King, Tibur, Silver, Krawczyk, dlaczego nic nie piszecie ? Chętnie poznałbym wasze zdanie na temat, tej firmy. Tyle wiecie a nie chcecie nic tu zdradzić. To nie jest koleżeńskie zachowanie. Piesa krew................nie dajcie się prosić.
jutro ferajna się obudzi a jak nie jutro to zapewne za kilkanaście dni , wtedy ich nie powstrzymasz od szybkich i trafnych odpowiedzi a tak przy okazji napisz coś od siebie o spółce na zachęte .
Chciałbym, ale się boję, bo tak naprawdę nie znam się na tym, dlatego czekam cierpliwie, niech się wypowiedzą ci co wiedzą. Nie dajcie się prosić. Mnie zawsze zarzucają, że tam gdzie się pojawiam, to zaraz wszystko się wali.
Bo trzeba splunać 3X bez lewe ramię - wtedy jest szansa że się nie zawali , ale cóż poradzić CK , wszystkim przynosisz permanentnego pecha o czym sam pisałeś ... A propos - CK może przestałbyś nadawać na mnie docenzusia ?
Antychodziku, moje ty ciemne odbicie w lustrze, gdzie ja bym cokolwiek nadawał, komuś donosił, co ty, pomyliłeś mnie chyba z wesołym fryzjerem. Ja donosicielstwem się nie param. Widocznie przesadziłeś z tym wpisem i moderator musiał cię usunąć. Mógłbyś się powstrzymać, od tych podłości pod moim adresem. Powiem szczerze, nie liczyłem na to, że to ty coś napiszesz na temat tej spółki, bo rozumie, że skoro się odezwałeś, to masz w tym względzie wiele do powiedzenie. Jestem zdumiony, jeśli chodzi o twoją osobę to od lat, ani ,,me ani be ani kukuryku,, merytorycznie ani słowa, za to mógłbyś być moim biografem. Ale cóż, znowu niczego na temat Autopartnera się nie dowiedziałem i co ja biedny mam dalej robić, zaraz za tobą zlecą się inne sępy, kruki a może nawet i stado rozdrażnionych kundli. Nic mi po tym wszak szczekać jedynie potrafią.
Kurs obecnie w długim terminie w trendzie wzrostowym. Dwie rekomendacje na cenę w okolicach 4,70 zł. Biorąc jednak pod uwagę ,że wydawano je bez wiedzy na temat zysku za I półrocze , który pozytywnie zaskoczył można wnioskować ,że dziś byłyby wyższe. Na koniec roku zysk około 35 milionów netto. I półrocze 2016 porównując do Intercarsu: AP- zysk 17 milionów kurs 4,29 zł kapitalizacja 501 milionów, przychody 332 miliony IC- zysk 64 miliony - kurs 272 zł - kapitalizacja 3 miliardy 874 miliony , przychody 2 miliardy 300 milionów
Dla mnie kurs na obecnym poziomie jest niski i warto kupować
adkrawczyk. Pierwsza odpowiedź i to od razu jaka ! Dzięki wielkie i szacunek wielki. Możemy więc na podstawie tego wpisu wnioskować, że kurs autopartnera osiągnie wyźszy poziom. ,,Król,, sarkastycznie coś tam bąknął i ,,powiedział,, nawet sporo co o ty sadzi, więc mamy dwie wypowiedzi na TAK. Jest ktoś, kto potrafi coś dodać w tym temacie ?
CK tak poza nawiasem kurs JSW pnie się dziś o 10% więc twoja prognoza 5 zeta w wątku pt współczuję pokazała twoją klasę anty analityczną , założę się , że twój owczarek niemiecki prześcignął cię w trafności analiz ... no i na biotku też się pomyliłeś , średnia twoich pomyłek to według moich wieloletnich obserwacji około 85% brawo mistrzu anty analizy :)
wiesz co Antychodziku, skąd ty wiesz, czy czasami nie zarobiłem na JSW ? Poza tym sam się prosisz, więc skoro tak bardzo chcesz, to opowiem historię naszej znajomości na tym forum, tak aby wszyscy wiedzieli kto ty jesteś i co cię tu sprowadza.
Ale...................kogo to mogłoby obchodzić ? i po co ? wystarczy cię zapytać, czy akcje autopartnera pójdą do góry czy w dół i wszystko jasne. Na ten temat nie masz nic do powiedzenia. Jak zwykle, chodzisz za mną niczym ,,smród po kalesonach,, i nic tego nie zmieni aż do śmierci.
kw. Jak na razie mamy jeden wartościowy wpis, za który już dziękowałem, a co dalej ? I jak ja mam podjąć decyzję, no jak ? Chyba zapytam ,,Chodzika Księżycowego,, Antychodzik się ucieszy