Właśnie zacząłem zakupy. Dlaczego? 1. Leje w październiku więc i sprzedaż musi ruszyć. 2. Gorszego miesiąca już nie będzie a ostatnie trzy miesiące to najlepszy okres 3. Kurs doszedł do mocnego wsparcia na poziomie 2.50 - 2.55 4. Perspektywa odbicia do poziomie 2.80 - 2-90 wygląda ciekawie i bardzo prawdopodobnie.
ciesze sie i zazdroszcze ! jak bym miał za co tez bych wszedł...ale niestety wydałem wszsysko na bytom niestety dużo powyzej 3 jak prezio obiecywał złote góry (ciekawe czy kiedyś wyjde na zero?!)
Ja za to popłynąłem na monnari i sprzedałem badziewie ze stratą -8% :(. Bytom natomiast a przede wszystkim cena jest teraz godna uwagi i wierzę, że odwdzięczy się minimum 15% zyskiem w ciągu miesiąca. Pozdro oj! I nie bądź taki impulsywny w inwestycjach!
hejka qwe :). W vistuli na razie obok. Chciałem wejść po słabszym wrześniu ale nie chce spadać, haha. A za 3.40 nie kupię bo ostatnio średnio po 3,30 sprzedałem. Więc wybrałem znów bytom. Cena bardzo atrakcyjna i tylko mam nadzieję, że październik (patrz pogoda) nam dopisze i będę mógł spokojnie za miesiąc, dwa realizować założony zysk. Gorzej tu raczej nie będzie.
no ja bytom mam kupiony trochę wyżej więc mam minus póki co, ale jestem spokojny a czas mam...co do VST to też sprzedałem w o okolicahc 3,25 ale niestety za szybko, przed rajdem na 3,6....zobaczymy co się tutaj podzieje....pozdrawiam:)
A widzisz Oj, jakby patrzeć na rekomendację to bytom również jest dużo mocniej przeceniony. Oczywiście, Vistula wypadła lepiej we wrześniu, więc możemy kilka procent odjąć za to bytomowi ale 2.60 i tak jest bardzo nisko.
ja dziś swoje wywaliłem...nie wygląda to dobrze jak dla mnie a mój SL został osiągnięty, valdi5 miej się na baczności, nie widać tutaj walki żadnej, swig80 przy maksimach a BTM co prezentuje?szkoda....
Masz rację qwe. Jestem czujny. Mam kilka zasad inwestowania ale w Bytomiu mam jeszcze luz i dokupię niżej jak będzie szansa usredniając cenę. Zawsze przyjmuję dłuższą perspektywę i dzielę portfel na kilka spółek. Ale ryzyko jest....długoterminowa cena coraz ciekawsza. Pozdro!
Chyba nie za to, nasz szacowny kolega, jeszcze z Vistuli na q.. ma zbieżność z przekleństwem i chyb dlatego. A chciałem go pozdrowić po prostu i powiedzieć, że jestem czujny i dziś lub jutro będę znów dokupował. Wyjścia nie ma. Jak się powiedziało A to trzeba powiedzieć B. Najwyżej, podobnie jak większość już na Bytomiu, stanę się inwestorem długoterminowym hahha! Oby nie za długo......
no dziś wsparcie wyłamane niestety....i to zdecydowanie na dużym obrocie, ciekaw jestem co się dzieje z tym Bytomiem..z ciekawych tematów to widze ciech
Ciech wygląda fajnie bo jest po konkretnej korekcie, fundamenty ma bardzo dobre, rekomendacje i widoki na przyszłość dobre....tylko, że ta spółka uczy jednak cierpliwości ;)