• Zagadka Cypru rozwiazana.... Autor: ~Pet [213.238.118.*]
    Prawdopodobnie zgodnie z zapowiedzia prezesa z 2015 r szykuje sie duzy zagranjczny inwstor.Wiem z doswiadczenia na innych jak to sie robi, czyli zaklada firme w kraju gdzie sa nizsze podatki od transakcji nastapnie sprzedaje poprzez gielde duze pakiety samemu sobie ( kupuje wlasny nowo zarejestrowany podmiot) najlepiej po jak najnizszym kursie by w kraju wykazac jak najskromniejszy zysk i przy okazji dokupic od drobnych spanikowanych pakietami jeszcze wiecej akcji . TO JEST PIERWSZA FAZA : TANI SKUP I PRZERZUTKA NASTEPNIE PO JEGO ZAKONCZENIU GDY AKCYJKI BEDA JUZ ZAPARKOWANE NASTAPI STROJENIE WITRYNY CZYLI GWALTOWNE PODBICIE KURSU NA MAKSA ABY MOZLIWIE DROGO SPRZEDAC GRUBEMU INWESTOROWI. PO FINALIZACJI TRANSAKCJI NP, NA CYPRZE PODATEK OD CALEJ TRANSAKCJI BEDZIE DUZO Niższy niz w KRAJU.PROSTE I DOCHODOWE.
  • Re: Zagadka Cypru rozwiazana.... Autor: ~Pet [213.238.118.*]
    Nadmienie jeszcze ze doskonalym przykladem jest Zygmunt Solorz , od wielu lat rzongluje akcjami miedzy swoimi firmami w Polsce i na Cyprze.Pozwala mu to uciekac w od podatku
  • Re: Zagadka Cypru rozwiazana.... Autor: ~kutach [109.199.90.*]
    mówisz sam do siebie?

• Re: Zagadka Cypru rozwiazana.... Autor: ~Pet [81.219.68.*]
    Wszystko dla Ciebie
  • Re: Zagadka Cypru rozwiazana.... Autor: ~Pet [77.253.14.*]
    Forum zawsze na Krecie bylo martwe , zwlaszcza ze ostatnio spadki sporo wyleszczylo. Ja tez przez wiele miesiecy nie pisalem bo czulem pismo nosem. Sporo na tej firmie zarobilem wczesniej i zawsze udaje mi sie wejsc na dolku.Tym razem podzielilem sie uwagami i dosc dokladnie okreslilem punkt zwrotny, mam ndzieje ze ktos mnie posluchal i zarabia.
  • Re: Zagadka Cypru rozwiazana.... Autor: ~Kutach [31.0.32.*]
    Rada nadzorcza do wymiany?
  • Re: Zagadka Cypru rozwiazana.... Autor: ~Pet [62.233.161.*]
    Mozliwe ze Krynicki sam kreci lody i gra pod siebie, wazne jest ze na tygodniowym mamy bardzo ladna obrotowa swiece i sygnal kupna na godzinowym.dla mnie wazne jest mocno rozbujany wskaznik zmiennosci.Co to oznacza?Jest duże prawdopodobienstwo ze kurs zgodnie z zaincjonowanym ruchem szybko odrobi tegoroczne straty, byc może naatapi druga faza o której posalem wczeniej tzn. strojenie witryny na inwestora . Dziwnym trafem okaże sie ze wyniki za 1 półrocze zostaly spejalnie przesunięte na nastepny, nagle pojawia sie dobre prognozy. Intuicja podpowiada mi ze w pazdzierniku zobaczymy. 9zl.Jesli to sie sprawdzi to miesieczny zasugeruje mozliwosci ataku pod koniec roku historycznych szczytów (zasada niezrealizowanej negatywnej formacji.Transza 5 mln dotacji będzie tez waznym argumentem _ (latwo policzyc ile to jest na akcje)
[x]
KREC 0,00% 22,70 2022-09-15 09:28:29
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.