• Nowa sortownia Autor: ~Fred [188.116.35.*]
    Za szybko skreśliliście tą firmę.

https://inpost.pl/pl/aktualnosci/inpost-uruchomil-nowa-sortownie-w-parku-p3-piotrkow
  • Re: Nowa sortownia Autor: ~Lukaszwm [83.230.48.*]
    Popieram tu jeszcze będzie wysoko. Może nie w tym roku ale firma z perspektywą to co najgorsze już za nimi.
  • Re: Nowa sortownia Autor: ~JB [89.228.138.*]
    Dnia 2016-10-24 o godz. 15:58 ~Lukaszwm napisał(a):
    > Popieram tu jeszcze będzie wysoko. Może nie w tym roku ale firma z perspektywą to co najgorsze już za nimi.

to jest szambo bardzo cuchnące ....poczytajcie opinie osób, które zdecydowały się wysyłać listy polecone ta firma to zgroza.....omijać szerokimi łukami
  • Re: Nowa sortownia Autor: ~Lukaszwm [94.254.178.*]
    Hahaha powiem tak prowadzę firmę na Allegro może nie duża ale korzystam z dhl inpost i oczywiście pp i powiem szczerze ze ok 70% to wysyłki do paczkomatów i moze ze dwa razy mialem reklamacje w tym roku a jesli chodzi o dhl to cztery gdzie wysyłek jest mniej. Powiem tak to jest transport i zawsze coś może się stać z przesyłka. Wypadki i opóźnienia się zdarzają wszystkim. My Polacy mamy taka mentalność ze jak coś się złego zdarzy to obsmarowujemy wszystkich ale jak jest ok to się z tym nie dzielimy tak chętnie. Wiec proponuje sprawdzić na własnej skórze a nie sugerować się opiniami. Ja jestem zadowolony moji klienci również. Wiec nie jest chyba z nimi tak źle skoro ilość paczkomatow rośnie i zainwestowali w nową sortownie.
  • Re: Nowa sortownia Autor: ~Jjj [188.146.26.*]
    Tez prowadzę biznes na Allegro i InPost nigdy nie zawiódł. Natomiast problemy miałem z PP, gdzie polecony szedł 9 dni...
  • Re: Nowa sortownia Autor: ~Gmeru [91.189.59.*]
    To nie chodzi o jakość serwisu, ale o to, że nie ma w tym, jak widać czarno na białym w raportach, zysków, a są kosmiczne straty.

Alma też nie była zła - a już jej nie ma
    Amber Gold wyglądał pięknie i miał drogie meble - ale zysków też nie generował
    Saab - cudowne samochody, dziś to historia
    ...
    ...
    ...
    Firmy upadają nie tylko dlatego, że mają produkt do niczego, ale głównie dlatego, że przynoszą straty!
[x]
INPOST -0,08% 64,05 2026-03-11 16:47:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.