• Grześki w The Voice od Poland są dosyć widoczne :-) Autor: ~Ptasiek [78.28.14.*]
  • Re: Grześki w The Voice od Poland są dosyć widoczne :-) Autor: ~Wolftek1 [185.13.106.*]
    Lepiej patrz co z Deutsche Bank ,bo jak będzie to samo co z Lehman to Ci nawet grześki nie pomogą.
  • Re: Grześki w The Voice od Poland są dosyć widoczne :-) Autor: ~Ptasiek [78.28.14.*]
    Dnia 2016-10-04 o godz. 19:52 ~Wolftek1 napisał(a):
    > Lepiej patrz co z Deutsche Bank ,bo jak będzie to samo co z Lehman to Ci nawet grześki nie pomogą.

że kiedyś to wybuchnie to raczej pewne
    ale do tego czasu Colian do 4,8 może dojść
    mam, dobieram, średnia dobra (3,35)

• Re: Grześki w The Voice od Poland są dosyć widoczne :-) Autor: ~Wolftek1 [185.13.106.*]
    Dnia 2016-10-04 o godz. 20:00 ~Ptasiek napisał(a):
    > Dnia 2016-10-04 o godz. 19:52 ~Wolftek1 napisał(a):
    > > Lepiej patrz co z Deutsche Bank ,bo jak będzie to samo co z Lehman to Ci nawet grześki nie pomogą.
    >
    > że kiedyś to wybuchnie to raczej pewne
    > ale do tego czasu Colian do 4,8 może dojść
    > mam, dobieram, średnia dobra (3,35)
    >

Oj,ynwestory,ynwestory!!.Jakie kiedyś?.Nie rozumiem co się stało ale np. kiedyś ludzie stojąc na brzegu przepaści wiedzieli co będzie jak zrobią krok naprzód ,a teraz zastanawiają się i zwołują konsylium.Może Ty mi wyjaśnisz co takiego miało wpływ na ludzi że nie zdają sobie sprawy z konsekwencji .Coraz częściej takie sytuacje zauważam i jestem przerażony że zamiast mądrzej (ludzie są ponoć bardziej wykształceni ,mają internet ,więc dostęp do wiedzy) jest coraz głupiej.
  • Re: Grześki w The Voice od Poland są dosyć widoczne :-) Autor: ~Ptasiek [78.28.14.*]
    Dnia 2016-10-04 o godz. 22:41 ~Wolftek1 napisał(a):
    > Dnia 2016-10-04 o godz. 20:00 ~Ptasiek napisał(a):
    > > Dnia 2016-10-04 o godz. 19:52 ~Wolftek1 napisał(a):
    > > > Lepiej patrz co z Deutsche Bank ,bo jak będzie to samo co z Lehman to Ci nawet grześki nie pomogą.
    > >
    > > że kiedyś to wybuchnie to raczej pewne
    > > ale do tego czasu Colian do 4,8 może dojść
    > > mam, dobieram, średnia dobra (3,35)
    > >
    >
    > Oj,ynwestory,ynwestory!!.Jakie kiedyś?.Nie rozumiem co się stało ale np. kiedyś ludzie stojąc na brzegu przepaści wiedzieli co będzie jak zrobią krok naprzód ,a teraz zastanawiają się i zwołują konsylium.Może Ty mi wyjaśnisz co takiego miało wpływ na ludzi że nie zdają sobie sprawy z konsekwencji .Coraz częściej takie sytuacje zauważam i jestem przerażony że zamiast mądrzej (ludzie są ponoć bardziej wykształceni ,mają internet ,więc dostęp do wiedzy) jest coraz głupiej.

proste jak drut
    kiedyś ludzie mądrzejsi byli, bo książki mądre czytali a książki byle kto nie mógł napisać ino jakiś profesor
    teraz w Internecie każdy debil może coś napisać a inne to czytają i myślą, że to jakieś przebadane, przemyślane
    zgadzam się w całej rozciągłości, że ludzie coraz głupsi są

• Re: Grześki w The Voice od Poland są dosyć widoczne :-) Autor: ~luz [178.43.23.*]
    zakończyli skup - jedziemy w górę - tylko jak długo?
  • Re: Grześki w The Voice od Poland są dosyć widoczne :-) Autor: ~porażka [95.49.50.*]
    juz po wzrostach - zaczęli skup
  • Re: Grześki w The Voice od Poland są dosyć widoczne :-) Autor: ~re [94.158.224.*]
    Dnia 2016-10-11 o godz. 14:36 ~porażka napisał(a):
    > juz po wzrostach - zaczęli skup

Następny rok kiszonki - póki co, trzeba sobie odpuścić
[x]
COLIAN 0,00% 4,08 2018-07-19 12:56:08
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.