• Info sprzedane Autor: ~Stasek [5.184.235.*]
    Widać jak na dłoni że rodzinka zarządu opychała ile się da pod info o którym wiedzieli
  • Re: Info sprzedane Autor: ~Stasek [5.184.235.*]
    Tak opychali że zatkali i zaniżyli kurs aaaaaa jeszcze im zostało, więc jeszcze puszczą jakieś info hehe
  • Re: Info sprzedane Autor: ~pio [212.160.142.*]
    no jeżeli jest tak jak piszesz to wszyscy czekamy na najważniejsze info :)
  • Re: Info sprzedane Autor: ~xyx [83.31.58.*]
    Staszek , to jest Jola z Poznania w spódnicy haha. Rodzinka tylko może sprzedawać i kupować swoich akcji 1% takie jest prawo. Presja na akcje foty bedzie z dnia nadzien wzrastać aż do waznego oporu 1.30-1.35zl, który jak zostanie przebity jedziemy na 3zl. Mało maja akcji i dlatego kurs jest duszony, ja wiem kto ma 3 miliony akcj foty .
  • Re: Info sprzedane Autor: ~xyx [83.31.58.*]
    Sztuczny obrót i straszaki po lewej nic nie dają . Szykujcie sie na mocne odbicie.
  • Re: Info sprzedane Autor: ~rodryg [178.37.2.*]
    Ciekawe czy do końca roku będzie jakiś konkretny ruch , czy beda mielić akcjami.
  • Re: Info sprzedane Autor: ~xyx [83.28.86.*]
    Teraz powinno spływać infa od foty co tydzień , pierwsze to o inwestorze z zewnatrz , który spłaci w 70% wierzycieli pozaukladowych. Do gwiazdki jest jeszcze trochę czasu i może trochę akcji dostaną . Gwiazdka powinna być obfita nie musisz czekać do końca roku
  • Re: Info sprzedane Autor: ~Mietek [83.6.161.*]
    Fota jest winna trzem bankom 79 mln. Żaden z nich nie podpisał układu. Spłata 70% tych zobowiązań to ok. 56 mln .
    Spółka ma towary w magazynie na ok. 20 mln i "idzie" na roczną sprzedaż ok. 70 mln... . To zakładając ,że masz dobre informacje ten mityczny już inwestor ( spółka mówi o nim od 4 lat) , to filantrop albo kompletna pierdoła....

Poniżej link . Mnie jest zdecydowanie bliżej do opinii "Fociarza" niż Twojej.

http://biznes.onet.pl/forum/fot,2,421395,0,czytaj-najnowsze.html
  • Re: Info sprzedane Autor: ~Rodryg [46.134.96.*]
    Kurde zobaczcie co się dzieje na biomedzie.
    Foty dug wobec wierzycieli wynosi 41 mil. zl ani grosza więcej . Nic to Ci nie da . Dopierodastaniesz akcje foty po5zl haha i tona gwiazdkę
    Albo zapłacić mi dobrze , to nie będę Wam przeszkadzał . Nic te manewry raz z lewej i z prawej nie dadzą , od tego Wam akcji nie przybędzie , tylko jeszcze większe straty akcji haha. Jola , to jest facet w spódnicy haha
    xyx - jakoś Ci wierze w tym co piszesz. Problem w tym że nie chcą domykać luk :) kurs dalej mieści się w znanych nam przedziałach itp. Może coś w końcu ruszy, ale tu trzeba kapitału a póki co wygląda na to że mielą te same osoby.
  • Re: Info sprzedane Autor: ~Mietek [188.146.67.*]
    Podaj źródło tych danych . Bo w ostatnim raporcie kwartalnym jest 79 mln w samych bankach . Bez informacji o układzie i wiarygodnego , popartego działaniami rynkowymi planu na funkcjonowanie spółki , to nie chcę tego za 50 groszy . Ale jak ktoś lubi "rosyjską ruletkę" , to jego sprawa
    Szukaj tej informacji foty w najnowszych wiadomościach i komunikatach spółki , tam to wyczytałem . Drugi raz nie będę tego czytał bo to zajmuje dużo czasu. Zacznij od czytania od 2011 r. to sie wszystkiego dowiesz Jola w spodniach faceta haha
    To co spółka w sierpniowym raporcie podaje nieprawdę ? Czy w ciągu ostatniego miesiąca spłaciła 30 mln , czy zwyczajnie wpisałeś cyfry , które nie wiesz gdzie przeczytałeś .

Ta Jola - to jakaś Twoja znajoma ?
    Ja Ci tego nie wyłożę na talerzu haha. Dobrze wiesz , ze od ogłoszenia upadłości wierzytelności nie rosną . tylko mogą spadać . Ja tez chce do kieszeni i dam Wam spokój .
    Reeszte to pewnie naliczyła Rodzinka za dzierżawę haha ale to i tak sie nie liczy bo nie jest przedmiotem wierzytelności dla Sądu . Wierzytelności liczą sie tylko do dnia ogłoszenia upadłości a po można wyrzucic do kosza haha.
    Piszesz pierdoły . Spółka jest winna 79 mln bankom. Taki jest zapis w ostatnim raporcie. Nie wiem do jakiego "Wy" te modlitwy - ale jak w nie wierzysz - to zazdroszczę wiary
    Teraz już nie powinieneś mieć żadnej obiekcji boj jasno sie wyraziłem i rzeczowo .
    Stop losy wyczyszczone , szykujcie sie teraz na mocne odbicie
    no na razie to mamy mocne odbicie ale w dół :) niestety
    Mało akcji maja i sie nie opłaca im windować do góry ale będą musieli to zrobić któregoś dnia, może już jutro
    To jest sztuczny ruch nic nie wnosi nic nie zyskają na akcjach tylko jeszcze więcej stracą .
    I co ten ruch nic nie dał , poco sie szarpać z koniem i mamy znów spokój . Tylko czekać cierpliwie .
  • Re: Info sprzedane Autor: ~rodryg [178.37.24.*]
    Na stronie 13 raportu w rozdziale 5 piszą ze zadłużenie grupy z tytułu umów bankowych wynosi 79,5 mln złotych , to jak to w końcu jest z tym zadłuzeniem.
    Jest lista wierzytelności u sedziego komisarz od listy 1 do 5 Monitor Polski . albo na dzien upadłości Foty jaki był dług
  • Re: Info sprzedane Autor: ~Mietek [79.185.149.*]
    http://www.motofaktor.pl/49,2/AFTERMARKET/JFota-Czy-banki-blokuja-wejscie-inwestora-do-Foty-,4108.html

Masz lepszą wiedzę od Prezesa ? Daj link do listy wierzycieli , to się przestanę czepiać , a Ty spokojnie będziesz mógł wkręcać naiwniaków na zakupy najlepiej po 5 PLN :)
    Ten sam artykuł dzisiaj znalazłem i czytałem , co prawda z zeszłego roku jest , ale nic nowszego nigdzie nie znalazłem.
  • Re: Info sprzedane Autor: ~xyx [79.191.46.*]
    Widzę , ze Cie nie uczono w szkole myślenia . . Wierzytelności sie sprawdza w Sadzie Gospodarczym w Gdańsku dotyczy kwot a w Monitorze Polskim jest nazwa podmiotu i to można sprawdzić w internecie. Bankom Fota jest winna 41 mil. zł i to są wierzytelności wymagalne , gdyby były dużo większe to by Sąd nie oddalił wierzytelności pozaukladowych. Jak są inne zobowiązania firmy np. 38 mil. zl ta Twoja różnica oktora sie dopominasz a powinno być , bo inaczej już by dawno foty majątek byłby zlicytowany. Pewnie są to tylko umowy na ta kwotę z innym podmiotami i ujęte w raporcie. po to aby bank nie mógł sprzedać nieruchomości . Pamiętaj nikt nie kupi na licytacji nieruchomości z Tobą onamusi być pusta haha tak sie zabezpiecza przed komornikami . Jak mnie wpiszesz w księdze wieczystej , ze mam prawo mieszkać w jednym pokoju w Twoim domu do końca życia a pózniej będziesz chciał ten dom sprzedać ze mną to go nikt nie kupi. Tak rodzinka sie zabezpieczyła
    Jak układ zostanie przyklepany to te umowy można pózniej rozwiązać i znika ta kwota 38 mil.zl
    Jak doszło by do upadłości to banki by nic nie dostały od syndyka. bo zaliczane są do drugiej i trzeciej grupy . Grupie I wpłaca sie 100% sumy, to są roszczenia pracownicze i one są w pierwszejkolejnosci zaspakajane a jak zabraknie pieniędzy , to. resztę zwraca fundusz gwarancyjny i banki zostaj na lodzie.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [83.14.249.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Info sprzedane Autor: ~Jola_z_PoznaniaGD [83.14.249.*]
    no panowie !!nie ładnie tak kasować Jolci wpisów pamiętajcie że jutro jestem w Gdańsku
    haha jest Jola gdyby nie ja to ona by Was 2 razy sprzedała i odkupiła za grosze haha. Jak jest Jola to na dniach bedzie info o inwestorze dla foty. Dlatego takie ruchy były nerwowe dzisaj na akcjach
  • Re: Info sprzedane Autor: ~rodryg [178.37.15.*]
    Ten piatek chyba nie zakończy sie niczym ciekawym.
  • Re: Info sprzedane Autor: ~Jola_z_Poznania [83.14.249.*]
    witam dzisiaj zabawa w Sopocie więc jak macie blisko zapraszam ale w pierwszej kolejności sędzia !
  • Re: Info sprzedane Autor: ~xyx [217.99.30.*]
    Hej Jola , patrzyłeś listę wierzytelności ?jaka jest kwota? Jakie są roszczenia pracownice? gdy dojdzie do układu to roszczenia pracownicze przejmuje fundusz gwarancyjny.
  • Re: Info sprzedane Autor: ~Jola_z_Poznania [83.14.249.*]
    kac gigant ból głowy ale ........piniądz lubi ciszke
  • Re: Info sprzedane Autor: ~xyx [83.24.13.*]
    Rozumiem, więcej nie mam pytań
  • Re: Info sprzedane Autor: ~MS [83.25.215.*]
    to i tak jest koniec... przy takiej konkurencji nie są wstanie się odbudować...
  • Re: Info sprzedane Autor: ~Adi001 [94.254.146.*]
    ...nie wiem ale myślę że już niebawem ostatnie karty zostaną "wyłożone na stół"... już układanka dobiega końca ...same dobre komunikaty....od poniedziałku , zaczną cię coraz bardziej nerwowe ruchy...obroty powinny się systematycznie zwiększać ....
  • Re: Info sprzedane Autor: ~zaintereere [94.42.173.*]
    hmmm i gdzie ten gigantyczny ruch? ;)
  • Re: Info sprzedane Autor: ~adi001 [195.47.201.*]
    ...śpią jeszcze po Niedzieli....ale co się odwlecze to nie uciecze...::)
    Co to ma byc , co to za zlecenia na s , to jakaś parodia jest, panowie kończyć ten cyrk i jedziemy z tym koksem.
  • Re: Info sprzedane Autor: ~xyx [178.42.242.*]
    Malo akcji maja, zrobił sie klincz i dlatego ta parodia . Po lewej i prawej to są ich akcje nikt niechce im oddawać swoich akcji i dlatego stoimy. Tu są akcje policzone jak wystawiłem 1 tys. akcji od razu znikał bo wiedza czyje one są .
  • Re: Info sprzedane Autor: ~filantrop [83.9.250.*]
    jak tam leszczyki? brzuchy pełne? dzięki że kupiliscie wszystko co miałem po 1,15
  • Re: Info sprzedane Autor: ~xyx [178.42.158.*]
    Nie bądź taki mądry , bo będziesz łykał po 2.5 zł jak ruszy , bo przy tym kursie dopiero sie otworzy i znów brzuch będziesz miał pusty. spokojnie coraz bliżej do gwiazdki .
  • Re: Info sprzedane Autor: ~aleubaw [83.24.3.*]
    hahaha po 2,50 ? kto ci to kupi? marzycielu
[x]
FOTA 0,00% 0,03 2018-01-12 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.