Witam, zastanawiałem się nad wejściem w spółkę mniej więcej za 100 tysięcy ale... sprawdziłem dzienny wolumen i chyba do końca roku bym wchodził... Co tu się dzieje ?! Ja rozumiem że FF wynosi według bankier 20 procent ale żeby nie było żadnych transakcji kupna i sprzedaży ?
Dnia 2016-10-13 o godz. 20:32 ~Nihilista napisał(a): > Witam, > zastanawiałem się nad wejściem w spółkę mniej więcej za 100 tysięcy ale... sprawdziłem dzienny wolumen i chyba do końca roku bym wchodził... Co tu się dzieje ?! Ja rozumiem że FF wynosi według bankier 20 procent ale żeby nie było żadnych transakcji kupna i sprzedaży ?
Za 60.000 wszedłem od 6,5 do 1,25. Średnia 2,94. Śpię cholernie spokojnie. Nie wiem czy będzie taniej niż obecnie. Jak będzie, będziemy konkurować w zakupach.
Dnia 2016-10-21 o godz. 12:33 ~res napisał(a): > czyżby zmiana tryndu na wzrostowy? a może się mylę!
Nie przesadzałbym z tym trendem wzrostowym. Na razie rośnie zainteresowanie Spółką. Odjazd prawdopodobnie będzie w listopadzie, ale w chwili obecnej nie spodziewałbym się dużych spadków. Po prawej stronie wyczerpał się już baton po 2,30, który ktoś opychał z ukrytego pakietami. Teraz kolejna stacja na 2,67.
Dnia 2016-10-13 o godz. 21:04 ~z_branży napisał(a): > Dnia 2016-10-13 o godz. 20:32 ~Nihilista napisał(a): > > Witam, > > zastanawiałem się nad wejściem w spółkę mniej więcej za 100 tysięcy ale... sprawdziłem dzienny wolumen i chyba do końca roku bym wchodził... Co tu się dzieje ?! Ja rozumiem że FF wynosi według bankier 20 procent ale żeby nie było żadnych transakcji kupna i sprzedaży ? > > Za 60.000 wszedłem od 6,5 do 1,25. Średnia 2,94. > Śpię cholernie spokojnie. > Nie wiem czy będzie taniej niż obecnie. Jak będzie, będziemy konkurować w zakupach. > > ...bo na panikarzach się zarabia. > > Benchmark minimum 10 zł. > Jeszcze powinieneś podać resztę swojego portfela , po ile wchodziłeś i z jaką średnią, naganiaczu.
Dnia 2016-10-21 o godz. 15:39 ~spokojny napisał(a): > xyz, zaraz pewnie admin usunie Twoją wiadomość jak często to robi... wiemy, że Ty będziesz się najbardziej wkurzał jak Peixin zacznie iść w górę :) > > ale naprawdę uwierz nam, nie wiemy jak Ci pomóc, to temat dla naprawdę dobrego specjalisty....
Uwierz nam , nie wiemy ....,czyli istnieje kącik wspierających się nawzajem akcjonariuszy tego gniota.
Dnia 2016-10-21 o godz. 16:22 ~xyz napisał(a): > Dnia 2016-10-21 o godz. 15:39 ~spokojny napisał(a): > > xyz, zaraz pewnie admin usunie Twoją wiadomość jak często to robi... wiemy, że Ty będziesz się najbardziej wkurzał jak Peixin zacznie iść w górę :) > > > > ale naprawdę uwierz nam, nie wiemy jak Ci pomóc, to temat dla naprawdę dobrego specjalisty.... > > Uwierz nam , nie wiemy ....,czyli istnieje kącik wspierających się nawzajem akcjonariuszy tego gniota. >
Tu już nie chodzi o PEIXIN (on sobie dobrze radzi bez ciebie), tylko o twoje zdrowie. Wszyscy na tym Forum chcemy tobie pomóc, tylko że bez dobrego specjalisty się nie obejdzie. Jeżeli już tu istnieje jakiś kącik, to jest to kącik ludzi współczujących i chętnych do pomocy chorym (w tym przypadku tobie). Ludzka natura jest taka, że z zasady ludzie chcą pomóc chorym i ułomnym. Jednym z objawów choroby psychicznej jest to, że chory czuje się zdrowym i uważa, że wszyscy inni są chorzy, Proponuję to przemyśleć i wziąć sobie do serca.
Dnia 2016-10-21 o godz. 15:18 ~xyz napisał(a): > Dnia 2016-10-21 o godz. 13:19 ~z_branży napisał(a): > > ....a spróbuj mi popierdółko zabronić ! > > Jak średnia 2,94 to jesteś w plecy około 13 % od 60 000 to 7 800 to chyba nie masz się czym chwalić leszczu bo rekinem na pewno nie jesteś
zwieksz dawki lekow bo za niedlugo takie wzrosty beda czesciej ;)