Dziś ciężko mi zrozumieć postawę hura optymistów pokroju razdwatrzy, którzy podczas ostatniego tchnienia luximy (czyt. ostatniej podbitki) byli tak pewni siebie, zarzucając jednocześnie innym uczestnikom forum brak dojrzałości. Gdzie teraz Pan jest Panie razdwatrzy? Jakie są Pana przemyślenia w tej sprawie. To byłoby bardzo ciekawe, gdyby Pan się wypowiedział w tej trudnej chwili.
Dnia 2016-10-31 o godz. 21:23 ~Proba napisał(a): > Dziś ciężko mi zrozumieć postawę hura optymistów pokroju razdwatrzy, którzy podczas ostatniego tchnienia luximy (czyt. ostatniej podbitki) byli tak pewni siebie, zarzucając jednocześnie innym uczestnikom forum brak dojrzałości. Gdzie teraz Pan jest Panie razdwatrzy? Jakie są Pana przemyślenia w tej sprawie. To byłoby bardzo ciekawe, gdyby Pan się wypowiedział w tej trudnej chwili.
szanowny kolego, nigdy nie byłem hura optymista. W 99% odpowiadałem tylko na (w/g mojej oceny), Twoje negatywne posty. Cały czas twierdzę, że kurs powinien podskoczyć w okolice kilkudziesięciu groszy i jeśli to trup wtedy "wywalanie". Ostatnia podbitka co by miała im dać ?? wyjście z 500K papiera. Dla mnie bezsensu. Co nie znaczy, że już się nie podniesie ...............
Wydaje mi sie ze powinno zacząć sie od początku czyli rozliczyc pana rewuckiego z Łomzy co to naganiał na ta spółkę i jego kolege z eastide podobna metoda działania. Poza tym co sie stało z wcześniejszymi właścicielami mieli pomysły itp - Zostali usunięci za pomocą tych panów a oni pogonili palier i sie odmeldowali . Łomze zarorać
Pytanie tylko czy ktoś będzie chciał płacić aż 2 grosze za akcję firmy, której za miesiąc może już nie być na newconnect? Wątpliwości jednak sa. Trzeba czekać do raportu 3Q.
Dnia 2016-11-02 o godz. 19:08 ~Proba napisał(a): > Pytanie tylko czy ktoś będzie chciał płacić aż 2 grosze za akcję firmy, której za miesiąc może już nie być na newconnect? Wątpliwości jednak sa. Trzeba czekać do raportu 3Q.
zawsze sa nie takie bankruty odbijaly z 1gr przyklad molmedica:)))przed zgonem
Dnia 2016-11-02 o godz. 19:41 ~Proba napisał(a): > Tu raczej przeglądałem się silvacapital. Powiązanie z Panem Bartczakiem sugeruje podobny rozwój wypadków co do kursu.
Dnia 2016-11-02 o godz. 19:44 pablo7 napisał(a): > Dnia 2016-11-02 o godz. 19:41 ~Proba napisał(a): > > Tu raczej przeglądałem się silvacapital. Powiązanie z Panem Bartczakiem sugeruje podobny rozwój wypadków co do kursu. > > czas pokaze 1gr najwyzej strace:)))))