coraz gorzej to wygląda! Albo nie chcą się dogadać albo jeszcze chcą kupić więcej akcji! na razie nie widzę światełka w tunelu!! Tutaj mieli rację, że będzie info ale nie wiedzieli, że będzie takie kiepskie!! to jest kolejny wniosek o zmianę z upadłości układowej na likwidacyjną!!! OJ niedobrze!! oj niedobrze!! Tak na marginesie BROADGATE - kapitalizacja 10 mln - zysk po 2 kwartałach ponad 5 mln!! rekordowe umowy na ponad 50 000 000 spółka zależna sprzedana za 37 500 000 ! objęcie emisji E po 3 zł ( 8,33 mln akcji) same mega informacje!! a akcji jak na lekarstwo!
TUTAJ JUTRO SPRZEDAJE WSZYSTKO!! A jak sąd przychyli się w końcu do wniosków BANKÓW to co będzie ??? uuuuu niedobrze
Będziesz kupował w panice nawet po 2zl. Dzisaj powinien opór na 1,35 zł być pokonany a do wydania postanowienia bedzie 2zl. Ustawa jasno mówi , ze mniejszosciowi wierzyciele nie mogą blokować układu i automatycznie z mocy prawa wchodzą w układ .Nie znajomość prawa nie może Cie usprawiedliwiać
no jedziemy do bazy dziś, niestety ale nadal sytuacja jest bardzo poważna i widać że odpuścić nie chcą, ktoś podbił cenę przez dwa dni teraz będzie wywalał kopami
Ten wątek tylko potwierdza, że nie wolno robić zbyt gwałtownych ruchów - cena akcji jest mocno zaniżona - bo potencjał jest wielokrotnie wyższy a pole manewru jest bardzo duże... wiele osób na tym forum podaje przykład "drugiego monnari"- po wielomiesięcznej analizie przyznaje , że "coś w tym jest".....:)
... nie wiem jak to nazwać ....no może "spekulanckie oddawanie"...myślę, że zaczyna się - jak już emocje nieco wyhamowały..."zbieranie" ...a potem ktoś znów powie po co oddałem- mogłem jeszcze potrzymać....zawsze znajdzie się ktoś nie zadowolony/zadowolony...jedno jest pewne potencjał jest i wszystkie "zabiegi" spółki zmierzają w dobrym kierunku...:)
do "powyższego rozmówcy" - jak Ci napisałem - niewykluczone , że nawet dziś mogą "wystąpić" nowe szczyty nawet powyżej tego co piszesz że "brali po 1,37"- to jest Giełda - i często się zdarza , że ludzie panikują - nie mają "chłodnego umysłu"...źle interpretują np płynące ze spółki komunikaty a co najmniej zbyt pochopnie... osobiście myślę , że ostatni komunikat był najlepszy z co najmniej ostatniego półrocza i wieszczy same plusy....:)
zgadzam się w 100% -tach nigdy nie wiadomo - kto piszę spekulanci byli są i zawsze będą - zawsze można takiego "delikwenta " wychwycić poprzez IP:) - natomiast wracając do naszej spółki emocje już wyhamowały zaczęło się mozolne zbieranie....cóż nie może być inaczej ostatni komunikat to jedna z najbardziej wyczekiwanych informacji w ostatnim czasie a tak naprawdę to dopiero preludium przez tym co nas dopiero jeszcze czeka....:)