• NETIA PERSPEKTYWY Autor: ~solo [89.231.157.*]
    Podobno nieprzeciętne perspektywy przed Netią . Ciekaw jestem opinii. Czy warto już wchodzić czy jeszcze spadnie?
  • Re: NETIA PERSPEKTYWY Autor: ~george [213.238.124.*]
    https://www.bankier.pl/wiadomosc/Obecny-dlug-Netii-to-okolo-200-mln-zl-ale-powiekszy-sie-w-IV-kw-3606575.html
  • Re: NETIA PERSPEKTYWY Autor: ~solo [89.231.157.*]
    To znaczy że inwestuje. Naczelna zasada kupuj przyszłość!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Re: NETIA PERSPEKTYWY Autor: ~bmk [78.8.86.*]
    ZAKUP 2004 rok po PLN 4,30 [ 7.000.-] kurs 2016 rok PLN 4,44 ale mi perspektywy!!!!!!!!!!!!
  • Re: NETIA PERSPEKTYWY Autor: ~netia_investor [77.115.5.*]
    A policzyłeś ile wziąłeś dywidendy przez te lata? Jasne, że wolałbym, żeby była po 20 dzisiaj, plus te dywidendy, no ale tak dobrze to nie ma:(
    Ma być lepiej:)
  • Re: NETIA PERSPEKTYWY Autor: ~BMK [78.8.86.*]
    Tak PLN 1,31 po odliczeniu podatku na czysto to ile jest za rok policz - o to ma być dobra inwestycja ??????????

• Re: NETIA PERSPEKTYWY Autor: ~netia_investor [77.115.5.*]
    1,31pln przez 12 lat?Jakim cudem? 
    O ile dobrze pamiętam to za ostatnie 3 lata było 1,37pln. Ważne oczywiście po ile się kupowało, dla wielu to kilkadziesiąt procent. To już nie jest tak źle, nie? Co oczywiście nie zmienia, że nie jest to interes życia. Z drugiej strony Netia to nie spółka, na której robi się po kilkaset procent, tu inwestują ludzie, tak sądzę, ostrożni, raczej dla ochrony kapitału i "świętego spokoju".
    Oczywiście wolałbym oddać ją po 20pln/sztuka tak jak pisałem.
  • Re: NETIA PERSPEKTYWY Autor: ~Torin [178.42.69.*]
    Chyba ci się coś w głowie poprzestawiało - "ostrożni, raczej dla ochrony kapitału i "świętego spokoju". - już głupszej tezy nie słyszałem - będziesz miał ochronę kapitału jak zetną dywidendę na spadających przychodach i przyspieszającym spadku klientów - puknij sie porządnie w czoło.
  • Re: NETIA PERSPEKTYWY Autor: ~Zenon [91.94.58.*]
    Zapraszam na KME , rozwój idzie w kosmicznym tempie , kto wwejdzie nie będzie żałował
  • Re: NETIA PERSPEKTYWY Autor: ~sokuś [217.153.114.*]
    jest bardzo źle

http://www.parkiet.com/artykul/1501764-DM-PKO-BP-o-telekomach--obnizone-rekomendacje-dla-Netii-i-Orange-Polska.html
[x]
NETIA 0,00% 6,94 2021-07-29 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.