oswiec mnie co to ma się znaczyć ? kto zacz ? i czy nastąpi teraz gigantyczne skupowanie akcji ? przebije chociaż 3 zeta ? wyniki dobre od jakiegoś czasu i co z tego skoro ZARZĄD się nie pali do zakupów, a angażuje się w wewnętrzne "rozterki i oznaki nielubienia...". więc ?
zobacz forum Cormay - i zobacz wpisy z ostatnich 5 lat, zobaczysz co ten człowiek zrobił, jak zbudował balon na Cormay wmawiając ludziom cudowne urządzenie o nazwie Blue Box, jak udziałowców Orphee zdemolował skupując swoje akcje po 9 pln podczas gdy cena giełdowa była 2, można by tu wiele rzeczy wymienić, moim zdaniem ten człowiek powinien mieć dożywotni zakaz zasiadania w radach nadzorczych czy zasiadania w zarządach.
Tuora już sobie załatwił w Miraculum 23 tysiączki netto miesięcznie z tyułu usług doradczych.... ( czyt. raport). Pięknie :)) Oby z tył usług było coś więcej niż wypite kawy :))))
Jak się dowiedziałem że panTT zasiada w spółce miraculum to się złapałem za głowę.Jestem akcjonariuszem Cormeya i współczuję inwestorom.Uważam że smród jaki się niesie za tą osobą nieprzysłuży się dobrze i o tym powinni wiedzieć zarządzający tą spółką.
zmasakrowali ten kurs i calokształt spółki do cna, po kiego te raporty ? i te "wielkie" plany ? pocieszam się, że musi sie pojawić info kto tyle naskubał papieru i ile ma juz %...bo tu chodzi tylko i wyłącznie o to kto bedzie mial na Walnym "więcej" do powiedzenia więc trzepią ma K jak leci, zaskoczyło mnie tylko, że tak szybko zjechali, ale nie oddalem, wiszę póki co i czekam na kolejne podejscie do 3PLN, moze jeszcze w grudniu ?
Człowieku , jakie podejscie pod 3,00 zł ...tutaj już nigdy nie bedzie trzy złote... Kurs spadnie poniżej 1,00 zł . Nie , czekaj..może być 3,00 zł..ale po scaleniu . Najpierw spadnie do 0,50 scalenie,będziemy mieli trzy złocisze i zabawa zacznie się od początku... Naiwnych nie sieją.... Sam dałem się nabrać Nowakowskiej.
Do kkkkkk. Tuora jeden w zarządzie drugi w radzie nadzorczej. Obaj mają prawie 10%akcji. Blu Boxa nie wprowadzili na Cormay bo im większy pomieszał szyki ale znają zagraniczne rynki zbytu i mają układy . Liczę na to że zwiększą sprzedaż za granicą o co najmniej 100% w 2017r. Zobaczymy czy w grudniu będą skupować prawa poboru. Jeżeli tak to ja wchodzę na maxa bo to oznacza że Tuory będą dźwigać spółkę i tu zarobimy wielką kasę. Ale do emisji może jeszcze pobujać.
Okazuje się, iż pomimo, że Miraculum jest ciągle pod kreską to cały czas zarabia RDM.
Wyciag z raportu za III kwartał: "W dniu 01.09.2016 został podpisany aneks do umowy z firmą RDM Partners Sp. z o.o., zawartą w dniu 1 października 2014 roku (spółka ta jest powiązana z Miraculum S.A. poprzez osobę z Zarządu Monikę Nowakowską, będącą również Prezesem ww. podmiotu.) zmieniający kwotę miesięcznego wynagrodzenia ze 100 tys. zł na 68 tys. zł".
Czyli Miraculum notuje stratę a RDM dostawał 1,2 mln zł rocznie (od września trochę mniej).
Szkoda, że w słynnych listach do akcjonariuszy prezes Nowakowska nie wspomniała o tym fakcie.
Okazuje się, iż pomimo, że Miraculum jest ciągle pod kreską to cały czas zarabia RDM.
Wyciag z raportu za III kwartał: "W dniu 01.09.2016 został podpisany aneks do umowy z firmą RDM Partners Sp. z o.o., zawartą w dniu 1 października 2014 roku (spółka ta jest powiązana z Miraculum S.A. poprzez osobę z Zarządu Monikę Nowakowską, będącą również Prezesem ww. podmiotu.) zmieniający kwotę miesięcznego wynagrodzenia ze 100 tys. zł na 68 tys. zł".
Czyli Miraculum notuje stratę a RDM dostawał 1,2 mln zł rocznie (od września trochę mniej).
Szkoda, że w słynnych listach do akcjonariuszy prezes Nowakowska nie wspomniała o tym fakcie.