• Gonić Śmiecia !!!! Autor: ~Obserwator [66.249.93.*]
    Ludzie wywalcie tego śmiecia, to co sie tutaj dzieje jest nieprawdopodobne. Ta spółka to gorzej niż dno.
  • Re: Gonić Śmiecia !!!! - NO TO GOŃ SIĘ! Autor: ~hehehehehehe [89.71.208.*]
    - powodzenia.
  • Re: Gonić Śmiecia !!!! Autor: ~hetman [93.105.228.*]
    sam jesteś śmieć... zwykły naciągacz
  • Re: Gonić Śmiecia !!!! Autor: ~Kolo [94.254.161.*]
    Ma troche racji i tak dzisiaj pewnie zamkniemy sie na 3.98. Mimo takiego dobrego info.
  • Re: Gonić Śmiecia !!!! Autor: ~Kabakos [77.254.153.*]
    Jestem mocno zapakowany w echo i w sumie tez nie do konca rozumiem. Po takich wynikach, po takich informacjach dlaczego tak sie dzieje. ta spolka dzi spo takim komunikaci epowinna na zamknieciu miec 4,15- 4,20
  • Re: Gonić Śmiecia !!!! Autor: ~Obserwator [66.249.93.*]
    Skoro cały czas są dobre info to kto ciągle sprzedaje akcje. Czy ci sprzedający nie wierzą w tę spółkę i jej dobre perspektywy.
  • eeehhh Autor: ~oldi [89.71.208.*]
    Popatrz na wolumen i ilość transakcji i zauważ, że wszystko jest wykupowane. Wniosek: cienki sprzedaje gruby robi zapasy.
  • Re: eeehhh Autor: ~jupik [217.99.36.*]
    Oldi masz rację , gruby robi zapasy,
  • Re: eeehhh Autor: ~oldi [89.71.208.*]
    - tak uściślając to gdyby gruby nie był zapakowany to dziś kurs by wyskoczył pod niebo, ale że jest to tylko wykupuje okruchy sypane przez cienkiego.
  • Re: eeehhh Autor: ~Kolo [94.254.161.*]
    Wyszło jak zawsze zamknięcie ledwie powyżej zera, coś ten gruby słabo robi te zapasy. Po takim info powinno dziś być dużo wyżej.
  • Re: eeehhh Autor: ~oldi [89.71.208.*]
    Gruby tylko dokupuje uśredniając - nie w jego interesie zwyżka ceny bo karmi się D, która w lutym była równa cenie akcji - 100% przebicia. Zwyżkę zrobi nowy gruby co kupi papier pod info o wysokości D. Cały wolumen dzisiejszy kupiony praktycznie w 4 rzutach. Na koniec pykanie - pewnie ten sam co kupował - po kilka akcji za taniochę żeby zbić cenę i jutro dokupić parę tysięcy znowu tanio. Zresztą ja dziś też dokupiłem 1500, w zeszłym tygodniu 1000..... - póki co jest promocja.
  • Re: eeehhh Autor: ~mlody [94.254.226.*]
    Zakumałem! Gruby co ma akcji po kokardkę powoli wykupuje leszcza bez zawyzania ceny. Nowy gruby łyknie wyzej jak bedzie wiedzial ile zarobi i wyedy pojdzie w górę. Proste. Male obroty bo leszcz jest cienki, a napasiony gruby wszystko łyka za grosze a za jakis czas skasuje dywidende. Ktos tu ma łeb i kasę.....
  • Re: Gonić Śmiecia !!!! Autor: ~Butcher [37.47.163.*]
    Spółka jest przygotowywana do wykupowania akcji...
[x]
ECHO -1,42% 4,85 2026-05-08 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.