• powiem Wam jak będzie Autor: ~ja [83.23.252.*]
    spadnie do około 2,20 - 2,30 i zacznie odrabiać, ale ile?, spytacie skąd ja to wiem, sami się przekonacie. Czy jestem za, nie, nie, nie, bo kupiłem wysoko ponad 3,00 zł. Ale co mam zrobić, uśrednię i będę czekał zarabiając na reszcie portfela.
    Czy wiecie coś o kontenerach, które przewoziła firma Koreańska, która padła, czy tam są kontenery Bytomia?
    Pozdrawiam, bądźcie cierpliwi.
  • Re: powiem Wam jak będzie Autor: ~oj [31.0.37.*]
    To po co czekasz na 2,20 sprzedaj i od kup to 45 groszy zarobku, ale Ty nie sprzedasz bo wiesz że niżej niz 2,6 nie spadnie :))
  • Re: powiem Wam jak będzie Autor: ~ja [83.23.252.*]
    i sam nie wiem czy wolę Twoją rację czy moją. Pozdrawiam.
  • Re: powiem Wam jak będzie Autor: ~xyz [83.5.166.*]
    Obroty rosną ,w ostatnim czasie można zaobserwować zwiększone obroty papierami, tylko jak to rozumieć?Obroty w górę a cena w dół.Wielu akcjonarjuszy traci zaufanie do tej spółki i wcale sie nie dziwię,mam nadzieję że nastapi zmiana na naszą kożyść.
  • Re: powiem Wam jak będzie Autor: ~oj [46.76.145.*]
    no właśnie popyt jest ale w okolicach 2,6x - wg. mnie, zbierają, jak uzbieraja to wrócimy powyzej 3...
    teraz troche wrzesien moze byc słaby przez pogode, ale ogolnie 3Q powinien byc ok. 20% do przodu...
  • Re: powiem Wam jak będzie Autor: ~xyz [83.5.166.*]
    Wydaje mi się że masz rację,powiem więcej, uważam że biorąc pod uwagę wyniki spółki i jej kurs przychodzi mi na myśl tylko jedno - akcja jest notowana poniżej jej wartości ( NIE NAGANIAM NIKOGO )
    Martwi mnie jednak ta cała cisza wokół tej firmy, nie ma żadnych komunikatów ani wiadomości.Czyżby się coś miało szykować?
  • Re: powiem Wam jak będzie Autor: ~pies_ogrodnika [91.222.124.*]
    Tez usrednialem... jak spadlo z 1,10 na 60gr... ale spadlo dalej do 26 gr... wtedy powiedziale ze pier... i nie sprzedam wcale.... i nie sprzedalem. :)
[x]
BYTOM 0,75% 2,75 2018-11-28 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.