Żaden ze mnie dobroczyńca, ale na maxa drażni mnie chamskie naganianie, także poświęciłem kilka minut, które i każdy z was może poświecić, zeby nie wtopić na lata.
Czytać:
Zadzwoniłem i ja do syndyka Agromy, Wrzesińskiego. Wszystko, co napisane na Parkiecie syndyk potwierdził. Agromy nie ma od kilku miesięcy jako czynnego podmiotu, a to, ze spółka jest jeszcze notowana na giełdzie nazwał fikcją. On raportów publikować nie bedzie, bo nie ma co publikować, a prezes Staszewski dostępu do Espi juz nie ma. Konkretny facet, mowil, ze jeszcze z tego typu przestępnymi działaniami nie spotkał sie. Działa zgodnie z procedurami, tj. bilans otwarcia/itd, zawiadomienia do właściwych organów itd., wniosek o zawieszenie obrotu itd
A na bankierze nagonka na padlinę, jakby przejęcie stulecia miało sie szykować. I to jest największa podłość, bo zagrywki naganiaczy sa celowe, zeby ubrać w kwit, a na to paragrafy także sa.
Daj link do wiadomości...w co wy gracie ...CHYBA WAM DZIŚ ZBIORĘ wiecej..a tak dla zasady Ty piszesz i na 3 gr. wystawiasz ..dobre ..WYSTAWIAŁ jak wam zbiorą to nie będziecie mieli co wystawiać . Dziś cena to mały pikuś..prezes jakby tak było żle to by dawno zamienił na aokaziciela i w rynek wywalił przy podbidce.
MOŻE KTOŚ CIĘ POSŁUCHA I ODDA a ja jeszcze dobiorę.
Zadzwoń do syndyka-proste.
Gdzie raport za wrzesień?
Tu odpowiedzi sa banalne, tylko naganiacz ich nie udzieli, bo dobrze wie, ze spółka bedzie wykluczona z obrotu a stać sie to może w każdej chwili.
OJ dzieci dobrze że straszycie ..to znaczy że wam zależy na akcjach. Zamiast pisać wystawcie na sprzedaż na 3 grosze więcej . Wcześniej stało ok 1 mil po prawej
Za kilka miesięcy odkupicie co wam zabrali po kilkadziesiąt groszy--może nawet złocisza. POWODZENIA W STRASZENIU
marek te przyglupy z bankeira tak maja jak im piszes zprawde to ci powiedza ze chcesz im zabrac cenny walor ha a jka zawiesza i wywala to wyja strasza knf i jaka to im krzywde zrobili daj im spokoj widac ze ktos po 3gr towar podaje ladnie a bankierowe łósie neich łykaja ale zeby potem nie plakaly
Ja to widzę i wiem.
Sa namiary na syndyka, można samemu zweryfikować zanim wyda sie złotówkę. A tu ja sie straci bezpowrotnie.
Tu sa suche fakty.
Gdzie raport za wrzesień?
Tu trzeba pociągnąć do odpowiedzialności Staszewskiego za brak informowania rynku i kłamstwa w raportach. Za Agrotrade ma karne.
A drobni jak zawsze pod lodem i nic nie robią :/ A do tego nagonka spółdzielni i stek kolejnych kłamstw.
do marka wez kolego pohamuj swoja flustracje i nie opowiadaj bzur maja czas z raportem do 15.10 wedlug mnie all jest pod kontrola a ty chcesz chyba kupic po o,o1 groszu skor yaka nagonke siejesz pozdr
Spólka nie przekazała raportu za wrzesień a termin był do 14.10, mamy już 2.11. Żadnego raportu już nie będzie. Syndyk złożył w tej sprawie oficjalne informujące pismo do GPW, a drugie, to wniosek o zawieszenie notowań. Telefon do syndyka Wrzesińskiego podany był, zresztą jest ogólnie dostępny. Ze swojej strony proponuję podłączyć się do procesu karnego przeciwko Staszewskiemu, koordynuuje to ww. syndyk. Staszewski, jak i Agroma ma zajęte konta od ponad roku, także owe akcje imienne są nie dość, że niezbywalne, to zajęte przez komornika. To dla naganiaczy i tych, którzy ich czytają. Dobrze to na Parkiercie skwitowali, kolejna spółka do piachu, a Zarząd ma się dobrze :/
Wiesz, dlaczego naganiacz nie zadzwoni do syndyka?
Banalna czynność przeciez.
Bo jemu nie zależy na spółce, jemu zależy na waszej kasie, która chce wyrwać wieszając was na zawsze na spółce, która wylatuje z GPW i oni dobrze to wiedzą.
Dnia 2016-11-02 o godz. 09:50 ~Marek napisał(a): > Żaden ze mnie dobroczyńca, ale na maxa drażni mnie chamskie naganianie, także poświęciłem kilka minut, które i każdy z was może poświecić, zeby nie wtopić na lata. > > Czytać: > > Zadzwoniłem i ja do syndyka Agromy, Wrzesińskiego. Wszystko, co napisane na Parkiecie syndyk potwierdził. Agromy nie ma od kilku miesięcy jako czynnego podmiotu, a to, ze spółka jest jeszcze notowana na giełdzie nazwał fikcją. On raportów publikować nie bedzie, bo nie ma co publikować, a prezes Staszewski dostępu do Espi juz nie ma. Konkretny facet, mowil, ze jeszcze z tego typu przestępnymi działaniami nie spotkał sie. Działa zgodnie z procedurami, tj. bilans otwarcia/itd, zawiadomienia do właściwych organów itd., wniosek o zawieszenie obrotu itd > > > > A na bankierze nagonka na padlinę, jakby przejęcie stulecia miało sie szykować. I to jest największa podłość, bo zagrywki naganiaczy sa celowe, zeby ubrać w kwit, a na to paragrafy także sa.
///////////////////////////////////
..........wszystko co napisane w PARKIECIE ..gdzie???podaj link
bo na forum to ..wybacz ..same MATKI TERESY fałszywe