal kilka mam i zawsze cos mozna bylo pograć , a tu ? torpeduje mnie ta "nicosc" wartosciowa tej spółki, jak już próbują ubrać w "jakosc" produkty i samą spółkę to czemu nie chca jej wyższej wyceny ? nie qmam, pzdr
a jak dla mnie to własnie zdołowanie by kupić przed informacjami o konsolidacji rynku kosmetycznego i budowanie grupy... Kerdos /Dayli plus Mirka.... nic więcej. Samo głosowanie grupami uważam za korzystne dla małych akcjonariuszy bo w końcu drobnica może się też będzie liczyć , nie ma potrzeby wywalać teraz a raczej kupować..... Weszło do tej firmy dość dużo mocnych Inwestorów by coś się im złego miało dziać .. A dziś jedynie 1% akcji w obrocie a oni mają dużo więcej. Przepychanka potrwa trochę...
Budowanie grupy ?? Kerdos + Miraka ?? Ty wiesz jakie Kerdos ma długi ??? Mirka ma swoje ... Jeśli grupa , to grupa rychłego upadku. Tutaj nie ma co snuć teorii spiskowych . Po prostu produktów nadal nie ma w sklepach, a koszty operacyje rosną niesamowicie . Do tego dochodzi brak komunikacji z rynkiem (Gdzie info odnosnie akcji od WSP ??) Wyniki będą beznadziejne pewnie i chyba wszyscy zdajemy sobie z tego sprawę. Przyszłości tez jakoś nie widzę,a sam władowałem się po 2,70..głupi byłem. Szkoda ,ale wygląda to źle . Moim zdaniem spadniemy poniżej 2,00 zł i to znacznie... WujDu.aiKamieniKupa.
Budowanie grupy ?? Kerdos + Miraka ?? Ty wiesz jakie Kerdos ma długi ??? Mirka ma swoje ... Jeśli grupa , to grupa rychłego upadku. Tutaj nie ma co snuć teorii spiskowych . Po prostu produktów nadal nie ma w sklepach, a koszty operacyje rosną niesamowicie . Do tego dochodzi brak komunikacji z rynkiem (Gdzie info odnosnie akcji od WSP ??) Wyniki będą beznadziejne pewnie i chyba wszyscy zdajemy sobie z tego sprawę. Przyszłości tez jakoś nie widzę,a sam władowałem się po 2,70..głupi byłem. Szkoda ,ale wygląda to źle . Moim zdaniem spadniemy poniżej 2,00 zł i to znacznie... WujDu.aiKamieniKupa.
Ps. Ktoś załączył jakieś z djęcie z kilkoma wodami Miraculum WOW , no własnie , to tylko potwierdza jak mało jest nas na półkach i trzeba robić zdjęcie, jak jakiemuś "dinozaurowi" napotkanemu na drodze. Kilkoma wodami nie zrobimy zysku . Mogę dzisiaj załączyć zdjęcie kilku tubek kremu WARS za 2 , 90 z kiosku ruchu...
level utrzymuje sie jak przy poprzednim zejsciu we wrzesniu, kilka stowek dobralem do rownego pakietu, cos mi podpowiada, ze niedlugo zacznie sie ponowna wymiana pakietow juz na wyzszych poziomach...tu magiczne 3PLN to byloby cos na "rzeczy" do normalnej wyceny spółki, tylko niech zrobią porządek " z ideami" wewnątrz udziałowców
1. Spółka zrealizuje zakładany plan sprzedaży w IV kwartale br. -Czyli wszystko zgodnie z planem.Brawo 2. Dojdzie do realizacji przez Spółkę do końca bieżącego roku transakcji udzielenia podmiotowi trzeciemu licencji (produkcji i sprzedaży wyrobów) pod określoną marką własną , obecnie objętej tajemnicą handlową. O spełnieniu tego warunku - podpisaniu stosownych umów w sprawie udzielenia licencji Spółka poinformuje odrębnym raportem. - Punkt 2 jeszcze fajniejszy niż punkt 1. Brawo.
a jednak nosa się czasem ma:) i chyba kolejne dobranie dziś to przednia decyzja... już zapakowany jestem na cokolwiek ma się tu wydarzyć...będę 3mal długo i liczę, że się nie obrażę na kolejne dobre infa ze spóły, pzdr
W dzisiejszym wydaniu tygonika "WPROST" .Marek Kamola na 10 miejscu najbogatszych polaków przed 40 rokiem życia. Piszą o jego inwestycji w Miraculum. 1 miejsce oczywiście zarezerwowane dla rodzeństwa Kulczyków.
W dzisiejszym wydaniu tygonika "WPROST" .Marek Kamola na 10 miejscu najbogatszych polaków przed 40 rokiem życia. Piszą o jego inwestycji w Miraculum. 1 miejsce oczywiście zarezerwowane dla rodzeństwa Kulczyków.
to zasiałeś "nutę" niepewności, nie za bardzo wiadomo do czego odniesienie...ale pls wolumen żaden dzis, a to jedynie wymiana pomiędzy "posiadaczami"... ale najbardziej pasuje mi ta błoga cisza :) ktoś oprócz mojego pakietu po uśrednieniu 20k ma jakies akcje tu na "Szanownym" forum? bo te cyferki jednoznacznie wyznaczają trend, że MIR cos się jednak mimo "wielu" przeciwności sprzedaje. A dodatkowo potraktowane "akcjonariuszy" króciutkim przyzwoitym listem - jest tu co oczekiwać od zarządzających....ja bym chciał jednego konkretnego przebicia raz na zawsze tych 3 ZŁOCISZY...a później to już WARSEM wyżej i wyżej pzdr optymistów
a tak podbije swój wątek, bo widzę że z prawej coraz wyżej sie ustawiają koszyki i to małe pakiety, tak sobie obstawiam że jeszcze w 2016 ponownie zawita tu 3 PLN, a to dopiero początek, założyłem 3mac akcje min. 2-3 lata na dzis
a tymczasem: http://stooq.com/n/?f=1127352 a nasz kursik tak cieniutko przedzie, więc kto tylko może to skupuje od szaraków i "dusiakcjogroszów" cokolwiek wystawią na sprzedaż...pomyślcie lepiej na jakim poziomie jest MIR ? do tego jak wyszła/wychodzi z marazmu całościowego jest tanio jak barszcz... wskazazni dziabną akcyjkę za 3PLN...więc do kompletu skupią ile wejdzie na łopatę poniżej tego poziomu, pewne jak nic, nie oddawajcie im to szybciutko zawitamy wyższe poziomy ps nie kupujta jeszcze ich produktów...będzie na to czas za 2-3 tyg...teraz szansa na akcyjki poniżej 3ki, pzdr
Trochę szkoda, ale zobaczymy... Z drugiej strony kto to weźmie po 3,00 , jak dzisiaj kurs mamy 2,00...????Podejrzewam ,że za chwilke pojawi się jakies info, które podbije kurs powyżej 3,00 zł , żeby ta oferta wyglądała atrakcyjne dla potencjalnego inwestora. Inaczej nie widzę ,aby ktoś się taką ofertą zainteresował....Czas pokaże , do końca stycznia 2017 r. nie ma zbyt wiele czasu. Jak myślicie ?