• Co tu się dzieje ? :) Autor: ~Nihilista [95.160.153.*]
    Witam,
    zastanawiałem się nad wejściem w spółkę mniej więcej za 100 tysięcy ale... sprawdziłem dzienny wolumen i chyba do końca roku bym wchodził... Co tu się dzieje ?! Ja rozumiem że FF wynosi według bankier 20 procent ale żeby nie było żadnych transakcji kupna i sprzedaży ?
  • Re: Co tu się dzieje ? :) Autor: ~z_branży [88.156.158.*]
    Dnia 2016-10-13 o godz. 20:32 ~Nihilista napisał(a):
    > Witam,
    > zastanawiałem się nad wejściem w spółkę mniej więcej za 100 tysięcy ale... sprawdziłem dzienny wolumen i chyba do końca roku bym wchodził... Co tu się dzieje ?! Ja rozumiem że FF wynosi według bankier 20 procent ale żeby nie było żadnych transakcji kupna i sprzedaży ?

Za 60.000 wszedłem od 6,5 do 1,25. Średnia 2,94.
    Śpię cholernie spokojnie.
    Nie wiem czy będzie taniej niż obecnie. Jak będzie, będziemy konkurować w zakupach.

...bo na panikarzach się zarabia.

Benchmark minimum 10 zł.

• Re: Co tu się dzieje ? :) Autor: ~Dzi [79.186.146.*]
    https://www.youtube.com/watch?v=-OQGSmwyeeY&feature=youtu.be
  • Re: Co tu się dzieje ? :) Autor: ~res [88.156.116.*]
    czyżby zmiana tryndu na wzrostowy? a może się mylę!
  • Re: Co tu się dzieje ? :) Autor: ~Gregs [89.76.69.*]
    Dnia 2016-10-21 o godz. 12:33 ~res napisał(a):
    > czyżby zmiana tryndu na wzrostowy? a może się mylę!

Nie przesadzałbym z tym trendem wzrostowym. Na razie rośnie zainteresowanie Spółką. Odjazd prawdopodobnie będzie w listopadzie, ale w chwili obecnej nie spodziewałbym się dużych spadków. Po prawej stronie wyczerpał się już baton po 2,30, który ktoś opychał z ukrytego pakietami. Teraz kolejna stacja na 2,67.
  • Re: Co tu się dzieje ? :) Autor: ~xyz [89.40.145.*]
    Dnia 2016-10-13 o godz. 21:04 ~z_branży napisał(a):
    > Dnia 2016-10-13 o godz. 20:32 ~Nihilista napisał(a):
    > > Witam,
    > > zastanawiałem się nad wejściem w spółkę mniej więcej za 100 tysięcy ale... sprawdziłem dzienny wolumen i chyba do końca roku bym wchodził... Co tu się dzieje ?! Ja rozumiem że FF wynosi według bankier 20 procent ale żeby nie było żadnych transakcji kupna i sprzedaży ?
    >
    > Za 60.000 wszedłem od 6,5 do 1,25. Średnia 2,94.
    > Śpię cholernie spokojnie.
    > Nie wiem czy będzie taniej niż obecnie. Jak będzie, będziemy konkurować w zakupach.
    >
    > ...bo na panikarzach się zarabia.
    >
    > Benchmark minimum 10 zł.
    >
     Jeszcze powinieneś podać resztę swojego portfela , po ile wchodziłeś i z jaką średnią, naganiaczu.

• Re: Co tu się dzieje ? :) Autor: ~z_branży [88.156.158.*]
    ....a spróbuj mi popierdółko zabronić !
  • Re: Co tu się dzieje ? :) Autor: ~res [88.156.116.*]
    a może wreszcie wreszcie i zarząd zacznie podbierać jak zobaczy , że jego spółka jest gwiazdą GPW?
  • Re: Co tu się dzieje ? :) Autor: ~sonofgod [91.216.160.*]
    Dnia 2016-10-21 o godz. 13:33 ~res napisał(a):
    > a może wreszcie wreszcie i zarząd zacznie podbierać jak zobaczy , że jego spółka jest gwiazdą GPW?

Nowy zarząd, jeszcze moment... dwa dychacze powinny być po ujawnieniu.
    Dnia 2016-10-21 o godz. 13:19 ~z_branży napisał(a):
    > ....a spróbuj mi popierdółko zabronić !

Jak średnia 2,94 to jesteś w plecy około 13 % od 60 000 to 7 800 to chyba nie masz się czym chwalić leszczu bo rekinem na pewno nie jesteś
  • Re: Co tu się dzieje ? :) Autor: ~spokojny [78.8.246.*]
    xyz, zaraz pewnie admin usunie Twoją wiadomość jak często to robi... wiemy, że Ty będziesz się najbardziej wkurzał jak Peixin zacznie iść w górę :)

ale naprawdę uwierz nam, nie wiemy jak Ci pomóc, to temat dla naprawdę dobrego specjalisty....
    Dnia 2016-10-21 o godz. 15:39 ~spokojny napisał(a):
    > xyz, zaraz pewnie admin usunie Twoją wiadomość jak często to robi... wiemy, że Ty będziesz się najbardziej wkurzał jak Peixin zacznie iść w górę :)
    >
    > ale naprawdę uwierz nam, nie wiemy jak Ci pomóc, to temat dla naprawdę dobrego specjalisty....

Uwierz nam , nie wiemy ....,czyli istnieje kącik wspierających się nawzajem akcjonariuszy tego gniota.

Dnia 2016-10-21 o godz. 16:22 ~xyz napisał(a):
    > Dnia 2016-10-21 o godz. 15:39 ~spokojny napisał(a):
    > > xyz, zaraz pewnie admin usunie Twoją wiadomość jak często to robi... wiemy, że Ty będziesz się najbardziej wkurzał jak Peixin zacznie iść w górę :)
    > >
    > > ale naprawdę uwierz nam, nie wiemy jak Ci pomóc, to temat dla naprawdę dobrego specjalisty....
    >
    > Uwierz nam , nie wiemy ....,czyli istnieje kącik wspierających się nawzajem akcjonariuszy tego gniota.
    >

Tu już nie chodzi o PEIXIN (on sobie dobrze radzi bez ciebie), tylko o twoje zdrowie. Wszyscy na tym Forum chcemy tobie pomóc, tylko że bez dobrego specjalisty się nie obejdzie. Jeżeli już tu istnieje jakiś kącik, to jest to kącik ludzi współczujących i chętnych do pomocy chorym (w tym przypadku tobie). Ludzka natura jest taka, że z zasady ludzie chcą pomóc chorym i ułomnym. Jednym z objawów choroby psychicznej jest to, że chory czuje się zdrowym i uważa, że wszyscy inni są chorzy, Proponuję to przemyśleć i wziąć sobie do serca.
  • Re: Co tu się dzieje ? :) Autor: deszczyk_letni [209.58.185.*]
    Dnia 2016-10-21 o godz. 15:18 ~xyz napisał(a):
    > Dnia 2016-10-21 o godz. 13:19 ~z_branży napisał(a):
    > > ....a spróbuj mi popierdółko zabronić !
    >
    > Jak średnia 2,94 to jesteś w plecy około 13 % od 60 000 to 7 800 to chyba nie masz się czym chwalić leszczu bo rekinem na pewno nie jesteś

zwieksz dawki lekow bo za niedlugo takie wzrosty beda czesciej ;)
  • spokojnie,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Autor: ~PW [77.254.32.*]
    dajcie na luz.........................

• Re: Co tu się dzieje ? :) Autor: ~sonofgod [91.216.160.*]
    100 będzie
    Dnia 2016-10-23 o godz. 01:27 ~sonofgod napisał(a):
    > 100 będzie

Będzie nieźle jak do końca roku dojedzie do 10-15 zł. A dalej to się zobaczy.
[x]
PEIXIN -11,30% 1,02 2019-04-29 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.