• Perełka Autor: ~Grrrr [37.7.19.*]
    Znacie jeszcze jakieś inne perełki tak nie doceniane jak MFOOD?
  • Re: Perełka Autor: ~jacek [195.26.22.*]
    Co z tego ze perelka jak rosnąć nie chce
  • Re: Perełka Autor: ~nsx [95.49.84.*]
    Spokojnie, jak po scaleniu z 6 zeta spadnie na 2 to potem urośnie do 3 zeta a może i do 4. Taka to jest ta "perełka". I nie ma się co dziwić jak spółka operacyjna to chyba 4 poziom w dół od tego co jest notowane. Więc z taką strukturą to mogą sobie ... długo i namiętnie.
  • Re: Perełka Autor: pszczola67 [37.47.19.*]
    nie wiem jak tam uważacie, perełki perełkami, ale tutaj raport za IIIQ: link. Sami zobaczcie, o ile wzrósł zysk nett
  • Re: Perełka Autor: orwel [95.49.116.*]
    tu mówią o zakończonym 3Q: (link). Jestem ciekaw co będzie po 4,jak tam się zadzieje..^^ wg harmonogram raport ten pojawi się`14lutego
  • Re: Perełka Autor: orwel [95.49.116.*]
    nie ma co ciągle kręcić nosem że musi nieustannie kurs iść w górę, wiadomo jak zawsze są fale i i trzeba się z tym liczyć, sami wiecie przyczyn jest mnóstwo. ważne żeby spółka ciągnęła swój pomysł i miała dobre wyniki, no jak dla mnie
  • Re: Perełka Autor: ~jacek [195.26.22.*]
    oby spółka zarabiała na siebie i będzie dobrze...
  • Re: Perełka Autor: ~LORD [185.129.32.*]
    Niezależnie o czym bredzicie, problemem nie są wyniki, bo spółka się rozwija i zarabia.
    Problemem jest brak handlu. Tu nie ma ŻADNEGO handlu więc...
  • Re: Perełka Autor: ~JWA [77.65.87.*]
    znamy i to lepsze np JWA C/Z 4 miala 1mln zl zysku a kapitalizacja 4mln zl dziala w branzy gier aplikacji jak te balony mgamses i foreveren co maja zysk na poziomie JWA ale wycene 20x drozsza od JWA haha :D
[x]
MFOOD 5,88% 0,63 2025-11-12 15:55:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.