• KTO WYCHODZI? Autor: ~pytek [5.172.232.*]
    Jeśli Ryczkowski dokupił, a myślę, że Klebowie trzymają, to wychodzi na to, że fundusz wychodzi.
  • Re: KTO WYCHODZI? Autor: ~www [80.53.90.*]
    robią stratę podatkową. muszą przemielić na tych poziomach a później w górę.
  • Re: KTO WYCHODZI? Autor: ~Investor [188.146.1.*]
    Sam tak zrobiłem.
  • Re: KTO WYCHODZI? Autor: ~Ziutek [94.254.131.*]
    Chyba Polański...
  • Re: KTO WYCHODZI? Autor: ~bies [79.187.119.*]
    wychodzi wielu. Mam nadzieję, że za tydzień będą wchodzić.
  • Re: KTO WYCHODZI? Autor: ~tomek [31.182.68.*]
    a obligi spadly na 81% ..;/
  • Re: KTO WYCHODZI? Autor: ~men [31.178.22.*]
    czy ktoś wie o co chodzi. Dokupiłem po 0,11 i zastanawiam się czy dobrze zrobiłem.
  • Re: KTO WYCHODZI? Autor: eladmiral [46.238.241.*]
    Nikt z nas tego nie wie. Na placu w Tczewie pełno łodzi, ludzie się uwijają, ogólnie jest wrażenie, że roboty mają sporo, no i gotowe produkty świadczą o tym, że ktoś je musiał zamówić. Ale czy to tylko wrażenie, czy rzeczywiście tak jest - nie wiem. Dostawcy w dalszym ciągu przywożą "materiały" do produkcji, więc aż tak bardzo ich zaufania nie nadszarpnęli (przynajmniej nie wszystkich). Z drugiej strony przez 2 tygodnie ktoś sypał w rynek bez opamiętania tak, jakby miała się wydarzyć jakaś katastrofa, o której dowiemy się, gdy będzie już pozamiatane, nie widać było popytu świadczącego o tym, że to okazja inwestycyjna/spekulacyjna. Na dwoje babka wróżyła, dla mnie w ciągu ostatnich 4 tygodni nic się nie zmieniło w spółce, natomiast sporo się zmieniło w arkuszu zleceń.
  • Re: KTO WYCHODZI? Autor: ~Byku [188.146.2.*]
    eladmiral a Ty jesteś z okolic ze tak monitorujesz stan zakladu? Ja raz po raz przejeżdzam koło Bojana tezbniby widać ze coś sie dzieje ale cieżko powiedzieć na ile to jest efektywne. Na razie wyniki o tym nie świadczą
    Nie mam daleko, a monitoruję jak nadarzy się okazja lub gdy stworzę sobie okazję - Tczew jest po drodze do Gdańska, wystarczy zrobić parę kilometrów więcej.
    Przestali wychodzić?
     A dobić bankruta. Sypać.
    Może spadnie na 5 gr.
    Wszedłem tutaj żeby napisać coś w podobnym tonie? :)
    Wygląda mi na to, że ten kto wychodził zrzucił tyle, ile chciał, przynajmniej na razie.
    Teraz pytanie co zrobi ulica, gdy zobaczy znowu -300k netto za sierpień, co jest bardzo możliwe zważywszy na to, że mogli zwiększyć produkcję ale mogli nie zaksięgować płatności + kontynuowali drobne inwestycje.
    Myślę, że to cisza przed odbiciem w górę. 17.10 wszystko się okaże. Jestem optymistą i nie wywalam.
  • Re: KTO WYCHODZI? Autor: ~tomek [31.182.68.*]
    powodzenia ;p
    Ja uważam, że raport za sierpień nie będzie dobry na poziomie netto, co niczego nie przesądza, ale ludzie mogą popuścić. Tak jak mówiłem, w ostatnich dniach w Tczewie jest większy ruch niż chociażby w szczycie sezonu rok temu, co pewnie ma też związek z tym, że coraz więcej odpowiedzialności przerzucają do Tczewa. Niestety na obecnych poziomach przemieliło się tego tyle, że bez silnego pozytywnego bodźca odbicie powyżej 15 gr jeszcze długo nie będzie możliwe.
    Myślę, że ten wysyp jest prowokacją po to by osiągnąć dobrą cenę zakupową. Pewnie przygotowuje to jakaś spółdzielnia.
    Ta sama, która sypie od złotówki? :)))
    Niech spada jak najniżej nawet do 1-go grosza ( mam nadzieję, że wielu dostanie tzw.sr...). Może coś dokupię, chociaż miałem już nic nie dobierać bez względu na spadki. Jak się bawić to na całego.
    Widzę, że osiągnąłeś stan obojętności, z japońskiego: wisimito. Masz jeszcze akcje, zredukowałeś coś?
  • Re: KTO WYCHODZI? Autor: ~diabolo13 [213.192.65.*]
    Trzeba było bilans czytać ze zrozumieniem a nie wedle życzeń, skąd u ciebie taka totalna zmiana nastawienia?
[x]
ADMIRAL 0,00% 0,03 2018-06-04 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.