Proponuję otworzyć specjalny wątek, poświęcony naszej koleżance z forum - Ewie, której zawsze było wszędzie pełno, a ostatnio zniknęła w tajemniczych okolicznościach. Założenie jest takie, żeby przekazywać słowa sympatii dla naszej Smerfetki forumowej. Piszemy po prostu za co kochamy Ewę ;) Zacznę od siebie: Otóż wszem i wobec wiadomo, że jestem jej najgorętszym wielbicielem i kocham ją za wytrwałość i upór :)
Ewunia!!! Jesteś!!! Żyjesz!!! Nie zwolnili Cię jeszcze, chwała Bogu :) Ja dla Ciebie, żebyś w tym dniu strasznym czuła wsparcie. Żeby Ci osłodzić bidulko i pomóc przełknąć tą smutną porażkę. Nie przejmuj się, na pewno Integer kiedyś jeszcze spadnie, chociaz trochę i obiecuję, że będę się wtedy solidarnie cieszyć razem z Tobą ;) Buziaki!!! :)
Ewa proszę, nie załamuj się. Zostań z nami, wiem że Ciężko Ci na sercu jak widzisz dzisiejsze notowania. Przesyłam również apel do pracodawców Ewy. Nie zabierajcie nam jej, ona jest tu bardzo potrzebna. Bardzo ładnie zniechęcała nas, robiła co mogła, naprawdę ma duże zasługi. Np. taki Pankracy, bardzo skutecznie zniechęcony tuż przed skokiem kursu. Świetna robota Ewa, brawo!!! Także sama widzisz, nie jest tak źle, nie warto rwać włosów ;) A że wujek Marek zarobi kilkadziesiąt procent, to chyba powód do radości a nie do smutku, prawda? ;)
Nasza ulubiona koleżanka Ewa zyskała niedawno nową sprawność: podszywanie się pod kolegów z forum :) Odkryła, że może wpisać w polu "Autor" jakiekolwiek imię, nawet takie, którym się podpisują inni forumowicze. Niestety do pełni szczęścia nie zauważyła, że obok tego imienia wyświetla się numer IP ;) No cóż, dobrze że smerfetki nie są zbyt pojętne jeśli chodzi o nowoczesną technologię, zresztą jeśli chodzi o giełdę również ;) Ewunia szczególnie upodobała sobie podszywanie się pode mnie, widac sprawia jej to przyjemność ;) Bardzo się cieszę, że mogę tak zacnej osobie zrobić przyjemność. Oczywiście innych forumowiczów przewstrzegam, żeby zwracali uwagę na nr IP, z którego są wysyłane posty, przynajmniej do czasu kiedy Ewuni znudzą się takie psotki i igraszki ;)
JAk tam ewunia zawal stres ubolewanie? Pozdrawiam cie goraco z bangkoku takie wakacje to rozumiem. Coz kto wierzy w przedsiebiorstwo i w pomysl na biznes duzo zarobi dla mnie cane wciaz smieszna ale oczywiscie w dlugim terminie w krotkim nikt niewie. Jak mowi buffet czas jest sprzymierzecem dobrego przedsiebiorstwa i wrogiem zlego. Ja wciaz praiw 9k akcji zobaczymy za kilka lat teraz to czysra spekulacja xzekam na wyniki tej wspanialwm firmy
Ewunia domyslam sie ze to twojr glupiutkie posty musi moder usuwac ale ciz prawda w ocze kole od dolka mamy prawie 100% i nie mam ci nic wiecej do powiedzenia. NA krabi piekny dzieb sie zaczyna a mysl o tym ze nie kupilas spolki po 1/5 wartosci wewnetrznej sprawia ze mam usmiech na twarzy. PIsalem o tym od 4 miesiecy i pislaem tez ze dolka nikt nie wyceluje bo przy zmianie trendu zawsze buja. Ja tylko czekam az szanowny BOS znoe zacznie wydawac rrekmendacje kupuj z cena docelowa 125 i wtedy ci sprzedam
bardzo dobrze bo inwestuje dlugoterminowo, spekuluja tylko 1k z calego pakietu. pozdrawiam :) to jest wlasnie bol spekulantow patrza na rachunek codziennie , dla mnie byl ciezki okres przy 21 ale teraz jak mam srednia 27 to mnie takie wachania malo obchodza. pisalem o tym wielokrotnie w krotkim terminie nikt nie wie w dlugim to co innego