Dnia 2016-10-24 o godz. 15:58 ~Lukaszwm napisał(a): > Popieram tu jeszcze będzie wysoko. Może nie w tym roku ale firma z perspektywą to co najgorsze już za nimi.
to jest szambo bardzo cuchnące ....poczytajcie opinie osób, które zdecydowały się wysyłać listy polecone ta firma to zgroza.....omijać szerokimi łukami
Hahaha powiem tak prowadzę firmę na Allegro może nie duża ale korzystam z dhl inpost i oczywiście pp i powiem szczerze ze ok 70% to wysyłki do paczkomatów i moze ze dwa razy mialem reklamacje w tym roku a jesli chodzi o dhl to cztery gdzie wysyłek jest mniej. Powiem tak to jest transport i zawsze coś może się stać z przesyłka. Wypadki i opóźnienia się zdarzają wszystkim. My Polacy mamy taka mentalność ze jak coś się złego zdarzy to obsmarowujemy wszystkich ale jak jest ok to się z tym nie dzielimy tak chętnie. Wiec proponuje sprawdzić na własnej skórze a nie sugerować się opiniami. Ja jestem zadowolony moji klienci również. Wiec nie jest chyba z nimi tak źle skoro ilość paczkomatow rośnie i zainwestowali w nową sortownie.
To nie chodzi o jakość serwisu, ale o to, że nie ma w tym, jak widać czarno na białym w raportach, zysków, a są kosmiczne straty.
Alma też nie była zła - a już jej nie ma Amber Gold wyglądał pięknie i miał drogie meble - ale zysków też nie generował Saab - cudowne samochody, dziś to historia ... ... ... Firmy upadają nie tylko dlatego, że mają produkt do niczego, ale głównie dlatego, że przynoszą straty!