• Plus 150 % !!! Autor: ~malarz-pokojowy [188.146.142.*]
    Też byłem w sklepie Solara , ale w Poznaniu. Szok !!! ludzi jak w Biedronce:)
    Stawiam na wzrost sprzedaży za X 150% r/r a kurs akcji ? za miesiąc nadal skromnie bo 2,2 - 2,3
    ale to dopiero początek. Dziś dokonałem sporych zakupów.
    Kto myśli podobnie?
  • Re: Plus 150 % !!! Autor: ~txt [194.114.62.*]
    Też byłem, ale we Wrocku; szok, sklep pełen ludzi; na zewnatrz koczują w śpiworach; zapisy w kolejce...mówie Wam masakra!!!
  • Re: Plus 150 % !!! Autor: ~gienz [93.105.58.*]
    Widzę, że niektórzy uprawiają bajkopisarstwo.
  • Re: Plus 150 % !!! Autor: ~fifi [94.254.247.*]
    W Szamotułach identycznie. Towar jest reglamentowany i sprzedają na zapisy. Ludzie przychodzą o 3 w nocy żeby zająć kolejkę, mimo że tam w ogóle nie ma sklepu Solara.
  • Re: Plus 150 % !!! Autor: ~malarz-pokojowy [188.146.6.*]
    To przecież wiadomo że w Szamotułach nic nie ma:) Natomiast jak widzę w Poznaniu auto o numerach PSZ mam się na baczności zawsze niemal to się sprawdza czy u Was dróg też nie ma czy tylko klepisko?
  • Re: Plus 150 % !!! Autor: ~fifi [94.254.247.*]
    Widzę że ni w ząb nie załapałeś sarkazmu...
    Tłumaczę zatem prosto i bez konieczności wysiłku myślenia:
    wiesz jaka jest różnica między tłumem w Biedronce a tłumem w Solarze? Tłum w Biedronce ZAWSZE wychodzi z jakimś zakupem (mniejszym lub większym).
    Napisz lepiej, ile osób wychodzi z Solara z zakupami, to może uwierzę w te twoje +150%.

Trochę już nie te czasy, żeby się podniecać ilością ludzi obecnych w sklepie. Mnóstwo młodzieży szlaja się po galeriach na wagarach, a matki na zasiłku macierzyńskim też chodzą na spacer do Solarów i innych odzieżówek, bo są uzależnione od mierzenia ciuszków. Powtarzam - MIERZENIA.

A Szamotuł to ja na oczy jeszcze nie widziałem. To było na potrzeby sarkazmu ale skoro nie załapałeś to w sumie już nieważne.
  • Re: Plus 150 % !!! Autor: ~aga [83.7.85.*]
    a ja swoje akcje solara sprzedałam i życzę wam wszystkiego najlepszego !!!!!!!!
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [178.36.55.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~pino [104.131.188.*]
    Ale tu kicha
[x]
SOLAR -15,15% 2,80 2024-02-08 17:01:07
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.