• AKCJE Autor: ~SZEF [5.172.232.*]
    Czy ktoś może mi powiedzieć co teraz z akcjami MSXRESO mam ich 6640?
  • Re: AKCJE Autor: ~odszkodowanie [217.173.195.*]
    pozostaje odszkodowanie, skontaktuj się ze stowarzyszeniem inwestorów indywidualnych we Wrocławiu, ich stronę znajdziesz w google.

• Re: AKCJE Autor: ~xxx [5.174.0.*]
    czy można prosić o bliższe szczegóły w tej sprawie
  • Re: AKCJE Autor: ~poszkodowany [89.79.90.*]
    http://www.sii.org.pl/5/ochrona-praw.html#ak5

e-mail: interwencje@sii.org.pl 

właśnie piszę przez weekend maila do stowarzyszenia z opisem całej historii z prośbą o pomoc prawną. Chciałbym żeby stowarzyszenie poprowadziło tę sprawę od strony cywilnej, może też karnej. Zobaczymy jak do tego tematu podejdą. Szkoda, że nie możemy zebrać się we wspólna grupę. Przypuszczam, że poszkodowanych jest dużo więcej. Tak czy inaczej nie odpuszczę. Można wtopić inwestycję bo nie odkryto złota, ale tu ludzie wtopili za niezgodne z prawem działanie zarządu i rady msx przy udostępnianiu informacji publicznej, po prostu wprowadzono ludzi w błąd. Mam nadzieję że czytają to forum ludzie z msx. Przyda się im uświadomić co zrobili.

• Re: AKCJE Autor: tartom [193.59.167.*]
    Myślę że możemy stworzyć taką grupę Ja mam 13600
  • Re: AKCJE Autor: ~merol [93.228.155.*]
    Piszę do "poszkodowanego" ja dużo wtopiłem na tej spółce, jak trzeba będzie wesprzeć Ciebie kolego finansowo w prowadzeniu tej sprawy to daj znać na e-mail: dudekadam64@gmail.com. Pozdrawiam
  • Re: AKCJE Autor: ~SZEF [83.6.86.*]
    Wchodze w to pawel2111732o2.pl

• Re: AKCJE Autor: ~Ewa [37.47.71.*]
    Stowarzyszenie SII ma tylko ponad 11000 członków.Jak na tak wielki kraj to mizerna ilość.Inwestujących indywidualnie jest ok.200tys.Przypuszczam,że gdyby było ok 100tysięcy siła przebicia SII była by ogromna.Cieszą się z tej mizerii wszyscy malwersanci i złodzieje a także nieudolni urzędnicy KNF.Temat do przemyślenia.W kupie siła Panie i Panowie.
  • Re: AKCJE Autor: mobile2 [109.125.195.*]
    Popieram działanie w tym kierunku, mam 16160 akcji MSX.
  • Re: AKCJE Autor: ~rozliczyć [69.64.59.*]
    należy pamiętać kto brał udział w tym "biznesie" mongolskim w którym ludzie stracili swoje oszczędności taki drugi amber gold !
    pańczyk
    staniszewski
    solorz
    jędrzejewski
    no i knf który był w kontakcie z espółką a potem ja zawiesił i wywalił z notowań i pozamiatał akcjonariuszy
  • Re: AKCJE Autor: ~mostelektrim [188.33.65.*]
    ja mam 76500 i jestem z Wrocławia ,chyba podjadę i pogadam z nimi...ale niezależnie od tego prowadźcie korespondencję mailową
  • Re: AKCJE Autor: ~Tomii [193.59.167.*]
    Jak się czegoś dowiesz daj znać .Nie możemy pozwolić żeby nas oszukali .Tym bardziej że KNF miał kontakt ze spółką.
  • Re: AKCJE Autor: ~Tomii [193.59.167.*]
    Musimy odzyskać nasze pieniądz .
  • Re: AKCJE Autor: ~pelikan [37.47.39.*]
    Czy ktos ma innformacje odnosnie funkcjonowania msx???Ta spółka w ogóle istnieje??? Prosze o info
  • Re: AKCJE Autor: ~poszkodowany [217.173.195.*]
    Podnosicie mnie na duchu, że macie chęć tez walczyć o swoje, dzisiaj nanoszę ostatnie poprawki i jutro dzwonię do Stowarzyszenia czy przyszedł do nich mail. Mogę zainteresowanym udostępnić treść maila w celu wykorzystania jego treści, jeśli chcecie w swoim imieniu również wystąpić o pomoc prawną.
    będę informował też o stanowisku stowarzyszenia co mogą w tej sprawie zrobić i jaka pomoc nam okazać. Jeśli stowarzyszenie nie podejmie się tego to będę szukał prawnika. Odezwę się tu jak już wszystko dopracuję i będę znał jakieś konkrety.
    Nie odpuszczajmy bo nasza sytuacja nie jest beznadziejna.
  • Re: AKCJE Autor: ~merol [93.228.155.*]
    Tak jak pisałem wyżej ja dużo wtopiłem na tej spółce, jak trzeba będzie wesprzeć Ciebie kolego finansowo w prowadzeniu tej sprawy, gdyby trzeba było prawnika to daj znać na e-mail: dudekadam64@gmail.com , proszę informuj mnie jak sprawa przebiega. Pozdrawiam
  • Re: AKCJE Autor: ~poszkodowanydo_merol [89.79.90.*]
    Napisałem do Pana wiadomość na podany adres mailowy.
    liczę na dalszy kontakt i wspólne działanie

pozdrawiam
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [193.46.187.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: AKCJE Autor: ~kkkk [87.105.250.*]
    jeszcze ja też mam dużą stratę 6tys akcji i nie wiem kiedy i w jaki sposob odzyskam Codziennie zaglądam na forum i śledzę
  • Re: AKCJE Autor: ~tre [69.64.59.*]
    zapewne dużą wiedzę w temacie wielkiego biznesu mongolskiego i majątku msx posiadają pańczyk i staniszewski zwłaszcza ostatni wszystko p;odpisywał i to jego podpis widnieje na pseudo umowach poza sprawą cywilną jeszcze kłania się prokuratura
  • Re: AKCJE Autor: ~As [178.42.60.*]
    Witajcie :) Mam nie dużo bo 5000 akcji ale chciałabym to odzyskać! Ja przypuszczam (ale tylko przypuszczam), że tą firmę ktoś wykupi bo z tego co mi wiadomo to takie przypadki były.
    Ja też chętnie się dołożę do wynajęcia dobrego prawnika .
  • Re: AKCJE Autor: ~maja57 [89.72.237.*]
    Ta banda złodziejska z KNF wyprowadziła cały kapitał z spółki a KNF w tym pomagał
    I co robimy ?
  • Re: AKCJE Autor: ~poszkodowany [89.79.90.*]
    Witam wszystkich,
    Dostałem informację na maila, Stowarzyszenie w przyszłym tygodniu odniesie się do sprawy. Cieszy mnie, że przyjęli maila, mam nadzieję, że nam pomogą albo udzielą jakiś wskazówek do kogo się udać, chodzi mi żeby znaleźć dobrego prawnika, który zajmuje się tematem giełdy. Chciałbym, żebyśmy się razem skomunikowali w tej sprawie.
  • Re: AKCJE Autor: ~temida [69.64.59.*]
    nie można zapomnieć o nazwiskach staniszewski i pańczyk i jaką rolę w tym jak to prasa nazwała wałku odegrali jędrzejewski i solorz
    Super tombud27@gmail.com
    Ok wysłałem maila kontaktowego na podany adres, proszę o odpowiedź
  • Re: AKCJE Autor: ~posiadacz [46.174.215.*]
    Dnia 2016-11-24 o godz. 17:19 ~poszkodowany napisał(a):
    > Witam wszystkich,
    > Dostałem informację na maila, Stowarzyszenie w przyszłym tygodniu odniesie się do sprawy. Cieszy mnie, że przyjęli maila, mam nadzieję, że nam pomogą albo udzielą jakiś wskazówek do kogo się udać, chodzi mi żeby znaleźć dobrego prawnika, który zajmuje się tematem giełdy. Chciałbym, żebyśmy się razem skomunikowali w tej sprawie.

Witaj Poszkodowany
    też mam dużo akcji, proszę o informacje na antoni.korab@wp.pl chętnie się przyłączę
    wysłałem na podany adres maila, proszę o odpowiedź
    Podsumowując jest nas obecnie 5 chętnych do działania. Z jedną osobą mam bezpośredni kontakt, z pozostałymi jest kontak mailowy. Czy są kolejni chętni? Zawsze każdy może działać na własną rękę, do czego też zachęcam. Póki co ja zaczynam od Stowarzyszenia Inwestorów Indywidualnych.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [193.46.187.*]
  • Re: AKCJE Autor: ~POWAŻNY [212.106.191.*]
    23 308 akcji, zgłaszam chęć do działania i czekam na wskazówki email: cabelinho@onet.eu
  • Re: AKCJE Autor: ~Piotr [37.47.14.*]
    Wchodzę w temat bez względu na koszty.. poproszę maila jaki poszedł do stowarzyszenia a chętnie od siebie dorzucę pare słów piotrkowalski155@gmail.com Pozdrawiam i jechać z nimi !!
  • Re: AKCJE Autor: ~prol [78.8.166.*]
    Witam
    Chętnie się przyłącze.
    kontakt prol0389@wp.pl
  • Re: AKCJE Autor: adus32 [79.191.83.*]
    Też chętnie się przyłącze. Posiadam 3000 akcji, jeżeli można prosić o kopie pisma do SII na piotrunio76@wp.pl
     Dzięki.
  • Re: AKCJE Autor: ~kkkkkk [87.105.250.*]
    ale tych afer w Polsce zlodziej złodziejem pogania tak rządy PO nauczyli kraść ja też dołącze się danwis54@wp.pl
  • Re: AKCJE Autor: ~krisek21 [31.0.126.*]
    Witam,
    Również przyłączam się. krisek21@wp.pl.
    Dziękuję
    Jeżeli ktoś z oszukanych już coś zaczął działać w kwestii odzyskania pieniędzy , niech da znać czy coś się udało osiągnąć .Czy tylko 7 osób chce odzyskać kasę ?
  • Re: AKCJE Autor: ~tomx2 [193.46.187.*]
    Witam
    Jestem z wami - proszę o informacje w sprawie tomx2@poczta.onet.pl 
    Proszę poszkodowanego o kopie e-maila do SII - w swoim imieniu także będę interweniował
    Pozdrowienia
    Mówisz i masz :)
  • Re: AKCJE Autor: strila [46.170.19.*]
    Witam
    Jestem z wami - proszę o informacje w sprawie strila@poczta.fm
    Również poproszę poszkodowanego o kopie e-maila do SII - w swoim imieniu także będę interweniował
    Pozdrowienia
  • Re: AKCJE Autor: ~umoczony [188.33.36.*]
    Mam 29986 akcji MSX, chetnie dolacze sie do akcji. Dajcie info i kopie maila z SII na adres icecoc@gmail.com
  • Re: AKCJE Autor: ~Kaen [178.43.57.*]
    Mam 25402 akcji MSX, chetnie dolacze sie do akcji. Dajcie info i kopie maila z SII na adres knowacki@poczta.fm
  • Re: AKCJE Autor: ~xxx [109.243.96.*]
    Też poproszę na adres msx.55@wp.pl
  • Re: AKCJE Autor: ~umoczony [188.122.18.*]
    Mam 29986 akcji MSX, chetnie dolacze sie do akcji. Dajcie info i kopie maila z SII na adres icecoc@gmail.com. Ponawiam prosbe.
  • Re: AKCJE Autor: ~michu [37.47.1.*]
    Też się przyłączam do sprawy by złodziejom to nie uszło na sucho !!!! Głównie trzeba skarżyć KNF bo to oni nas wprowadzili w błąd ! michalasin@interia.pl
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [178.37.17.*]
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [193.59.167.*]
  • Re: opraw w ramki i pokazuj wnukom jakim dziadek był FRAJEREM :-) Autor: ~Tomii [193.59.167.*]
    Cieszy mnie to że jest nas coraz więcej .I proszę resztę oszukanych żeby też sprubowali odzyskać kasę .Im nas więcej tym większą siłę.
[x]
MSXRESOUR 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.