albo zesraci . Nie zajmować się giełdą . Na takich forach piszą ci co zbankrutowali , co bankrutują właśnie albo ci co zbankrutują tylko nie wiedzą jeszcze o tym ! Wyprzedzę pytanie ja już po
Nie ma OFE nie ma giełdy . Jak mi się uda kiedyś z tego wyjść ( średnia 1,85) , to nigdy śmieciowych spółek . Tylko wig20 raz na 10 lat po krachach tak mi dopomóż Bóg hehehe { je b ć szulernie ) . Przy tej cenie nie oddam , albo wezwanie albo północ ! Czekamy
wdepnęło się w gówno to trzeba jakoś się oczyścić. Jest trudno bo ok. 90% akcji jest w łapach rodziny "byłego prezesa", zwanego dziś głównym akcjonariuszem. To właśnie on i jego familia, jeśli im na tym zależy, powinni dbać o kurs akcji. Jak widać mają to w życi. Stąd, jak pisze tytułowy bohater filmu, oficerowie rozrabiają, jak pijane zające w kapuście. Myślę, że wiedzą co robią. Wasko to nie bankrut, ma pełne ręce roboty. "Były" też zechce, nie wiadomo tylko komu, coś przyzwoitego zostawić. Czekam cierpliwie na rozwój sytuacji. Pozdrawiam "żelazny akcjonariat"!
Pełne ręce roboty to może mieć. Pytanie tylko na ile opłacalnej. No, ale to już każdy musi sobie sam odpowiedzieć, czy kurs akcji jest oderwany od reala czy jest jednak jest jakąś projekcją przyszłości tej dennej, mało innowacyjnej i skostniałej spółce świecącej coraz słabiej dawnym postkomunistycznym blaskiem.
Dnia 2016-09-13 o godz. 21:25 ~Borygo napisał(a): > Pełne ręce roboty to może mieć. Pytanie tylko na ile opłacalnej. No, ale to już każdy musi sobie sam odpowiedzieć, czy kurs akcji jest oderwany od reala czy jest jednak jest jakąś projekcją przyszłości tej dennej, mało innowacyjnej i skostniałej spółce świecącej coraz słabiej dawnym postkomunistycznym blaskiem.
proszę powiedz, co Ty tu robisz z taką wiedzą i opinią o spółce? Jest przecież tyle innowacyjnych i dochodowych spółek a tu bezpłciowo marnujesz czas a być może i pieniądze.
Skąd wiesz że marnuję czas ? Jest to jedna z analizowanych przez mnie na bieżąco spółek i wiem ile mogą być dla mnie warte jej akcje. Zwyczajnie i spokojnie czekam sobie na rozwój wypadków - może gdy sytuacja związana z tą spółką się zmieni a cena jej akcji osiągnie odpowiedni dla mnie poziom to trochę ich kupię - nie wiem. Puki co przyglądam się ale przy obecnym kursie zdecydowanie nie kupuję.