Robiłem dzisiaj zakupy u mnie w Dayli ( Myszków, woj. Śląskie ) Drogeria, fakt, nie jest przeładowana jak Rossman ,ale pustych półek nie było. Było bardzo dużo produktów Miraculum ,więc to chyba oni nas towarują głównie. Obsługa miła ,sympatyczna...
Robiłem dzisiaj zakupy u mnie w Dayli ( Myszków, woj. Śląskie ) Drogeria, fakt, nie jest przeładowana jak Rossman ,ale pustych półek nie było. Było bardzo dużo produktów Miraculum ,więc to chyba oni nas towarują głównie. Obsługa miła ,sympatyczna...
I nie piszcie głupot ,ze to już koniec , bo widać ,że walczą
Zastanawia mnie czujność i aktywność awatara i abc. Jeśli spółka jest do piachu, to po co tracą czas na śledzenie wpisów i odpowiadają na nie. Czas to pieniądz. Dlaczego to robią?
Dnia 2016-09-12 o godz. 11:19 ~awatar napisał(a): > JAKI TOWAR GDZIE ??? > prosze zamieści foto z datownikiem i widocznym logo ......cha cha, pajacowanie, a nie zarządzanie
Po co zdjęcia ? Dowiedz się gdzie najbliżej ciebie znajduje się taki sklep i sam go odwiedź, potrafisz tylko narzekać, krytykować.