witam drobnych inwestorow chcialem zakomunikowac ze spadki sie skonczyly teraz jest zbieranie moge sie pomylic o 2 grosze ta cena jest bardzo atrakcyjna i jestem pewien ze mozna zarobic to nie jest naganianie tojest fakt z wykresu swiecowego to wynika czas na zysk patrz wykres 1 rok 2 lata do zobaczenia za 2 tygodnie gregor555
Dnia 2016-09-16 o godz. 07:06 ~gregor555 napisał(a): > witam drobnych inwestorow chcialem zakomunikowac ze spadki sie skonczyly teraz jest zbieranie moge sie pomylic o 2 grosze ta cena jest bardzo atrakcyjna i jestem pewien ze mozna zarobic to nie jest naganianie tojest fakt z wykresu swiecowego to wynika czas na zysk patrz wykres 1 rok 2 lata do zobaczenia za 2 tygodnie gregor555
tak jak mowilem 2 tygodnie temu tak sie stalo ja juz zarobilem idzis sprzedalem dziekuje kochanym inwestorom co bedzie jutro to mnie juz nie interesuje ale prasze pamietac ze tam gdzie ja wchodze do gry tam sa zyski kto posluchal mnie ten zarobil mala lyzeczka a do przodu
Gregoruuu bystrzak to z ciebie nie jest zabardzo jak nie zauważyłes ze forum chciało by juz nieczystości twoich analiz... Gregoruuu możesz nam pokazać twoje specjalistyczne wykresy ? A nie klepanine w klawisze :)
1.60 bedzie jest jeden warunek jezeli prochnik bedzie mial troche lepsze wyniki niz w tamtym roku to 1.60 bez problemu bedzie mnie sie nie chce tak dlugo czekac mam inna strategie jak widxe ze cos leci a jest w korekcie trendu wzrostowego to sie wtedy interesuje i jezeli chcecie zarabiac grube pieniadze to musicie niestety czekac to ze sprzedalem wczoraj to fakt ze cosl mi mowi ze wyniki nie befa az tak dobre druga sprawa a propos wynikow wyniki sprzedazy byly wrecz rewelacyjne ostatnimi miesiacy ale wunik koncowy netto zawodzi cos tu jest grubymi nicmi szyte i dlatego nie nastawiam sie w tej spolce na dluzsze terminy
tak to jest prawda a nos podpowiada ze byl o upalne lato i jesien tez ciepla to ubiory moga sie nie zabardzo sprzedawac podsumowujac nie my tu bedziemy decydowac nawet jak wyniki beda nie za bardzo to spoldzielnia zrobi po swojemu ktos tu pisal ze moze byc w listopadzie ok 1zl ja przewidywalem 1 24 i ze moge sie pomylic o 2gr niestety ktos puscil baka nerwy mu nie wytrzymaly i 30 tys obrotow zjechal z kursem na 1.16 wszystko okaze sie po nastepnym ogloszeniu wynikow alke jak beda kiepskie to widze pikowanie powolne do tych 1.16a pozniej poczatek listopada ja by byla powtorka zlych wynikow to niestety 1zl moze calkiem realnie nastapic i od 2017 znowu upi tak zabawa w kotka i myszke to dla spekuly wrecz wymarzone inwestowanie w tym roku 2 razy juz zarobilem na prochniku i stad moje wyjscie z niego jak bedzie do gory to zegnam sie definitywnie z ta spolka ajak bedzie napieral na dol to gregorr555 nie omieszka znowu zaczaic sie na ta perelke i podpiac sie pod rurociag a tymczasem juz mam weekend zegnam inwestoriw i zycze duzo sukcesow w inwestowaniu
pytanie jest ile tego gowna masz i po ile kupiles a moze cie strach oblecial oprzed spadkiem do tych poziomow a smialo odpowiedz co boli cie ze ostrzegam ja sprzedalem akcje bo cos niecos wiem jak sie krecic w tym temacie a pozatym forum jest poto zeby pisac co sie komu podoba jak jestes bystry to po niektorych odpowiedziach mozesz od czasu do czasu wylapac jakies pozytywne i negatywne wiadomosci a na to potrzebne jest troche smykalki z zakresu psychologi tak ze nie ucz ojca jak dzieci robic jestem w tym gownie od 1993 roku i zeby zarabiac pieniadze niestety musialem napoczatku zaplacic frycowe a teraz jestem cwany lis i nie dam sie byle komu wykiwac tam gdzie ja gram tam mam zyski oczywiscie zawsze jestem ostrozny w inwestowaniu ostatnio cos cicho sie zrobilo na forum dopuki ja nie zaczalem cos pisac
Po co mówicie o ciepłym lecie i że z tego powodu będą słabe wyniki, skoro już znamy przychody za czerwiec, lipiec i sierpień (były całkiem przyzwoite). Teraz dyskutujmy jakie będą wyniki za wrzesień i kolejne miesiące, a raczej podyskutujmy kiedy PRC zacznie pokazywać zyski jakie powinien mieć w odniesieniu do przychodów. Bo jak na razie to obrót jest, marża jest tylko zysku nie ma, DLACZEGO? Rozumiem jednorazowe zdarzenia (wydatki) ale, żę II kwartał też bez dobrego zysku? Ale analitycy DM PKO też nie wiedzą dlatego zachowują dystans do spółki. Dlatego ponawiam pytanie: Panie Prezesie kiedy zyski?