• A co z tym infem???? Autor: ~posiadacz [83.29.32.*]
    https://www.bankier.pl/wiadomosc/FOTA-S-A-Zawarcie-umow-w-ramach-realizacji-upowaznienia-Walnego-Zgromadzenia-Akcjonariuszy-z-dnia-22-pazdziernika-2015-roku-dotyczacego-podniesienia-kapitalu-zakladowego-FOTA-7360422.html

ciekawe jak są daleko zaawansowani?
  • Re: A co z tym infem???? Autor: ~Adi001 [94.254.176.*]
    myślę, że są już na końcowym etapie -i to nie tylko nad podniesieniem kapitału zakładowego- cisza w braku komunikatów w ostatnim czasie wróży tylko to że szykuje się info na które z pewnością czeka wielu...
  • Re: A co z tym infem???? Autor: ~Posiadam [46.134.46.*]
    Dopuki nie zobaczę to nie uwierzę
  • Re: A co z tym infem???? Autor: ~Adi001 [94.254.176.*]
    myślę , że nie będziemy za długo czekać - mówiąc "zdroworozsądkowo" - wydaje mi się że negocjacje są już na finiszu i zdawkowo komunikaty zaczynają od około pół roku o tym świadczyć - szczególnie po wcześniejszym "maraźmie" - dzieje się coraz więcej i nie widać rzeczy które świadczą o tym , że spółka się pogrąża - wręcz przeciwnie małymi kroczkami na "in +"....::)
  • Re: A co z tym infem???? Autor: ~posiadacz [188.146.2.*]
    tu jest upadłość i jak to się jeszcze przeciągnie z 6 miechów to nie będzie czego ratować!!
    już jest sytuacja napięta a może być tylko gorzej jak się nie dogadają !!
    daje im czas do końca listopada!!!!
    a teraz kupiłem BroadGATE!!
    zobaczymy
  • Re: A co z tym infem???? Autor: ~Ortograf [188.146.73.*]
    Dopóki sie pisze
  • Re: A co z tym infem???? Autor: ~gege [89.229.212.*]
    próbuja produkować infa bo śmiec na krawedzi bankructwa zupełnego
  • Re: A co z tym infem???? Autor: ~ulalaaaaaaa [37.47.131.*]
    ulalaaaaaa zaczęły się infa o bankructwie czyli czas zbierać pakieciki
  • Re: A co z tym infem???? Autor: ~xyx [37.47.39.*]
    Spekulanci długo trzymali kurs akcji na poziomie 1zl i dużo stracili przez to akcji a teraz nie mogą kupić po tej cenie. Nawet podwyższyli kurs 1,20zl i tak im nic nie wpadło bo widać gołym okiem ze zlecenia kupna i sprzedaży to sa ich. Sami od siebie kupują i sprzedają . Dopiero wam coś wpadnie miedzy 2.5-3zl
[x]
FOTA 0,00% 0,03 2018-01-12 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.