• Nowe info Autor: ~qtas [88.156.117.*]
    Macie jakieś nowe informacje?
  • Re: Nowe info Autor: ~ja [188.146.42.*]
    Wniosek o umorzenie postępowania nie został jeszcze rozpoznany z powodu nieobecności sędziego komisarza. Trzeba czekać.
  • Re: Nowe info Autor: ~marek [86.111.120.*]
    Mam do tego tylko jeden komentarz - Hehehe! ;)
  • Re: Nowe info Autor: ~memo [217.98.62.*]
    Jest nowe info - notowania zawieszone.
  • Re: Nowe info Autor: ~alojzy [78.88.31.*]
    Dziwne.... Zawieszenie po ogłoszeniu upadłości może nastąpić dopiero po okresie 6 miesięcy od uprawomocnienia wyroku. Sytuacja jest zastanawiająca. Zawieszenie może nastąpić w momencie braku publikacji raportu spółki działającej. Czyżby nastąpiło umorzenie i zawieszenie notowań w wyniku braku raportu??? Jakieś informacje lub sugestie?
    I gdzie jest teraz Stefan, nasz mały prorok? Który dodawał otuchy wiernym barankom, który uwielbienie i posłuch miał w narodzie całym :( Ja mu się stawiałem, demaskowałem, ostrzegałem innych. No cóż kasa jest stracona, też jestem jego i jemu podobnych ofiarom na tej spółce :( Myślicie, że jest jeszcze dla nas jakaś nadzieja? Żeby chociaż sprzedać to gówno i zrealizować stratę?

• Re: Nowe info Autor: ~Dawid [94.254.231.*]
    Za miesiąc po otwarciu. Ale juz nie licz na 0.06 tylko niżej.
    Jasna sprawa. Nie chodzi mi o żadne kokosy, tylko nie chce zostać z makulaturą.
  • Re: Nowe info Autor: ~Sylvek [37.47.19.*]
    Jak ktoś po odwieszeniu notowań da ci więcej niż 0.03 za akcję to będzie frajerem. No ale próbuj szczęścia. Powodzenia.
    Co nie zmienia faktu, że za 2-3gr chetnie spekulacyjnie wejdę. 1gr to 33% lub 50% zysku. Pytanie tylko o obroty i czy bedzie komu oddać... :-)
    To ja Ci sprzedam moje za 3 gr, a później odkupię z powrotem po 1 gr :)
    Za 2gr wejdę poza rynkiem na umowę. Chcesz?
    Poza rynkiem, to możemy iśc jedynie na piwo ;)
  • Re: Nowe info Autor: ~zainteresowny [212.126.28.*]
    to niebywałe - sprzeciwiać się czemuś ale i tak poddać się temu...
  • Re: Nowe info Autor: ~marek [46.239.134.*]
    Zainteresowany, rozumiem, że bijesz do mnie. Wiem, jest to niebywałe, możliwe że to był mój największy błąd w całej 20 letniej praktyce gry na giełdzie, ale co robić. Zaryzykowałem, wbrew swoim przeczuciom i wiedzy i przegrałem :/ Stefan był bardzo przekonujący swego czasu, trzeba mu to przyznać :/
[x]
TOPMEDICA 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.