nie pytałem czy jawne czy nie, ale wczoraj myślałem o tym, ale chyba nie ma sensu, jak ktoś ma gotówke na koncie niech jedzie, jeśli ugoda ze zdjęciem roszczeń to może byc i 100% na PBG....wystarczy tel z internetem..... mój typ,wystąpią z wnioskiem o wyznaczenie terminu na podpisanie ugody...no zobaczymy
Pozdrawia tym którzy przebył długa drogę. .aby trodne chwile zostały wspomnieniem:) Oczywiście sedecznie "znajomą z PBG" - bo samo pbg nie rozpieszcza wieściami drobnych:)
:) chyba rozmowy wstępne już były co do ugody..nikt nie chce mieć balastu nad sobą:) stadion hula..zaczyna przynosiĆ zyski..dzisiaj tam jest mecz Polska Dania i jest to jeden z najpiękniejszych stadionów w Europie..czas zakończyć waśnie..spójrzmy optymistycznie w przyszłość :)
Także 7-zeta może byc , czereśnia jak się nie bedzie starał to dostanie wilczy bilet na mecz ale do pierdla bo to też jego zasługa że my tak są wynagradzani ???
Narodowy Ty musisz blisko Czereśni siedzieć, takie info z pierwszej ręki, no nic trzeba Panowie działać, w KNFie szykują się zmiany nowa ekipa będzie musiała coś zrobić z tymi przewałkami bo ich na taczkach wywiozą, dość cwaniactwa platfuuuuusów, kto jest zainteresowany niech pisze skargę do KNF na syndyka i zarząd , myślę że w ilości siła, coś muszą zrobić.
Dnia 2016-10-10 o godz. 13:58 ~Inwestor napisał(a): > Narodowy Ty musisz blisko Czereśni siedzieć, takie info z pierwszej ręki, no nic trzeba Panowie działać, w KNFie szykują się zmiany nowa ekipa będzie musiała coś zrobić z tymi przewałkami bo ich na taczkach wywiozą, dość cwaniactwa platfuuuuusów, kto jest zainteresowany niech pisze skargę do KNF na syndyka i zarząd , myślę że w ilości siła, coś muszą zrobić.
Będziecie mieli i to dużą figę z makiem ........................................