podziwiam optymizm kolegi ja zwykle czarno widzę i po takich wzrostach przychodzą myśli o ewakuacji tak czy inaczej - w nieskończoność czekać nie można ale do tego 7 to bym sobie życzył cierpliwości
zapakowałem się po 4 z hakiem na 30tyś akcji - wychodzę po 7 czyli rynkowej wartości jak prezes wspomniał..:) spokojnie czekam na c.a. 100% Gdyby miało spadać to by poszło pod 5 będzie rosło spokojnie. Oczywiście przydało by się szarpnięcie..
wow a co tu się dzisiaj działo? widzę, że to nie skup na 1mln obrotu nakręcił. sprawdzałem na biznesradarze i widzę zmiany w akcjonariacie nie tylko przy EGS. Swoją drogą to 20% dopiero skupili i ponad 400k akcji, pięknie to idzie czekam na dalszy rozwój wypadków
Zgodnie z otrzymaną informacją, Dom Maklerski mBank S.A. w dniach 20 – 26 września 2016 roku nabył w imieniu własnym, na rachunek ERGIS S.A., na rynku regulowanym 12 182 akcji po średniej cenie 5,7878 złotych za akcję. Szczegóły transakcji zaprezentowano w załączniku do niniejszego raportu. Wartość nominalna nabytych akcji wynosi 7 309,20 złotych i stanowi ok 0,031 % w kapitale zakładowym. Od rozpoczęcia skupu akcji własnych, do dnia 26 września 2016 roku włącznie Emitent nabył (posiada) 421 804 akcji własnych, co stanowi 1,070 % udziału w kapitale zakładowym.
1,070% skupione do 5% trochę zostało
Ale muszą się spieszyć !!! bo nie mogą skupować po więcej niż 10 zeta
(no ok - znowu trolluję - ale i tak będzie dobrze)