Dziwne.... Zawieszenie po ogłoszeniu upadłości może nastąpić dopiero po okresie 6 miesięcy od uprawomocnienia wyroku. Sytuacja jest zastanawiająca. Zawieszenie może nastąpić w momencie braku publikacji raportu spółki działającej. Czyżby nastąpiło umorzenie i zawieszenie notowań w wyniku braku raportu??? Jakieś informacje lub sugestie?
I gdzie jest teraz Stefan, nasz mały prorok? Który dodawał otuchy wiernym barankom, który uwielbienie i posłuch miał w narodzie całym :( Ja mu się stawiałem, demaskowałem, ostrzegałem innych. No cóż kasa jest stracona, też jestem jego i jemu podobnych ofiarom na tej spółce :( Myślicie, że jest jeszcze dla nas jakaś nadzieja? Żeby chociaż sprzedać to gówno i zrealizować stratę?
Zainteresowany, rozumiem, że bijesz do mnie. Wiem, jest to niebywałe, możliwe że to był mój największy błąd w całej 20 letniej praktyce gry na giełdzie, ale co robić. Zaryzykowałem, wbrew swoim przeczuciom i wiedzy i przegrałem :/ Stefan był bardzo przekonujący swego czasu, trzeba mu to przyznać :/