• samarytanin Autor: ~garry [83.10.99.*]
    XXX ty nasz najlepszy analityku giełdowy.Gdyby nie Twoje proroctwa i analizy byśmy błądzili jak dzieci we mgle!!
    sprzedawaj ,nie czekaj!! a zapomniałem Ty nie masz tego smiecia ,tylko z czystego samarytańskiego serduszka doradzasz zbłąkanym!!
    Wielkie dzieki!!

• Re: samarytanin Autor: ~xxx [176.221.122.*]
    Dnia 2016-09-21 o godz. 08:58 ~garry napisał(a):
    > XXX ty nasz najlepszy analityku giełdowy.Gdyby nie Twoje proroctwa i analizy byśmy błądzili jak dzieci we mgle!!
    > sprzedawaj ,nie czekaj!! a zapomniałem Ty nie masz tego smiecia ,tylko z czystego samarytańskiego serduszka doradzasz zbłąkanym!!
    > Wielkie dzieki!!
    >

Nie wiedziałem że jestem w stanie aż tak kogoś sprowokować do pisania
    wg mnie jest to jeden typ który pisze z różnych komputerów swoich pracowników np prezio tgej spółki i chyba się nie mylę
    Ty mi popsułeś szyki ja odwdzięczam się z wzajemnością w tosce o inwestorów
    Burta bym kupił temu co ostrzegłby mnie przed manipulantami w tej spółce

polecam się do usług będę pisać dalej abyś prezio miał możliwość poznać mnie i moje poglądy i poczuć to na własnej skórze
    kupowanie po 200 akcji bieznesu nie postawi Ci spółki na nogi kup z 500 tys akcji D24 a napisze że masz jaja ale ty jaj nie masz

• Re: samarytanin Autor: ~kc [178.217.249.*]
    xxx czekamy co napiszesz.
  • Re: samarytanin Autor: ~xxx [176.221.123.*]
    Zrób sobie analizę techniczną i popatrz na wykres 7.10.2016 pojawił się spadający młot potwierdzenie zmiany trendu z dnia 12.10.2016
    lecą na dół
    i cały misterny plan Dery i Woźniaka legnie w gruzach
    Dera w piśmie z 10.10.2016 potwierdza kupno akcji z nowej emisji
    Przy 12 mln skonsolidowanej stracie nowa emisja akcji - nie ma biznesowego uzasadnienia
    To będzie rolowanie z emisji akcji na spłatę straty i tyle
    zero rozwojowego biznesu
  • Re: samarytanin Autor: ~xxx [176.221.123.*]
    Dnia 2016-10-16 o godz. 13:07 ~xxx napisał(a):
    > Zrób sobie analizę techniczną i popatrz na wykres 7.10.2016 pojawił się spadający młot potwierdzenie zmiany trendu z dnia 12.10.2016
    > lecą na dół
    > i cały misterny plan Dery i Woźniaka legnie w gruzach
    > Dera w piśmie z 10.10.2016 potwierdza kupno akcji z nowej emisji
    > Przy 12 mln skonsolidowanej stracie nowa emisja akcji - nie ma biznesowego uzasadnienia
    > To będzie rolowanie z emisji akcji na spłatę straty i tyle
    > zero rozwojowego biznesu

no to macie obniżenie kapitału zakładowego zgodnie z uchwałą i zawieszenie kursu
    Kto kupił ten umoczył, pisałem by sprzedawać trzeba było czytać ze zrozumieniem, ja tej spółce przyglądam się dokładniej

D24 POSTANOWIENIE SĄDU OKRĘGOWEGO W SPRAWIE STWIERDZENIA O NIEWAŻNOŚCI UCHWAŁ 

Zarząd Doradcy24 S.A. informuje, iż w dniu 14 października 2016 powiązał informację o postanowieniu przez Sąd Okręgowy we Wrocławiu w dniu 7 października 2016 roku, o oddaleniu wniosku Pana Dariusza Bąkowskiego o stwierdzenie nieważności uchwały nr 5/08/2016 lub ewentualnie uchylenia w przedmiocie wniosku powoda o udzielenie zabezpieczenia z Nadzwyczajnego Walnego Zgromadzenia Akcjonariuszy z dnia 19 sierpnia 2016 roku w sprawie obniżenia kapitału zakładowego, zmiany Statutu Spółki oraz upoważnienia Rady Nadzorczej do ustalenia tekstu jednolitego Statutu Spółki. W wyniku tego uchwała nr 5//08/2016 podjęta na Nadzwyczajnym Walnym Zgromadzeniu Akcjonariuszy w dniu 19 sierpnia 2016 roku mimo złożenia apelacji do wyroku Sądu przez akcjonariusza Pana Dariusza Bąkowskiego nie będzie wstrzymane wykonanie tej uchwały. Spółka oczekuje na dokonanie w Krajowym Rejestrze Sądowym stosownych zmian, zgodnie z w/w uchwałą.

chyba nie spadnie poniżej nominału , na razie ale potem?
    to jednak ktoś kupuje , to może będzie rosło?
    dziś trochę spadło , obroty też.
  • Re: samarytanin Autor: siffy [89.68.114.*]
    Samarytanin nie zapominaj on jest 'Kontrolerem finansowym " tej spółki :) nie jestem pewien hehe ale nie powinien wypowiadać się na forum na jej temat :)
[x]
DRFINANCE -2,29% 3,42 2025-10-10 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.