Staszek , to jest Jola z Poznania w spódnicy haha. Rodzinka tylko może sprzedawać i kupować swoich akcji 1% takie jest prawo. Presja na akcje foty bedzie z dnia nadzien wzrastać aż do waznego oporu 1.30-1.35zl, który jak zostanie przebity jedziemy na 3zl. Mało maja akcji i dlatego kurs jest duszony, ja wiem kto ma 3 miliony akcj foty .
Teraz powinno spływać infa od foty co tydzień , pierwsze to o inwestorze z zewnatrz , który spłaci w 70% wierzycieli pozaukladowych. Do gwiazdki jest jeszcze trochę czasu i może trochę akcji dostaną . Gwiazdka powinna być obfita nie musisz czekać do końca roku
Fota jest winna trzem bankom 79 mln. Żaden z nich nie podpisał układu. Spłata 70% tych zobowiązań to ok. 56 mln . Spółka ma towary w magazynie na ok. 20 mln i "idzie" na roczną sprzedaż ok. 70 mln... . To zakładając ,że masz dobre informacje ten mityczny już inwestor ( spółka mówi o nim od 4 lat) , to filantrop albo kompletna pierdoła....
Poniżej link . Mnie jest zdecydowanie bliżej do opinii "Fociarza" niż Twojej.
Albo zapłacić mi dobrze , to nie będę Wam przeszkadzał . Nic te manewry raz z lewej i z prawej nie dadzą , od tego Wam akcji nie przybędzie , tylko jeszcze większe straty akcji haha. Jola , to jest facet w spódnicy haha
xyx - jakoś Ci wierze w tym co piszesz. Problem w tym że nie chcą domykać luk :) kurs dalej mieści się w znanych nam przedziałach itp. Może coś w końcu ruszy, ale tu trzeba kapitału a póki co wygląda na to że mielą te same osoby.
Podaj źródło tych danych . Bo w ostatnim raporcie kwartalnym jest 79 mln w samych bankach . Bez informacji o układzie i wiarygodnego , popartego działaniami rynkowymi planu na funkcjonowanie spółki , to nie chcę tego za 50 groszy . Ale jak ktoś lubi "rosyjską ruletkę" , to jego sprawa
Szukaj tej informacji foty w najnowszych wiadomościach i komunikatach spółki , tam to wyczytałem . Drugi raz nie będę tego czytał bo to zajmuje dużo czasu. Zacznij od czytania od 2011 r. to sie wszystkiego dowiesz Jola w spodniach faceta haha
To co spółka w sierpniowym raporcie podaje nieprawdę ? Czy w ciągu ostatniego miesiąca spłaciła 30 mln , czy zwyczajnie wpisałeś cyfry , które nie wiesz gdzie przeczytałeś .
Ja Ci tego nie wyłożę na talerzu haha. Dobrze wiesz , ze od ogłoszenia upadłości wierzytelności nie rosną . tylko mogą spadać . Ja tez chce do kieszeni i dam Wam spokój .
Reeszte to pewnie naliczyła Rodzinka za dzierżawę haha ale to i tak sie nie liczy bo nie jest przedmiotem wierzytelności dla Sądu . Wierzytelności liczą sie tylko do dnia ogłoszenia upadłości a po można wyrzucic do kosza haha.
Piszesz pierdoły . Spółka jest winna 79 mln bankom. Taki jest zapis w ostatnim raporcie. Nie wiem do jakiego "Wy" te modlitwy - ale jak w nie wierzysz - to zazdroszczę wiary
Na stronie 13 raportu w rozdziale 5 piszą ze zadłużenie grupy z tytułu umów bankowych wynosi 79,5 mln złotych , to jak to w końcu jest z tym zadłuzeniem.
Masz lepszą wiedzę od Prezesa ? Daj link do listy wierzycieli , to się przestanę czepiać , a Ty spokojnie będziesz mógł wkręcać naiwniaków na zakupy najlepiej po 5 PLN :)
Widzę , ze Cie nie uczono w szkole myślenia . . Wierzytelności sie sprawdza w Sadzie Gospodarczym w Gdańsku dotyczy kwot a w Monitorze Polskim jest nazwa podmiotu i to można sprawdzić w internecie. Bankom Fota jest winna 41 mil. zł i to są wierzytelności wymagalne , gdyby były dużo większe to by Sąd nie oddalił wierzytelności pozaukladowych. Jak są inne zobowiązania firmy np. 38 mil. zl ta Twoja różnica oktora sie dopominasz a powinno być , bo inaczej już by dawno foty majątek byłby zlicytowany. Pewnie są to tylko umowy na ta kwotę z innym podmiotami i ujęte w raporcie. po to aby bank nie mógł sprzedać nieruchomości . Pamiętaj nikt nie kupi na licytacji nieruchomości z Tobą onamusi być pusta haha tak sie zabezpiecza przed komornikami . Jak mnie wpiszesz w księdze wieczystej , ze mam prawo mieszkać w jednym pokoju w Twoim domu do końca życia a pózniej będziesz chciał ten dom sprzedać ze mną to go nikt nie kupi. Tak rodzinka sie zabezpieczyła
Jak doszło by do upadłości to banki by nic nie dostały od syndyka. bo zaliczane są do drugiej i trzeciej grupy . Grupie I wpłaca sie 100% sumy, to są roszczenia pracownicze i one są w pierwszejkolejnosci zaspakajane a jak zabraknie pieniędzy , to. resztę zwraca fundusz gwarancyjny i banki zostaj na lodzie.
haha jest Jola gdyby nie ja to ona by Was 2 razy sprzedała i odkupiła za grosze haha. Jak jest Jola to na dniach bedzie info o inwestorze dla foty. Dlatego takie ruchy były nerwowe dzisaj na akcjach
Hej Jola , patrzyłeś listę wierzytelności ?jaka jest kwota? Jakie są roszczenia pracownice? gdy dojdzie do układu to roszczenia pracownicze przejmuje fundusz gwarancyjny.
...nie wiem ale myślę że już niebawem ostatnie karty zostaną "wyłożone na stół"... już układanka dobiega końca ...same dobre komunikaty....od poniedziałku , zaczną cię coraz bardziej nerwowe ruchy...obroty powinny się systematycznie zwiększać ....
Malo akcji maja, zrobił sie klincz i dlatego ta parodia . Po lewej i prawej to są ich akcje nikt niechce im oddawać swoich akcji i dlatego stoimy. Tu są akcje policzone jak wystawiłem 1 tys. akcji od razu znikał bo wiedza czyje one są .
Nie bądź taki mądry , bo będziesz łykał po 2.5 zł jak ruszy , bo przy tym kursie dopiero sie otworzy i znów brzuch będziesz miał pusty. spokojnie coraz bliżej do gwiazdki .