Moje obserwacje są takie ,że Dayli staje na nogi . Sklepy zatowarowane ...głownie Miraculum ( Widac ,że jest jakaś umowa z Nowakowską ). Niektóre sklepy zaczęły prowadzić rekrutacje na pracowników. Zobaczcie , jak jest u Was w miescie- to nic nie kosztuje ,a spacer wskazany.. ;)
Moje obserwacje są takie ,że Dayli staje na nogi . Sklepy zatowarowane ...głownie Miraculum ( Widac ,że jest jakaś umowa z Nowakowską ). Niektóre sklepy zaczęły prowadzić rekrutacje na pracowników. Zobaczcie , jak jest u Was w miescie- to nic nie kosztuje ,a spacer wskazany.. ;)
W przypadku tej spółki brak info trzeba traktować jako dobre wiadomości. Dogadali się z wierzycielami, spłacają długi, reorganizują drogerie dayli, walczy o przetrwanie, to mało? Firma istnieje, jak by miała upaść dawno by ogłosili upadłość, a na akcjonariuszy by się wypieli.
Dnia 2016-10-12 o godz. 15:55 ~gora napisał(a): > to czemu nie drgnie... paranoja, niektóre spolki po niższych obrotach potrafią rosnąć...rozumiem brak popytu...bla blla i takie tam
Jest grupa osób snująca teorie spiskowe, żywcem wzięte z dowcipu o złodzieju co ukradł kamerę monitoringu, a zostawił nagranie z tej kamery w dyżurce, teraz chce się dogadać i wymienić kamerę na nagranie. Wpisy takie być może zniechęcają do zainteresowania się spółką, tym bardziej że są inne spółki w znacznie lepszej kondycji.