miala trwac do pazdziernika,moze dlatego sklepy sa jeszcze slabo zaopatrzone,prosze o informacje nie narzekania,dziekuje ,mam kilka setek i chce dokupic by stracic jesli bedzie inaczej to tez nie bede narzekac
człowieku; sposób przeprowadzenia i czas trwania inwentaryzacji w podmiocie gospodarczym, określa; "Ustawa o Rachunkowości", a sytuacja w spółce ni jak się ma do twoich teorii, więc zachowaj prawo do milczenia, zamiast wypisywać IDIOTYZMY
Dnia 2016-09-14 o godz. 10:01 ~awatar napisał(a): > człowieku; sposób przeprowadzenia i czas trwania inwentaryzacji w podmiocie gospodarczym, określa; "Ustawa o Rachunkowości", a sytuacja w spółce ni jak się ma do twoich teorii, więc zachowaj prawo do milczenia, zamiast wypisywać IDIOTYZMY
Poproszę o paragraf, punkty, pod punkty z ww ustawy bo idiotyzmy wypisuje awatar .
moja edukacja TROSZKĘ kosztowała, w Twoim wypadku być może już za późno na naukę, nie mniej jednak pierwsza lepsza księgowa ci to wyklaruje, lub podrzędny pracownik z tego obszaru.
Dnia 2016-09-14 o godz. 14:53 ~do_obserwator napisał(a): > moja edukacja TROSZKĘ kosztowała, w Twoim wypadku być może już za późno na naukę, nie mniej jednak pierwsza lepsza księgowa ci to wyklaruje, lub podrzędny pracownik z tego obszaru.
Od kiedy to za wykształcenie na poziomie szkoły podstawowej trzeba płacić??????????
Za dobre szkolnictwo także w tym kraju trzeba słono płacić, nawet na etapie podstawowym, należy także do nich szkolnictwo społeczne (private), więc odpuść już człowieku tą pyskówkę, bo braki edukacyjne, i kulturowe z każdym twoim zdaniem cię tylko pogrążają.