• Luka na 1.21-1.25zl Autor: ~xyx [37.47.136.*]
    powstała na wykresie tygodniowym powinna być zamknieta w tym tygodniu a to otwiera pózniej do potwornych wzrostów . Zmienił sie sternik , jest teraz z ramienia foty i słusznie Jola robi , ze koszyczek sobie uzupełnia haha
  • Re: Luka na 1.21-1.25zl Autor: ~Adi001 [94.254.147.*]
    ...wiesz ,myślę że tutaj tych co "wiedzą" - umieją sobie pewne rzeczy "przetłumaczyć" nie trzeba do niczego namawiać - każdy kieruje się swoim rozumiem/swoimi przesłankami/rozsądkiem - tylko jedną najważniejszą prawdą jest aby te przesłanki właściwie interpretować....:)
  • Re: Luka na 1.21-1.25zl Autor: ~yolo [83.11.12.*]
    nikt już nie sypnie nawet na 98gr ? :(
  • Re: Luka na 1.21-1.25zl Autor: ~qqq [85.237.190.*]
    Kucze... ja to amatorem jestem, ale może mógłbyś mi wytłumaczyć, czemu mając tak fachowe, rzetelne oraz - jak widać trafione - informacje, dzielisz się nimi za darmo z całym światem? Pytam, bo... ja to amatorem jestem... ale jakbym miał taką wiedzę, jak Ty, to bym nikomu nic nie mówił, tylko samemu po cichutku kupował jak najwięcej, żeby później sprzedać z zyskiem. Później, czyli jak już zapnę pasy, ugrzeję silnik, wystrzelę w kosmos i jak już będą te wszystkie infa, na które tak bardzo czekamy, które tak często - i równie trafnie - przepowiadasz...

:)
  • Re: Luka na 1.21-1.25zl Autor: ~Adi001 [94.254.147.*]
    ....widać , że emocje już opadły...zaczęło się już racjonalne i przemyślane działanie...:)
  • FOTA-NIE KUPOWAĆ-TU KRADNĄ PIENIĄDZE I MANIPULUJA KURSEM!!!!! Autor: ~OKRADZIONYBYSTRZAK [78.10.208.*]
    TU ŻADNE EMOCJE NIE OPADŁY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! OPADŁY TYLKO WSKAZANIA KONTA I ZARĄBANA Z KONTA MAKLERSKIEGO (PRZEZ WEJŚCIE W ZŁODZIEJSKĄ FOTĘ W DNIU 15.09. 2016 ROKU) KASA BARDZO MNIE ( I POZOSTAŁYCH INWESTORÓW Z TEGO FORUM) BOLI!!!!!!!!!!!!!

PO TAMTYM OSZUSTWIE NIE MOGĘ SIĘ POZBIERAĆ I NIE DARUJĘ ANI ZŁOTÓWKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-(

TU TRZYMAJA KURS PRZEKRĘTASY Z DNIA 15-TEGO WRZEŚNIA 2016 ROKU I TU NIKT NIE ZAROBI NA TYM GNIOCIE!!!!!!!!!!!!!!
    NIE MA CO SIĘ ŁUDZIĆ I KUPOWAĆ TE AKCJE I NA NICH TRACIĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

JA NIE POPUSZCZĘ TYM MANIPULATOROM Z TAMTEGO DNIA I WYTOCZĘ TAKIE PROCESY, ŻE SIE NIE POZBIERAJĄ FINANSOWO. ZADŁUŻĘ SIĘ, ALE WYNAJMĘ NAJLEPSZYCH PRAWNIKÓW I WYGRAM PRAWNIE!!!!! I TO JA BĘDĘ GÓRA I NA PLUS!!!!!!!!!

OSTRZEGAM PRZED TĄ SPÓŁKĄ WSZYSTKICH NAIWNYCH - TU ZAROBKU NIE BĘDZIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-(

TU LADA CHWILA ZNOWU ZWIĘKSZĄ WOLUMEN W CIĄGU DNIA I WYWALĄ KURS NA 20 GROSZY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

JA STRACIŁEM KASĘ I NERWY - NIE RÓBCIE PROSZĘ TEGO SAMEGO, BO NIE WOLNO DAC IM SATYSFAKCJI, ŻE ZNOWU KOGOŚ OBROBIĄ Z KASY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

GORSZEJ SPÓŁKI CHYBA NA GPW NIE MA!!! NO MOŻE JESZCZE TEN RESBUD I INVESTMENT FRIENDS S.A. SĄ GORSZE, BO TAM TEŻ JEST JEDEN DUŻY MANIPULATOR Z PŁOCKA - PAN MARIUSZ P., KTÓRY ROBI NA SZARO LUDZI NA TAMTYCH SPÓŁKACH ( I TO NA WIĘKSZA SKALĘ NIŻ TU NA FOCIE )!!!!!!!!!!!
    DLACZEGO KNF MILCZY???????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    POWINIEN BYĆ ZAKAZ OBROTU TAKIMI SPÓŁKAMI JAK FOTA, CZY RESBUD!!!!!!!!!!!!!!!!!

Z POWAŻANIEM,

WASZ OKRADZIONY, ALE ODDANY SPRAWIE ROZLICZENIA Z PRZEKRĘTAMI - BYSTRZAK
  • FOTA-NIE KUPOWAĆ-TU KRADNĄ PIENIĄDZE I MANIPULUJA KURSEM!!!!! Autor: ~hehe [83.28.153.*]
    a dopiero co naganiałes na zakup - znaczy teraz kurs wzrośnie? :-))))
  • Re: FOTA-NIE KUPOWAĆ-TU KRADNĄ PIENIĄDZE I MANIPULUJA KURSEM!!!!! Autor: ~Jola_z_Poznania [37.47.202.*]
    Panowie dzisiaj zagrałam na Hawe K 0.4 S 0.47 teraz jadę się upić !! hihihihhihi
  • Re: FOTA-NIE KUPOWAĆ-TU KRADNĄ PIENIĄDZE I MANIPULUJA KURSEM!!!!! Autor: ~OKRADZIONYBYSTRZAK [78.10.208.*]
    Jak Chcesz stracić, to niech Ci będzie - kurs wzrośnie!! :-(

JA TEGO NIE TYKAM, BO WIEM, ŻE TU NIE ZAROBIĘ, BO NIE MAM NA CZYM!!!!
  • Re: FOTA-NIE KUPOWAĆ-TU KRADNĄ PIENIĄDZE I MANIPULUJA KURSEM!!!!! Autor: ~Jola_z_Poznania [37.47.4.*]
    Ty masz tupet Jasiu
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [78.10.208.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Luka na 1.21-1.25zl Autor: ~rodryg [178.37.2.*]
    I co z tą luką?

[x]
FOTA 0,00% 0,03 2018-01-12 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.