• Zaryzykować? Autor: ~MAG [86.63.116.*]
    Mam tu 11000 akcji - niewiele.
    Patrzę co się dzieje i mamy udeptane dno jak nic - 0,09 - 0,10.
    Mam kapitał by dobrać ...50 000 akcji.
    Niepokoi mnie tylko jedno... nie spadek, ale ewentualne zawieszenie obrotu albo wywalenie z giełdy.
    Kusi możliwość wybicia - to chyba jedyny kierunek w tej chwili..no chyba, że wywalą :/
  • Re: Zaryzykować? Autor: ~PrawdaPolska [109.173.146.*]
    Laduj w EC2 to moze zatobisz a to sobie wystaw grosz wyzej zgarna to zgarna a jak nie to zal dupy nie sciska
  • Re: Zaryzykować? Autor: ~MAG [86.63.67.*]
    Tak tak, na EC2 już byłem i widzę co się dzieje. Jak zejdzie poniżej 1 to kupię. Wszystko na to wskazuje.
  • Re: Zaryzykować? Autor: ~SASZA [46.215.105.*]
    Dnia 2016-10-18 o godz. 22:51 ~MAG napisał(a):
    > Mam tu 11000 akcji - niewiele.
    > Patrzę co się dzieje i mamy udeptane dno jak nic - 0,09 - 0,10.
    > Mam kapitał by dobrać ...50 000 akcji.
    > Niepokoi mnie tylko jedno... nie spadek, ale ewentualne zawieszenie obrotu albo wywalenie z giełdy.
    > Kusi możliwość wybicia - to chyba jedyny kierunek w tej chwili..no chyba, że wywalą :/

A KIEDY TEGO SMIECIA WYWALĄ BO MIAŁEM WEJŚĆ W TO ŁAJNO I UTOPIŁ BYM KASE DOBRZE ŻE MNIE OSZCZEGŁEŚ - DZIĘKI !!!
  • Re: Zaryzykować? Autor: ~arrty [31.54.249.*]
    obserwuję tą spółkę ot jej wzrostów....i choć też uważam że to gniot to nie sądzę żeby powiedział ostatnie słowo,jeszcze nas zaskoczy wzrostami,co dziwne,ale wszystko na to wskazuje
  • Re: Zaryzykować? Autor: ~soros [91.238.233.*]
    a dlaczego mieli by wywalic? hetan widac ma plany odnonie dalszej dzialnosci. Skupiaja sie na moblinych aplikacjch w ktorych w dobie smartfonów jest przyszlosc. Wycofuja z tego z czego jest mala kasa czyli ten satelitarny net i widac, po korektach ostatnich raportów,ze powaznie traktuja zalecenia gpw,a takze wszystko na to wskazuje,ze zamieszcza odpowiednia analize finansowa do 45 dni od dnia podjecia uchwaly przez gpw. To ,ze plock zrobil nie tak dawno jedna korbe nie znaczy,ze za jakis czas sytuacja sie nie powtorzy..nie wazne z kim,a na jednolitych tez mozna dobrze zarobic. Wywalic to by ich mogli gdyby kompletnie olali to czego wymaga gpw ..czyli sprawa podstawowa - nie nalezyte raporty. Bedzie dobrze
  • Re: Zaryzykować? Autor: ~MINECIARZ [95.41.170.*]
    Do roboty królowie ???
  • Re: Zaryzykować? Autor: ~Ktoś [83.15.197.*]
    10 groszy na S już "zabetonowane", czas na niższe poziomy... ? Dziś czy jutro 8 groszy ? hehehehehehe
  • Re: Zaryzykować? Autor: ~sandalek [79.186.210.*]
    10 gr będzie jeszcze dzisiaj, jutro 11 ... Zobaczycie!
    To co sandalek ? Dziś 11 groszy ? hehehehehehehhe
  • Re: Zaryzykować? Autor: ~RF [86.63.67.*]
    hehe ..no ciekawe by to było jakby ktoś chlupnął 290k w jednym strzale. Nawet dla średniaka finansowo to jak kichnąć ;) 29tys zł ;) heh
    Ale tu same ... ze 100 zł na zakupy.... ;-)
    Ja obstawiam, że to cisza przed burzą. Hetan ostatniego słowa nie powiedział. Obserwuję z ciekawością :D
    Ja też obserwuje, jak ruszy to się podłączę.
    Jesteśmy na HISTORYCZNYM MINIMUM. Nawet przed "spektakularnym" wyskokiem kurs stał wyżej, więc teraz to tylko kwestia cierpliwości? kaprysu? planu, którego nikt z nas nie zna? Ja mam czas, moja inwestycja mi życia nie zrujnuje.
    Nie chcę nawet myśleć jak bardzo zawiedzeni są Ci co brali na górce...pytanie ilu z nich ciągle tam jest, kto oddał ze stratą? kto liczy na powtórkę by wyskoczyć? To może wiedzieć tylko jeden człowiek ;)
  • Re: Zaryzykować? Autor: ~WC [77.112.116.*]
    Dnia 2016-10-21 o godz. 10:39 ~RF napisał(a):
    > Jesteśmy na HISTORYCZNYM MINIMUM. Nawet przed "spektakularnym" wyskokiem kurs stał wyżej, więc teraz to tylko kwestia cierpliwości? kaprysu? planu, którego nikt z nas nie zna? Ja mam czas, moja inwestycja mi życia nie zrujnuje.
    > Nie chcę nawet myśleć jak bardzo zawiedzeni są Ci co brali na górce...pytanie ilu z nich ciągle tam jest, kto oddał ze stratą? kto liczy na powtórkę by wyskoczyć? To może wiedzieć tylko jeden człowiek ;)

PARÓWA ??????

• bedzie dobrze Autor: ~soros [91.238.233.*]
    zobaczcie ,ze te wszystkie akcje po 9 gr. ktore sa wystawiane od razu zostaja zassane. Dzis Ktos łyknął ponad 200tys. W ostatnich 2 tygodniach od w zasadzie przejscia na fixy z tego poziomu znika wszystko. Mam wrazenie,ze ktokolwiek to skupuje to nie aby wysypac sie zaraz po 8 gr czy mniej,ale aby poczekac cierpliwie ,az podaz zacznie slabnąc i z obecnych 2 mln. akcji do poziomu 15 gr zrobi sie max pareset tys. Kto sprzedaje to wiemy heh. Czuje,ze za nie dlugo zrobi sie w pare dni 20 gr a pozniej sprezynka nakreci sie juz sama :)
[x]
HETAN 0,00% 0,03 2018-05-18 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.