• komunikat Autor: ~Mietek [83.6.158.*]
    Przestrzegam przed "grzaniem silników" , to nic nowego , to konsekwencja ugody z lipca . Fota była winna ING 45 mln z tytułu "zabawy" w opcje walutowe ( 2008 rok ) i musiała to zabezpieczyć hipotekami. Na wskutek negocjacji ( długo zanim stała się niewypłacalna) i wpłat w momencie ogłoszenia niewypłacalności , byłą winna ING - 300 tyś .... dogadali się na 200 ( lepszy rydz niż nic ) . Także kwota duża , a tak na serio - to pieniądze małe
  • Re: komunikat Autor: ~xyx [83.31.82.*]
    Nie nauczono Cie w szkole samodzielnego myślenia , to widać gołym okiem i ostrzegam wszystkich tu przed takimi typami. Teraz na serio , dług foty wobec wierzycieli wynosi ogółem 41 mil. zl anigrosza więcej . Postanowienie, które ma być wydane w tym tygodniu, takie jest moje przeczucie bo przecieki zostały zerwane, dotyczy w głównej mierze czy bedzie zawierało układ z wierzycielami bo odrzucenie wniosków z mniejszymi wierzycielami jest oczywiste według prawa.
    I jeszcze ostrzegam wszystkich tu , ze moze sie otworzyć dopiero powyżej 4 zł jak postanowienie bedzie zawierać układ bo jak samo tylko odrzucenie wniosku pozaukladowych wierzycieli to nie, pójdzie tylko na 3zl. Jest duża szansa , ze bedzie 2 w 1 żeby nie było ze nie pisałem o tym !
  • Re: komunikat Autor: ~Abc [37.47.21.*]
    Osoby które się znają na giełdzie nie udzielają się raczej na forum.
    Zwykle naganianie... Jeśli jesteś pewien to kupuj, będziesz bogaty a nie wypisujesz takie rewelacje.
  • Re: komunikat Autor: ~Abc [37.47.21.*]
    Osoby które się znają na giełdzie nie udzielają się raczej na forum.
    Zwykle naganianie... Jeśli jesteś pewien to kupuj, będziesz bogaty a nie wypisujesz takie rewelacje.
    Mylisz sie bardzo mi tu nie zależy na dobrym zarobku, tylko chce pomieszać szyki spekulantom i nic więcej . Zobacz na kurs CFI i Hawe spekulacji są już gotowi do ataku na Fotę bo maja kasę gotowa . Wiesz dobrze dlaczego info było podane w piątek po sesji.Radze uważać teraz na piątki a Postanowienie Sądu powinno zawierać : zatwierdzam układ wierzycieli większościowych według harmonogramu emitenta a w pozostałym zakresie umorzyć postępowanie haha
  • Re: komunikat Autor: ~xyx [79.191.47.*]
    Zdusili szybko zapał zakupów haha Zwracam uwagę na piątki po sesji i poniedziałki z rana
[x]
FOTA 0,00% 0,03 2018-01-12 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.