tak to jest prawda a nos podpowiada ze byl o upalne lato i jesien tez ciepla to ubiory moga sie nie zabardzo sprzedawac podsumowujac nie my tu bedziemy decydowac nawet jak wyniki beda nie za bardzo to spoldzielnia zrobi po swojemu ktos tu pisal ze moze byc w listopadzie ok 1zl ja przewidywalem 1 24 i ze moge sie pomylic o 2gr niestety ktos puscil baka nerwy mu nie wytrzymaly i 30 tys obrotow zjechal z kursem na 1.16 wszystko okaze sie po nastepnym ogloszeniu wynikow alke jak beda kiepskie to widze pikowanie powolne do tych 1.16a pozniej poczatek listopada ja by byla powtorka zlych wynikow to niestety 1zl moze calkiem realnie nastapic i od 2017 znowu upi tak zabawa w kotka i myszke to dla spekuly wrecz wymarzone inwestowanie w tym roku 2 razy juz zarobilem na prochniku i stad moje wyjscie z niego jak bedzie do gory to zegnam sie definitywnie z ta spolka ajak bedzie napieral na dol to gregorr555 nie omieszka znowu zaczaic sie na ta perelke i podpiac sie pod rurociag a tymczasem juz mam weekend zegnam inwestoriw i zycze duzo sukcesow w inwestowaniu