myślę, że są już na końcowym etapie -i to nie tylko nad podniesieniem kapitału zakładowego- cisza w braku komunikatów w ostatnim czasie wróży tylko to że szykuje się info na które z pewnością czeka wielu...
myślę , że nie będziemy za długo czekać - mówiąc "zdroworozsądkowo" - wydaje mi się że negocjacje są już na finiszu i zdawkowo komunikaty zaczynają od około pół roku o tym świadczyć - szczególnie po wcześniejszym "maraźmie" - dzieje się coraz więcej i nie widać rzeczy które świadczą o tym , że spółka się pogrąża - wręcz przeciwnie małymi kroczkami na "in +"....::)
tu jest upadłość i jak to się jeszcze przeciągnie z 6 miechów to nie będzie czego ratować!! już jest sytuacja napięta a może być tylko gorzej jak się nie dogadają !! daje im czas do końca listopada!!!! a teraz kupiłem BroadGATE!! zobaczymy
Spekulanci długo trzymali kurs akcji na poziomie 1zl i dużo stracili przez to akcji a teraz nie mogą kupić po tej cenie. Nawet podwyższyli kurs 1,20zl i tak im nic nie wpadło bo widać gołym okiem ze zlecenia kupna i sprzedaży to sa ich. Sami od siebie kupują i sprzedają . Dopiero wam coś wpadnie miedzy 2.5-3zl